nolcak ulan bu memleketin hali derken de rakıSonuç:
Arkadaşlarla bir yerde buluşmuşken, sahilde yayılmışken, ortaya patates söylemişken, konsere gitmişken bira; akşam yemeğe gitmişken, arkadaşlarla şık bir yerde buluşmuşken, daha sanatsal bir konserdeyken şarap. Evde film izlerken ikisi de olur.
Ben yazıda bira-şarap kıyaslaması var diye bu ikisine değindim. Yoksa rakı olsun, tekila olsun, votka olsun kendi şahsi bilimsel yanıtlarımı yazabilirdimnolcak ulan bu memleketin hali derken de rakı
Ay Chelzy bugüne kadar alkol yüzünden bir kere bile bağ ağrısı çekmedim, kusmadım, akşamdan kalma bile olmam benKilo = bira
Basagrisi = Bira
Patates= Bira
Erken bas donmesi=sarap (aslında votka ya da tekila )
Meyhanede=Rakı
Denize karşı =Rakı
Çimlerin üstüne =Bira
Dostlarla evde buluşma=Şarap
Dumtıs dumtıs dumtıs = Votka & long island
Almayın telefonu elimden mesaj atacam ona = 5. shot tekila
Ay Chelzy bugüne kadar alkol yüzünden bir kere bile bağ ağrısı çekmedim, kusmadım, akşamdan kalma bile olmam ben
Boşuna mı diyorum, kafası güzel bir Türkiye için oylarınızı bekliyorum diye
Sonuç:
Arkadaşlarla bir yerde buluşmuşken, sahilde yayılmışken, ortaya patates söylemişken, konsere gitmişken bira; akşam yemeğe gitmişken, arkadaşlarla şık bir yerde buluşmuşken, daha sanatsal bir konserdeyken şarap. Evde film izlerken ikisi de olur.
Çok şanslısın shot o vakit :) Zira baş ağrısı beni öldürüyor ayarı kaçırınca.Diyetteyim 4 haftadır ağzıma koymadım arpa suyu şimdi bile ağrıyor yani..Ama hakkımı vereyim hiç kendimi kaybedip saçmalamadım.Oto kontrol manyağı olarak aksamustunden sabaha kadar bira-rakı-lımoncella-viski-grappe toplantılarından sonra hala milleti toplama,ayıltma misyonu hep bendedir .Kahve yapmayı da milleti ayıltırken öğrendim
Oyumu shot'a veryorum
ben değilim!!!!!!!!!!!!!!!!1 en sevdiğim şey shot bardakı kırmakHahaha yerim ya yavrum benim
bende sürekli bulunur valla :) hem Tekirdağ, hem kırmızıevde sürekli şarap bulunması... vay be, benim için çok ütopik
çünkü hemen bitmesi gerekiyor, bitirmezsem huzur bulamam
Kırdın kalbimi beybiliboy.ben değilim!!!!!!!!!!!!!!!!1 en sevdiğim şey shot bardakı kırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?