• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Bira mı, şarap mı?' çekişmesine bilimsel yanıt

Hıhhhhh bide midye yiyeceklermişş :63::63::63: bira içeceklermiş :63::63::63:
1026951.jpg

stoklar yapıldı mı arkadaşlar, yarın satış yok biliyonuz, beraber içeriz ne olacak bu memleketin hali yaw diye:KK70::KK70::KK70:

Rakı ❤
Şarap ❤
Tekila ❤

Bira pek sevmem ama en çok onu tüketiyorum. Diğerlerine uygun ortam lazım :)

Rakı, Votka ve Cin dışında hepsi olur:KK70:
Şarap'ta içtim, Bira'da, bilimsel yaklaşmaya gerek yok, Şarap daha çabuk çarpar:KK70:
Hele birde o Şarabı loş bir ışıkta adamın Gözlerine bakarak içiyorsanız 2 kadehten fazla içmeyin :KK70:
Bira aynı romantizmi vermiyor, onu içmenin zevki şişeden içince çıktığından, patates yiyip Şişe tokuşturunca anca espriler yapıp gülüşürsünüz:KK50:

Alkol bir insanı nasıl çarpar sorusuna cevap olarak doğmuşum. İçtiğim gece uyuyamam sabaha kadar kus kus kus. Sonraki 2 gün de uyanamam baş ağrısı mide bulantısı cırcır :D Rezil oluyom millete bebe gibisin diyorlar bana :D
Bana çarpıyor tövbeliyim.

Rakı, Votka ve Cin dışında hepsi olur:KK70:
Şarap'ta içtim, Bira'da, bilimsel yaklaşmaya gerek yok, Şarap daha çabuk çarpar:KK70:
Hele birde o Şarabı loş bir ışıkta adamın Gözlerine bakarak içiyorsanız 2 kadehten fazla içmeyin :KK70:
Bira aynı romantizmi vermiyor, onu içmenin zevki şişeden içince çıktığından, patates yiyip Şişe tokuşturunca anca espriler yapıp gülüşürsünüz:KK50:

Romantizmden falan anlamam mune. Adamın gözüne de baksam sahilde şişeden de içsem şarapla sarhoş olmuyorum. Ama tekilayla şarap karışınca minimum miktarı bile insana takla attırıyor onu biliyom. Denemeyin, denetmeyin. (Kamu spotu) o_O

Romantizmden falan anlamam mune. Adamın gözüne de baksam sahilde şişeden de içsem şarapla sarhoş olmuyorum. Ama tekilayla şarap karışınca minimum miktarı bile insana takla attırıyor onu biliyom. Denemeyin, denetmeyin. (Kamu spotu) o_O

hadi ya nasıl yapcaz, yarın akşam deneyim ben bunu... artık yarın akşam saçmalama düzeyimden anlarsınız:KK70::KK70:

Back