'Bira mı, şarap mı?' çekişmesine bilimsel yanıt

cin gazoz bana pek bişi yapmadı. ya da yeterınce ıçmemiş olabilirim. tatlı bi kafası var
O meret bende baş ağrısı yapıyor, çarpmıyor ama ağrısı kötü oluyor o yüzden içmem
Rakı'nında kokusunu hiç sevmiyorum alışamadım ama Sephoraa kanıma giriyor Tekila'yı bir ara denerim, Şarapla karıştırmam ama evdekilerin diline düşmek istemiyorum

26 shot içtin ve çakır oldun öyle mı?
sana tekıla diye başka bişi vermıs olmasınlar

Olmeca değildi dandik bi tekilaydı gerçi. Otelde verdikleri işte. İyi kör olmamışız...
Uzun sürede içtim ama. Öğleden sonra başladım gece yarısına kadar.

mune, en güzel viski
mis mis

mune, en güzel viski
mis mis
Viski deyince bana bir Gülme geliyor
Rahmetli babamın viski koleksiyonu vardı, tabii koleksiyonu tüketti adam, alkol koleksiyonu olurda babam içmeden durur mu
Şişelerin içine Çay koydu, bir arkadaşı abi senin koleksiyondan birini açta ağzımız viski tatsın demişti ama o ara adam zaten hafif Çakır keyif, muzurluk değil mi babamda açtı, bastı buzu da, adam çayla viski niyetine sarhoş olmuştu

aynı benımkının babası
bu kadar benzer o konuda

allah rahmet eylesın.

Ne kadar eder bilmiyorum ama rekorum bir gün içinde 26 shot. Çakırkeyif olmuştum ama o kadarcık.
Hiç kendimi o kadar kaybedemedim yav. Çok istiyorum ama olmuyor.

26 shot içtin ve çakır oldun öyle mı?
sana tekıla diye başka bişi vermıs olmasınlar

Olmeca değildi dandik bi tekilaydı gerçi. Otelde verdikleri işte. İyi kör olmamışız...
Uzun sürede içtim ama. Öğleden sonra başladım gece yarısına kadar.

Benim tekilada rekorum öncesinde bira ve 2 votka shot, sonrasında 1,5 saatte falan 14 tekila. Ki şişeyi biz aldığımız için sahte olmasına imkan yok Eve de yürüyerek döndüm yani hiçbir şey olmadı.

Ha başka bir gece bütün gece içip, gecenin sonunda üst üste 4-5 tane sek votka shotlayınca birbuçuk görmeye başlamıştım o ayrı Hayır sarhoş değilim, kafam yerinde her şeyin bilincindeyim ama 1,5 görüyorum, o kadar sinir bozucu ki

dayanamadım valla yarın ayık olmak lazım

Anaammmmm topik kötü Örnekler içeriyor, hatunlara bak, Sünger Bob kare şort kıvamında alkol tüketiyorlar, hiiiii ne kadar ayıp

ennnemm konuya bak

ayık kafayla kullanın bari oyları

ay yok canım ya, o filmlerde olur ne yaptığını bilmemek
ayık ya da değil fark etmez kimse oyundan şaşmaz, geyik yapıyoz burda ciddiye alıncak bi durum yok, olsa yazamazdık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…