• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bırakmak istediğim hareketlerim!

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Merhaba Hanımlar
Umarım hepiniz sağlıklı ve huzurlusunuzdur.
Fazla uzatmadan hemen konuya gireceğim.
Burada hanimlarin eşlerinden sikayetci oldukları konuların bir çoğu bende var;
Mesela lavaboya telefonla girmek
Yada yatakta telefonla uğraşmak gibi aklıma gelmeyen daha bir çok şey.
Sizin eşlerinizden şikayetçi olduğunuz çoğu şey bende var
Ve ben bu saçma sapan şeyleri bırakmak istiyorum sizce ne yapabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Not: eşimin benim aksime böyle huyları hiç yoktur. Arada da şikayetçidir bu konudan ama üstesinden gelemedim bir türlü.

Yani bana kalırsa insan nasıl keyifliyse öyle yaşasın. Karşınızdaki insanı ihmal etmeyin yeter.
Ben de yatağa telefonla girerim ama önce eşimle goygoy yaparız, sohbet ederiz şakalaşırız, sonra o iyi geceler öpücüğünü verip totosunu döner ben ekran ışığını kısıp telefonu elime alır bişeyler okurum. Hemen uykuya dalamam çünkü, kafamı yormam gerek uyumak için.

Başka şeyler de var demişsiniz ama ne olduğunu yazmadığınız için yorum yapamıyorum.

B
Yani bana kalırsa insan nasıl keyifliyse öyle yaşasın. Karşınızdaki insanı ihmal etmeyin yeter.
Ben de yatağa telefonla girerim ama önce eşimle goygoy yaparız, sohbet ederiz şakalaşırız, sonra o iyi geceler öpücüğünü verip totosunu döner ben ekran ışığını kısıp telefonu elime alır bişeyler okurum. Hemen uykuya dalamam çünkü, kafamı yormam gerek uyumak için.

Başka şeyler de var demişsiniz ama ne olduğunu yazmadığınız için yorum yapamıyorum.
Eşimle geçireceğim zamanı asla telefonla heba etmiyorum
Bende sizin gibi çoğunlukla birseyler okuyorum ama
Bazen burada kı hanimlarin hissettiklerini düşününce acaba diyorum bir erkekler kulübü olsaydı eşimde benim hakkımda böyle bir şikayette bulunur mu?
Hani bazı hanımlar aldattığını bile düşünüyor eşinin böyle şeylerde üzülüyorum

Bunlar bende de var. Çok büyük dert olduğunu düşünmemiştim şimdiye kadar. Öyle dinleniyorum napayım :D

Diğerleri dediğiniz nedir bilmiyorum ama.

B
Eşimle geçireceğim zamanı asla telefonla heba etmiyorum
Bende sizin gibi çoğunlukla birseyler okuyorum ama
Bazen burada kı hanimlarin hissettiklerini düşününce acaba diyorum bir erkekler kulübü olsaydı eşimde benim hakkımda böyle bir şikayette bulunur mu?
Hani bazı hanımlar aldattığını bile düşünüyor eşinin böyle şeylerde üzülüyorum

Valla ben o kadınları da (ihmal olmadığı sürece) haklı bulmadığım için bence kafaya takılacak bir durum değil.

Evlilik içinde iletişim iyiyse, huzur varsa gerisi insanın kendi özel alanı.

Bunlar bende de var. Çok büyük dert olduğunu düşünmemiştim şimdiye kadar. Öyle dinleniyorum napayım :KK70:

Valla ben o kadınları da (ihmal olmadığı sürece) haklı bulmadığım için bence kafaya takılacak bir durum değil.

Evlilik içinde iletişim iyiyse, huzur varsa gerisi insanın kendi özel alanı.
O zaman devam diyorum ;)
Çok şükür hersey yerinde :)
Yalnızca burada hep kocalar böyle yaptığını okuyunca kendimi çok tuhaf hissediyordum yalnız değilmişim mutluyum:)

Bunlar bende de var. Çok büyük dert olduğunu düşünmemiştim şimdiye kadar. Öyle dinleniyorum napayım :KK70:

Mesela başka birşeyim daha geldi aklıma
İş yerinde bütün kadınlar eşinin aramamasindan şikayetçidir
Bende esim diyelim 4,5 kez arıyorsa hani bu kadar sık arama beni diyorum bilmiyorum ki manyak miyim neyim ;)
Ama iş yerinde sinir oluyorum birinin beni aramasına ailemde arama isteyken beni
Eşim hiç aramasa hani neden aramadın diye Trip atmam
Not: eşimi çok seviyorum

Esin bu konularda rahatsiz oldugunu dile getirmis bak demek ki dogru yolda degilsin. Ben esim teli alip lavavoya gittiginde sinir oluyorum ya ztn telin elinden dusmuyo bari ora giderken alma :sinirli:
Bence esinin aramasindan hic rahatsiz olma gun gelir bi msj dahi atmaz yasama yani bunlari

