• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Bira mı, şarap mı?' çekişmesine bilimsel yanıt

topik şuna doğru gidiyor yanlız:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Capture.webp

cin gazoz bana pek bişi yapmadı. ya da yeterınce ıçmemiş olabilirim. tatlı bi kafası var :KK70:
O meret bende baş ağrısı yapıyor, çarpmıyor ama ağrısı kötü oluyor o yüzden içmem:KK12:
Rakı'nında kokusunu hiç sevmiyorum alışamadım ama Sephoraa kanıma giriyor Tekila'yı bir ara denerim, Şarapla karıştırmam ama evdekilerin diline düşmek istemiyorum:KK70:

O meret bende baş ağrısı yapıyor, çarpmıyor ama ağrısı kötü oluyor o yüzden içmem:KK12:
Rakı'nında kokusunu hiç sevmiyorum alışamadım ama Sephoraa kanıma giriyor Tekila'yı bir ara denerim, Şarapla karıştırmam ama evdekilerin diline düşmek istemiyorum:KK70:
mune, en güzel viski :KK53:
mis mis :KK70:

mune, en güzel viski :KK53:
mis mis :KK70:
Viski deyince bana bir Gülme geliyor:KK70::KK70:
Rahmetli babamın viski koleksiyonu vardı, tabii koleksiyonu tüketti adam, alkol koleksiyonu olurda babam içmeden durur mu:KK70:
Şişelerin içine Çay koydu, bir arkadaşı abi senin koleksiyondan birini açta ağzımız viski tatsın demişti ama o ara adam zaten hafif Çakır keyif, muzurluk değil mi babamda açtı, bastı buzu da, adam çayla viski niyetine sarhoş olmuştu:KK70::KK70:

Viski deyince bana bir Gülme geliyor:KK70::KK70:
Rahmetli babamın viski koleksiyonu vardı, tabii koleksiyonu tüketti adam, alkol koleksiyonu olurda babam içmeden durur mu:KK70:
Şişelerin içine Çay koydu, bir arkadaşı abi senin koleksiyondan birini açta ağzımız viski tatsın demişti ama o ara adam zaten hafif Çakır keyif, muzurluk değil mi babamda açtı, bastı buzu da, adam çayla viski niyetine sarhoş olmuştu:KK70::KK70:
:D aynı benımkının babası
bu kadar benzer o konuda

allah rahmet eylesın.

Ne kadar eder bilmiyorum ama rekorum bir gün içinde 26 shot. Çakırkeyif olmuştum ama o kadarcık.
Hiç kendimi o kadar kaybedemedim yav. Çok istiyorum ama olmuyor.

26 shot içtin ve çakır oldun öyle mı?
sana tekıla diye başka bişi vermıs olmasınlar :KK70::KK53:

Olmeca değildi dandik bi tekilaydı gerçi. Otelde verdikleri işte. İyi kör olmamışız...
Uzun sürede içtim ama. Öğleden sonra başladım gece yarısına kadar.

Benim tekilada rekorum öncesinde bira ve 2 votka shot, sonrasında 1,5 saatte falan 14 tekila. Ki şişeyi biz aldığımız için sahte olmasına imkan yok :D Eve de yürüyerek döndüm yani hiçbir şey olmadı.

Ha başka bir gece bütün gece içip, gecenin sonunda üst üste 4-5 tane sek votka shotlayınca birbuçuk görmeye başlamıştım o ayrı :D Hayır sarhoş değilim, kafam yerinde her şeyin bilincindeyim ama 1,5 görüyorum, o kadar sinir bozucu ki :D

dayanamadım valla yarın ayık olmak lazım:KK70::KK70::KK50::KK50::KK50:

Anaammmmm topik kötü Örnekler içeriyor, hatunlara bak, Sünger Bob kare şort kıvamında alkol tüketiyorlar, hiiiii ne kadar ayıp:KK12:

ennnemm konuya bak:KK12::KK12::KK12::KK12:

ayık kafayla kullanın bari oyları:110::110::110::110:

ay yok canım ya, o filmlerde olur ne yaptığını bilmemek
ayık ya da değil fark etmez kimse oyundan şaşmaz, geyik yapıyoz burda ciddiye alıncak bi durum yok, olsa yazamazdık zaten:KK70:

Back