'Bira mı, şarap mı?' çekişmesine bilimsel yanıt

Giren sizin için girsin be sep.. Siz benim gönlüme girmişsiniz, hesap girmiş, çok mu?
ay Aman Allah'ım ne ormantik cümleler bunlar
evet bize ne getircen Roma'dan, ben yakışıklı bir İtalyan istiyom ama tihhat et gay olmasın

stoklar yapıldı mı arkadaşlar, yarın satış yok biliyonuz, beraber içeriz ne olacak bu memleketin hali yaw diye

Rakı ❤
Şarap ❤
Tekila ❤

Bira pek sevmem ama en çok onu tüketiyorum. Diğerlerine uygun ortam lazım :)

Rakı, Votka ve Cin dışında hepsi olur
Şarap'ta içtim, Bira'da, bilimsel yaklaşmaya gerek yok, Şarap daha çabuk çarpar
Hele birde o Şarabı loş bir ışıkta adamın Gözlerine bakarak içiyorsanız 2 kadehten fazla içmeyin
Bira aynı romantizmi vermiyor, onu içmenin zevki şişeden içince çıktığından, patates yiyip Şişe tokuşturunca anca espriler yapıp gülüşürsünüz

Alkol bir insanı nasıl çarpar sorusuna cevap olarak doğmuşum. İçtiğim gece uyuyamam sabaha kadar kus kus kus. Sonraki 2 gün de uyanamam baş ağrısı mide bulantısı cırcır Rezil oluyom millete bebe gibisin diyorlar bana
Bana çarpıyor tövbeliyim.

Romantizmden falan anlamam mune. Adamın gözüne de baksam sahilde şişeden de içsem şarapla sarhoş olmuyorum. Ama tekilayla şarap karışınca minimum miktarı bile insana takla attırıyor onu biliyom. Denemeyin, denetmeyin. (Kamu spotu)

hadi ya nasıl yapcaz, yarın akşam deneyim ben bunu... artık yarın akşam saçmalama düzeyimden anlarsınız

aslında bu kişinin içkiyi ne sıklıkta içtiğine bağlı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…