Buradaki kadınlarla evli değilsin. Onların şikayetlendiği şeyler sende var diye hemen onu bir kusur sayıp değişmeliyim moduna girmen değişik...
Eşinle konuş bakalım o ne kadarından rahatsız ve ne düşünüyor, bunlar sizi çook mu yıpratıyormuş?
İnsan bütün karakterinide değiştiremez ayrıca, hani hem seni hem evliliği yıpratan çoook farklı huy, davranışlar olsa biraz üstünde uğraşırsın tamamda gelip " eşim 4-5 kere arıyor ben arasın istemıyorum manyak mıyım" değişmeliyim kısmı biraz şov yapmak oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lavaboya telle girsen neolur ki ? Birlikte gitmediğinize göre eşinide ilgilendiren bişey yok

Yatmadan önce bak ne bakıcaksan yatağada telefonla girmemiş olursun .

Mesela başka birşeyim daha geldi aklıma
İş yerinde bütün kadınlar eşinin aramamasindan şikayetçidir
Bende esim diyelim 4,5 kez arıyorsa hani bu kadar sık arama beni diyorum bilmiyorum ki manyak miyim neyim :KK66:
Ama iş yerinde sinir oluyorum birinin beni aramasına ailemde arama isteyken beni
Eşim hiç aramasa hani neden aramadın diye Trip atmam
Not: eşimi çok seviyorum
Aynı ben ruh ikizimsiniz
Sanırım biz de erkek mantığı var :)

Allahimm beni anlatmissinz sankl :) bnm de esim bu durumdan sikayetci ama elimde degl az once boyle olmaz dedm okeyi cok sık oynardm sildm bakalim ne kdr dayanicam o_O

Bakterılı ortam olan wc ye telefonla gırıp o aynı telle yataga gırıp hatta yemek masasının ustune koyup sureklı dokunarak bakterıyı heryere nasıl tasıdıgınızı hayal edın :)

Buradaki kadınlarla evli değilsin. Onların şikayetlendiği şeyler sende var diye hemen onu bir kusur sayıp değişmeliyim moduna girmen değişik...
Eşinle konuş bakalım o ne kadarından rahatsız ve ne düşünüyor, bunlar sizi çook mu yıpratıyormuş?
İnsan bütün karakterinide değiştiremez ayrıca, hani hem seni hem evliliği yıpratan çoook farklı huy, davranışlar olsa biraz üstünde uğraşırsın tamamda gelip " eşim 4-5 kere arıyor ben arasın istemıyorum manyak mıyım" değişmeliyim kısmı biraz şov yapmak oluyor.
+1

ortada sorun da yok ki. eş şikayetçi değil. varsayım üzerine konu açılır mı? e hadi açtın diyelim, değişmek istiyorsan tamam yardımcı olunur da yazılan tek problem "tuvalete telefonumla gidiyorum"

Esim oturma odasında tv izlerken uyur bende elimde telefonla uğrasirim ne bilim oyun oynarım,bazen yatakta ıkimız de telefonla uğrasiriz bazen ugrasmayiz kulakligi takip dizi izlerim yatakta.Sorun yapmam oda yapmaz,bence sorun yapılacak şeyler değil insan akşam olunca kafasını dağıtmak istiyor telefonla televizyonla kitapla veya yalnız kalmak istiyor.hos evlilik bir ömür sürüyor 1 2 hafta değil ki.

Merhaba Hanımlar
Umarım hepiniz sağlıklı ve huzurlusunuzdur.
Fazla uzatmadan hemen konuya gireceğim.
Burada hanimlarin eşlerinden sikayetci oldukları konuların bir çoğu bende var;
Mesela lavaboya telefonla girmek
Yada yatakta telefonla uğraşmak gibi aklıma gelmeyen daha bir çok şey.
Sizin eşlerinizden şikayetçi olduğunuz çoğu şey bende var
Ve ben bu saçma sapan şeyleri bırakmak istiyorum sizce ne yapabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Not: eşimin benim aksime böyle huyları hiç yoktur. Arada da şikayetçidir bu konudan ama üstesinden gelemedim bir türlü.
bence bu diet gibi birşey. azimli istikrarlı ve kararlı olunca elinden bunları atıyorsun.

Sorunu anlamadım ben.
Eşinizin sizden şikayetçi olabileceğini düşünüyorsanız soramaz mısınız ona?

Telefonu kesinlikle yataga taşıma.Radyasyon yayiyor beyinde tümör kanser herseyi yapar.Benim kafama soldan soldan igneler batiyor ve bir basınc var 2 gundur çok korkuyorum. Telefona çok baktigimda oluyor bu. Şimdi korkumdan telefonu elime alamiyorum. Uyku vaktinde elimden birakiyorum artik. İnan hemen uykum geliyor ve saglikli uyaniyorum.Beynim patliyor telefondan artik biktım.Neye baktigimda belli degil.Bi bakiyorum siyasetten göbek atan solmaza gelmişim.Şarji azsa sol kulagina alip konuş.kimseylede saatlerce konusma inan çok tehlikeli.

Back
X