Bir yuzuk meselesi

Bu yüzük ben zarifligimi ve güzelligimi yansıtıyo. Profil fotoma bakarsanız daha ilişkilendirebilirsiniz. Sizin fotonuz olmadıgı için nası bi şey takarsınız bilemedm . Profil fotosu ya da istediginiz yüzügü koyar mısnz teşekkürler
Sen mi zarifsin?? :KK70:
Kendini şişire şişire anlatan biri asla ama asla zarif olamaz!
Ayrıca abartılacak bir güzelliğin olduğunu düşünmüyorum.
Makyajla bu kadar oluyorsa güzelsin evet ama dediğim gibi abartı değil. (Bildiğimiz tipik Türk kadını)
Fotoğraflarımızı koymama sebebimiz tanınmak istemediğimiz için çünkü bir doktor olmasak da ! kendimizce bir çevremiz var.
Yüzük konusuna gelince hiç inandırıcı gelmedi senin gibi kendini beğenmiş bir kızın pahalı yüzükleri istemeyip diğer yüzüğü beğenmesi ki beğendiğin yüzük bence çok çirkin. Yani kendini de çok fazla abartma bence çünkü güzellik göreceli tatlım :KK66:

Son düzenleme:
Ben bunları çok beğeniyorum. belki yardımcı olur. Kapalı çarşıda çok rahat yaptırabilirsiniz.
Ekran Resmi 2016-12-10 21.58.28.png

Konu yüzük değil şu an, Aysenaz93 Aysenaz93 başka konu açtı, nişanlısından ayrılabilir. :skandal:

Konu yüzük de değil,nişanlısı da değil konu Aysenazin güzelliği..
Dünyanın en güzel kadını o,onun kadar güzel olamaz ki kimse.Cesaretin varsa koysana fotonu.Onun kadar güzel yok ki kadınlar kulübünde.
Buarada sen Aysenazin fotosunu gördün mü? Görmediysen güneş gözlüğü filan tak bakarken, gözlerin kamaşabilir.. Ben bi baktım daha da aklimdan çıkmıyor güzelliği,öylesini görmedim şimdiye kadar,bence mumyalanmalı böyle bir güzellik:KK70::KK70:

Konu yüzük de değil,nişanlısı da değil konu Aysenazin güzelliği..
Dünyanın en güzel kadını o,onun kadar güzel olamaz ki kimse.Cesaretin varsa koysana fotonu.Onun kadar güzel yok ki kadınlar kulübünde.
Buarada sen Aysenazin fotosunu gördün mü? Görmediysen güneş gözlüğü filan tak bakarken, gözlerin kamaşabilir.. Ben bi baktım daha da aklimdan çıkmıyor güzelliği,öylesini görmedim şimdiye kadar,bence mumyalanmalı böyle bir güzellik:KK70::KK70:
Tesekkur ederim simardim biraz :oops:

Tesekkur ederim simardim biraz :oops:

Şımar tabikii..Böylesine bir güzellikle şımarmazsan hata yaparsın.Senin kadar güzeli var mı ki bu dünyada?
Sen bir de doktor muydun neydin? Allah tüm meziyetleri sen de toplamış. Bir imza günü filan düzenlesene fıstık,gelelim kolumuza filan imza at..
Seni görmeden önce kıskançlık nedir bilmezdim ama kıskançlıktan hasta olcam neredeyse,şu kız gibi olamadım diye..:kızgın::KK45::KK70:

Şımar tabikii..Böylesine bir güzellikle şımarmazsan hata yaparsın.Senin kadar güzeli var mı ki bu dünyada?
Sen bir de doktor muydun neydin? Allah tüm meziyetleri sen de toplamış. Bir imza günü filan düzenlesene fıstık,gelelim kolumuza filan imza at..
Seni görmeden önce kıskançlık nedir bilmezdim ama kıskançlıktan hasta olcam neredeyse,şu kız gibi olamadım diye..:kızgın::KK45::KK70:
:KK53::KK53::KK53:

Çok basit çocuk yüzüğü gibi hiç beğenmedim zevksiz bi seçim

Back