- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
hadi ya nasıl yapcaz, yarın akşam deneyim ben bunu... artık yarın akşam saçmalama düzeyimden anlarsınız
Vuuuuu Tekila hiç denemedim, bu kamu spotundan sonra denemeye cesaret edememdeRomantizmden falan anlamam mune. Adamın gözüne de baksam sahilde şişeden de içsem şarapla sarhoş olmuyorum. Ama tekilayla şarap karışınca minimum miktarı bile insana takla attırıyor onu biliyom. Denemeyin, denetmeyin. (Kamu spotu)
Vuuuuu Tekila hiç denemedim, bu kamu spotundan sonra denemeye cesaret edememde
Ben Bira'cıyım aslında fakat senelerdir alkol diyetindeyim.
Bu yorumları okuyan 18 yaş altı çocuklar büyüklerinizi örnek almayınyaşınızı doldurmadan alkol yok
Bu da benden kamu spotu olsun
karıstırmadan da tekıla adamı cin çarpmıs gıbı yapıyorHangisini önce içtiğin önemli değil. İki türlü de denedim. Şarap tekila karışınca film kopuyor. Sonuçları çift görürsün artık.
karıstırmadan da tekıla adamı cin çarpmıs gıbı yapıyor
ama öyle tek tük degıl, sağlam içiceksın. sonrası dünyanın leylası işte
Chess yarın akşam mı deneyeceksin acaba bu bölümü kapatsak mı yarın alkolünüzde kan bulundu kıvamına gelmeyin
in vino veritas çok tehlikeli bir karışım önerdi, sahte Rakı içmekten iyidir ama
cin de çarpıyor vallakarıstırmadan da tekıla adamı cin çarpmıs gıbı yapıyor
ama öyle tek tük degıl, sağlam içiceksın. sonrası dünyanın leylası işte
hadi canımTekila tek başına bende gazoz etkisi yapıyor yaw. Tık demiyorum.
cin gazoz bana pek bişi yapmadı. ya da yeterınce ıçmemiş olabilirim. tatlı bi kafası varcin de çarpıyor valla
valla bi küçüğü aniden dikmeyi dene bi de, ben yaptım olducin gazoz bana pek bişi yapmadı. ya da yeterınce ıçmemiş olabilirim. tatlı bi kafası var
Hahahahaha ne diyorsun yaaa, anammmm Sephoraa sen tek başına bizi devirirsiniz gibi geliyor banaTekila tek başına bende gazoz etkisi yapıyor yaw. Tık demiyorum.
tek olarak mıvalla bi küçüğü aniden dikmeyi dene bi de, ben yaptım oldu
hadi canım
biz bi arkadasla 1 şişe içmiştik. sonrasını hatırlamıyorum işte
gittiğim her yerde iyi eglenmısım söylenenlere göre.
ilk defa bir geceyı hatırlamadan gecırmıstım.
26 shot içtin ve çakır oldun öyle mı?Ne kadar eder bilmiyorum ama rekorum bir gün içinde 26 shot. Çakırkeyif olmuştum ama o kadarcık.
Hiç kendimi o kadar kaybedemedim yav. Çok istiyorum ama olmuyor.
Hahahahaha ne diyorsun yaaa, anammmm Sephoraa sen tek başına bizi devirirsiniz gibi geliyor bana
Hanımlar duyurulur, Sephoraa'yla içki yarışına girilmez, bunu öğrenmiş bulunuyoruz, en azından ben ı-ıh
yok toniklen, o kadar da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?