Bir yuzuk meselesi

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.585
Puanlar
63
Kizlar ya biliyorsunuz nisanliyim.
Nisanlim bana evlenme teklif ederken guzel sade bir tek tas almisti.
Gecen gun de dedi ki "sana evlilik yuzugu alicam nasil bir sey istersin?"
Evlilik hediyesi gibi bir sey dusunuyor galiba kafasinda.
Ben de olur dedim. Hatta cok begendigim zarif buldugum bir yuzuk var gonlum ondan yana.
Nisanlima gostermedim henuz ama annem, kayinvalidem, kuzenlerim begenmediler. Daha dogrusu agir bulmadilar. Tek tas gibi durmuyormus.
Ama ben oyle tasli parlak tek taslardan hoslanmiyorum ki.
Bir de pirlanta istemiyorum bu konuda cok katiyim. Ilk yuzukte fikrim alinmadigi icin pirlantaydi. Ama tasin degerinin hic onemi yok gozumde. Bir tas parcasina milyarlar veriyoruz ve o elmaslar ne sartlarda cikariliyor madenlerden. Biz parmagimizda bir ise yaramayan tas parcasini tasiyacagiz diye insanlar kole gibi calistiriliyor.
Annem ve kayinvalidem buna da karsi cikti. Ne alakasi var herkes pirlanta takiyormus. Evlilik yuzugu bu, imkan varken pirlanta neden olmasinmis.
Ya kizlar tarzim degil. Koca koca tam turmus beş taşmış.
Benim parmagim degil mi istemiyorum esek kadar pirlanta.
Kisacasi sorum su: bu yuzuk evlilik yuzugu niyetine takilmaz mi? Siz ne dersiniz bu konuda? Ben de tereddutte kaldim iste cevrem yuzunden.
IMG_9518.JPG

Yahu sen takacaksın istediğini aldır tak.
Hazır cevap birisin veremiyor musun cevaplarını hayret.

Geçen bi konu vardı aileden yadigar kalan yüzüğü görümceme kaptırmadım bana takıldı falan diye bağıran bi kadın. O geldi aklıma
Gorumcem bana takilmasini uygun gordu:KK39:
Yoksa onun kalbini kirarak takamazdim o yuzugu.
Beni ablasi yerine koyar da kendisi.

Bunun icin bdv de konu mu actiniz?

Hic esiniz dostunuz yok mu sorun kararsizsaniz.

Burasi bir derdim var bolumu.

Ha benim derdim bu sevgilim 5 tas mi alsin yoksa sade bisey mi alsin diyorsaniz, Allah baska dert vermesin.

Fikrime gelince, konuyu sacma otesi bulmakla birlikte bende koca tasli yuzukleri sevmiyorum, eklediginiz yuzuk modellerini cok begeniyorum, benzeri bende de var hatta. Icinizden nasil geliyorsa oyle yapin.

Mesela standart ve uygun olanı bu
insanlar-neden-evlilik-yuzugu-takiyor_98879_b.jpg

Ama standarta uymak zorunda değilsin takmaktan hoşlanacağın ne ise onu aldır.
Hayir hayir alyanslarimiz var zaten.
Bu tektas yerine gececek.

Bu yüzük bijuterilerde satılıyor ve birçok takan kişi gördüm.
Evlilik alyansı olarak düşünmeyin bence.
Pırlanta düşünmüyorsanız, daha orjinal şeyler bulabilirsiniz ya da direkt eşinizle aynı alyansı takarsınız.

Back