- 11 Şubat 2023
- 7.813
- 14.804
-
- Konu Sahibi muptelazeze
O evsiz galiba.Amerika’dan gelmiştir.Hayatımda sadece bir kez hippi gördüm tabi gordugum hippiyse ayakkabısız saçları birbirine dolanik yapışık değişik bir şekilde kir, pis, pas içinde beline kadardi. üstü başı değişikti keten kıyafetler ama çok eskimiş sırtında da bir çanta PTT bankasında görmüştümo mu oluyor hippi .
Evsizmistir oHayatımda sadece bir kez hippi gördüm tabi gordugum hippiyse ayakkabısız saçları birbirine dolanik yapışık değişik bir şekilde kir, pis, pas içinde beline kadardi. üstü başı değişikti keten kıyafetler ama çok eskimiş sırtında da bir çanta PTT bankasında görmüştümo mu oluyor hippi .
Antika gibi bir şey.Kalmamıştır ki çiçek çocukları artık.Evsizmistir ohipiler savasma sevis kafasinda, ayrica kafasi rastali, karavanda falan yasayip bol bol ot icip beatles falan dinleyen insanlar benim bildigim
Yeni nesil hipi var mi kiz, varsaniz ses verinAntika gibi bir şey.Kalmamıştır ki çiçek çocukları artık.
Hippiler kalsaydı bile koronada ne yapacaklardı?Maskeli hipi sokağa çıkma yasağında ne yapacaktı?Yeni nesil hipi var mi kiz, varsaniz ses verin
Update versiyonu farklı olabilirEvsizmistir ohipiler savasma sevis kafasinda, ayrica kafasi rastali, karavanda falan yasayip bol bol ot icip beatles falan dinleyen insanlar benim bildigim
Yahu sizin aklınızda hep başka yerdeHipi mi pipi mi her neyse konunun devami yokmu
Bana son hippi Kurt Cobain'mişti gibi geliyoUpdate versiyonu farklı olabilir
Modalar/Akımlar sürekli tekrarlanıyor. Benim de aklıma Russel Brand geldi belki aykırı bir tip olduğu için.Bana son hippi Kurt Cobain'mişti gibi geliyo
Türkçe konuşuyordu. Evsizler berduş gibi. Bu çocukta bu hayatı ben seçtim özgüveni vardı.yani ezik buzuk de değildi. Kulağı falan halka gibi delik saçlar boncuklu.foto da çekmiştik birlikteO evsiz galiba.Amerika’dan gelmiştir.
Türkçe konuşuyordu. Evsizler berduş gibi. Bu çocukta bu hayatı ben seçtim özgüveni vardı.yani eşik buzuk de değildi. Kulağı falan halka gibi delik saçlar boncuklu.foto da çekmiştik birlikteO evsiz galiba.Amerika’dan gelmiştir.
O zaman benim gördüğüm farklı biriydiEvsizmistir ohipiler savasma sevis kafasinda, ayrica kafasi rastali, karavanda falan yasayip bol bol ot icip beatles falan dinleyen insanlar benim bildigim
Ptt kuyrugundq mi yaşandı bütün bunlarTürkçe konuşuyordu. Evsizler berduş gibi. Bu çocukta bu hayatı ben seçtim özgüveni vardı.yani eşik buzuk de değildi. Kulağı falan halka gibi delik saçlar boncuklu.foto da çekmiştik birliktebenim oğlanla baya oynadı sevecen de bir gençti.insallah iyidir hayallerini yaşıyordur.disi değil ama içi temizdi
O zaman benim gördüğüm farklı biriydiiyi biriydi ya bak aklıma geldi inşallah mutludur.
Evet PTT kuyruğu önemli lütfen. Elit gözlüklü kadınlar vardır, Yaşlı teyzeler derdini anlatır,Çocuklu kadınlar çocuklarını anlatır.falan çok malzeme var o kuyrukta.o kuyruktayken o çocuk onumuzdeydi 20 yaslardaydi. benim oğlan gulectir. baybay falan yaptı o da döndü sakalasti.ben yapı olarak önyargılı biri degilimdir.cocugu görünce şekilden şekile girmedim.aa bak abi , abiye el salla falan derken çocukla muhabbet ettik. Dış gorunusunden dolayı insanların uzaklaştığından falan bahsetti. Hatta şakayla karışık evet kokuyorsun dedimPtt kuyrugundq mi yaşandı bütün bunlar
2 yildir yikanmadiysa ve kokuyosa, bit vardir onda, ayrica kafayi hale gibi çevreleyen sinekler de mevcuttur, ben olsam ben de uzaklasirim bitten sinekten mütevellit hxhdhwhEvet PTT kuyruğu önemli lütfen. Elit gözlüklü kadınlar vardır, Yaşlı teyzeler derdini anlatır,Çocuklu kadınlar çocuklarını anlatır.falan çok malzeme var o kuyrukta.o kuyruktayken o çocuk onumuzdeydi 20 yaslardaydi. benim oğlan gulectir. baybay falan yaptı o da döndü sakalasti.ben yapı olarak önyargılı biri degilimdir.cocugu görünce şekilden şekile girmedim.aa bak abi , abiye el salla falan derken çocukla muhabbet ettik. Dış gorunusunden dolayı insanların uzaklaştığından falan bahsetti. Hatta şakayla karışık evet kokuyorsun dedim2yildir hiç duş almadım , denize falan girmissem girmisimdir dedi kahkaha attı. Yapmak istediği bir iki şeyi anlattı. Öyle yolu bahtı açık olsun güzel cocugun umarım iyidir,mutludur.
Çocuğu çok yaklaştırmasaydınız.Saçlarını söyle bir göz ucu ile kontrol ettiniz mi?Çok çabuk bulaşıyor.2yildir hiç duş almadım , denize falan girmissem girmisimdir dedi kahkaha attı.
Evet PTT kuyruğu önemli lütfen. Elit gözlüklü kadınlar vardır, Yaşlı teyzeler derdini anlatır,Çocuklu kadınlar çocuklarını anlatır.falan çok malzeme var o kuyrukta.o kuyruktayken o çocuk onumuzdeydi 20 yaslardaydi. benim oğlan gulectir. baybay falan yaptı o da döndü sakalasti.ben yapı olarak önyargılı biri degilimdir.cocugu görünce şekilden şekile girmedim.aa bak abi , abiye el salla falan derken çocukla muhabbet ettik. Dış gorunusunden dolayı insanların uzaklaştığından falan bahsetti. Hatta şakayla karışık evet kokuyorsun dedim2yildir hiç duş almadım , denize falan girmissem girmisimdir dedi kahkaha attı. Yapmak istediği bir iki şeyi anlattı. Öyle yolu bahtı açık olsun güzel cocugun umarım iyidir,mutludur.
2 yildir yikanmadiysa ve kokuyosa, bit vardir onda, ayrica kafayi hale gibi çevreleyen sinekler de mevcuttur, ben olsam ben de uzaklasirim bitten sinekten mütevellit hxhdhwh
2 yildir yikanmadiysa ve kokuyosa, bit vardir onda, ayrica kafayi hale gibi çevreleyen sinekler de mevcuttur, ben olsam ben de uzaklasirim bitten sinekten mütevellit hxhdhwh
4yil önceki bir olaydı bulasmadi.valla hiç saçına bakmadım kasinmiyordu ama böyle yaşamaya alismis da olabilir illaki biti vardir.olmamasi imkansızÇocuğu çok yaklaştırmasaydınız.Saçlarını söyle bir göz ucu ile kontrol ettiniz mi?Çok çabuk bulaşıyor.