Bir zamanlar bir hippiye asik olmustum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Saçları beline kadar uzun, 35+ eşinizi gözümde canlandıramadım. Konu sahibi erkekseniz ve karınızdan bahsediyorsanız; o zaman olabilir tabii.

Sevgilisiyle olan fotolarini da adam cerceveletip yataklarının duvarina asmis, karisi da hic bisey dememis, iste öyle bi askti onlarin ki, görümce ne demisti kiz, unuttum, 1 kutsal, damacana, 2 sizin hatira kutusu kadar kutsali yok o evde mi demisti neydi

Konu boyunca kac defa yazdim bilmiyorum, konu gercek arkadaslar, ve burda geceden beri yazilanlari da okuyup bugun bir kararar vardim, az once onu aradim.

Bir daha seni ve sana ulasabilecegim tum kanallari silecegim, ve engelleyecegim

Senden de bir daha hicbir kosulda bana ulasmamak icin soz vermeni istiyorum, cunku biz bir sekilde iletisim kurdukca, ikimiz icin de daha zor oluyor, muhtemelen ben bir terapi surecine girecegim dedim.

Ve telefonu kapattiktan sonra tum sosyal medya hesaplarimdan,rehberimden, ona ve ona ulasmama yardim edecek tum ortak arkadaslarimizi dahi sildim.

Simdi terapi arastirip uygun bir secenegi degerlendirme gidicem. Kendi basima asabilecegimi dusunmuyorum cunku...

Okuyan konuyu yorumlayan herkese tesekkur ederim, cogunluk inanmamis olsa da ben burda her zerresi gercek birseyi anlattim.

Mune tatli editorumuz, konuyu kapatabiliriz , cok tesekkur ederim

Evlisin. En başta kendine sonra eşine en önemlisi çocuklarına olan saygından dolayı konuyu kapatmalısın ki zaten son mesajda bu kararını yazmışsın. Böyle hayatlar yok mu var tabii ki ama eşinizin geçmişte ki özverisini tekrar edeceğini sanmıyorum. Bir kitap okudunuz bir önceki sayfaya dönüp bakmayın derim...

birde konu ile dalga geçenler olmuş nedir sizin derdiniz? sizi böyle seven mi olmadı yoksa böyle bir aşk mı yaşamadınız? yoksa mevcut hayatınız çok mu boktan gidiyor? İnsanların hayatını dalgaya almak başka bir şey hayatı dalgaya almak başka bir şey. İnanın ciddi sorunlarınız var ben bu konuda uzman değilim ama iyi gözükmüyorsunuz. İnsanların yaşanmışlıklarını tiye almak asla normal değil. Her kim ile derdiniz var ise çözün, kocanız, çocuklarınız aileniz her kim ise probleminiz çözün. Burada insanları dalgaya alarak acılarınızı unutamazsınız, inanın büyük sorunlarınız var. Hayatı tiye almak lay lay lom yaşamak bu yaptığınız davranışlar ile açıklanamaz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…