- Konu Sahibi PurpleRain
-
Gülsüm Sultan çok teşekkür ederim, her gün ayaklarım geri geri gidiyor, okuldaki öğrenciler benden daha rahattır, bir de girip hocalık yapıyorum onlara, öğrencilerin yanında bile çocuk gibi azarlanmaktan bıktım, bugüne kadar hep zoru seçtim ama bittim artık.
çok teşekkür ederim, yanımda olsan omzunda ağlardım, moralim o kadar bozuk, iş bulmalıyım.ne düşündükleri umrumda değil. sadec endişe, bundan sonra ne olacak diye.
tuçecim ortalık çok kötü..ben senin yerinde olmak için kaç takla atardım bilsen..bilmezmiyim o profların egoları kasıntılıktan patlama noktasına geliyor..bence o kötü davrandı bilmemne deyip duygusal düşünme..içinde ha s.. git:lepi: deyince takmıyorsun inan ki..çünkü herkes bilio adam hırbonun tekimalesef yerini hazmedememiş bir insan dediğiniz gibi, hayatımda bu kadar çaresiz olmadım, yeni evliyim bir de paraya ihtiyacımız var.
Canım üniversiteleri çok çoook iyi bilirim. Arkadaşım o asistanlık için bana çoook büyük bir kazık attı hocamla beraber. O nedenle huzurlu değilsen bence istifa et. Benim artık midem bulanıyor o kurumlardan çünkü. Huzur olmaz ve ülkemizde ünivrsite bilimden fersah fersah uzakta. Şimdi ne doktora tezimi yazasım var ne bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?