O meret bende baş ağrısı yapıyor, çarpmıyor ama ağrısı kötü oluyor o yüzden içmemcin gazoz bana pek bişi yapmadı. ya da yeterınce ıçmemiş olabilirim. tatlı bi kafası var
barmene gel
26 shot içtin ve çakır oldun öyle mı?
sana tekıla diye başka bişi vermıs olmasınlar
mune, en güzel viskiO meret bende baş ağrısı yapıyor, çarpmıyor ama ağrısı kötü oluyor o yüzden içmem
Rakı'nında kokusunu hiç sevmiyorum alışamadım ama Sephoraa kanıma giriyor Tekila'yı bir ara denerim, Şarapla karıştırmam ama evdekilerin diline düşmek istemiyorum
allah korumus . 26 ile mümkün degılOlmeca değildi dandik bi tekilaydı gerçi. Otelde verdikleri işte. İyi kör olmamışız...
Uzun sürede içtim ama. Öğleden sonra başladım gece yarısına kadar.
Viski deyince bana bir Gülme geliyormune, en güzel viski
mis mis
Viski deyince bana bir Gülme geliyor
Rahmetli babamın viski koleksiyonu vardı, tabii koleksiyonu tüketti adam, alkol koleksiyonu olurda babam içmeden durur mu
Şişelerin içine Çay koydu, bir arkadaşı abi senin koleksiyondan birini açta ağzımız viski tatsın demişti ama o ara adam zaten hafif Çakır keyif, muzurluk değil mi babamda açtı, bastı buzu da, adam çayla viski niyetine sarhoş olmuştu
Amin inşallah, muzur adamdı yaaynı benımkının babası
bu kadar benzer o konuda
allah rahmet eylesın.
Ne kadar eder bilmiyorum ama rekorum bir gün içinde 26 shot. Çakırkeyif olmuştum ama o kadarcık.
Hiç kendimi o kadar kaybedemedim yav. Çok istiyorum ama olmuyor.
26 shot içtin ve çakır oldun öyle mı?
sana tekıla diye başka bişi vermıs olmasınlar
Olmeca değildi dandik bi tekilaydı gerçi. Otelde verdikleri işte. İyi kör olmamışız...
Uzun sürede içtim ama. Öğleden sonra başladım gece yarısına kadar.
Hangisini önce içtiğin önemli değil. İki türlü de denedim. Şarap tekila karışınca film kopuyor. Sonuçları çift görürsün artık.
sana uydum gerekli malzemeleri aldım, yarın denicem, sorumluluk sende
ennnemm konuya bak
ayık kafayla kullanın bari oyları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?