Test yapmışmıydın 2 günün geçti heraldeSarımsı renkte
canim aksam girdim kimse yoktu.bu arada gecikmeli bir durum daha yasiyorum..guleceksiniz belki ama icimde kalan bir durumdu bu. Disardan lise sinavlarina hazirlaniyorum. Almanya lise2 terktim.43 yas dan sonra hem lise hem bebek olurmu bilemem ama elimden gelen gayreti her ikisi icinde sarfediyorum :) gec kaldigimi bilsemde...derse dalinca foruma giremedim..kafami bebekten biraz olsun uzak tutmak iyi geldi gibi...Gelin sohbet edelim biraz kızlar @diligecmisinsan00 @Ebr111 @elif320ipeek35 M MiyavKedi @Nurlana14 embytn kullanıcı adını öğrenemediğim kızlar hadi gelin da
Guzellik,, ben de arastirdim bende yaptiricam..kii ben dis gebelik dusuk kurtaj ve surekli kronik idrar yolu enfeksiyonu olmus biriyim..evet agrili oluyormus sebebi iceri ilac verilirken uygun kanül ile yapmamalariymis..ama ozelde anestezi altinda yapilmasi daha dogruymus.cunku agri cekecegini dusunup kendini kasacaksin ve islem anindada eger agri olursa kasiyorsun bu da acikda olsa tup kapali cikabiliyormus..yani en guzeli anestezi altinda hissetmeden hsg cektirmek..bende dedigim gibi yaptiricam.ins cvp verebilmisimdir.tabbi bilenler ve yaptiranlar varsa burada onlarda cvp verirler ..rahat ol.mahvolmak yokYa kızlar şu rahim filmini araştırdım cok zormuş tüpün kapalı olması allah korusun bende mantar oldum 2 kere bir de geçen kış idrar yolu enfesyonu geçirmiştim cok korktum şimdi her mantar geçirenin tüpleri kapanır mı filmde ağrılıymış çektirmeyede korkarımm ama ya kapalı çıkarsa mafolurumm
Tatlim bu bel cektirme nedir ki? Yani bildigimiz bel etini kütletmekmi anlamadimki...duymustum ama hic ilgimi o zamanlar cekmemisti..iyi birseyse nasil yapildigini foto yuklersin belki faydali olabilir bizede ...bu arada yazarken farkkettimki guluyorum dusundumde sey iyi geliyor deseler yiyecek pozisyondayim o derece yaniBaşlayayım artık tatlım 1 sene oldu olmadi bir yerden başlamak lazım hemde belimi cektirecem bir kadina
canim tiksinme icin sanirim erken daha ama hayalkirikligi olmamasi icin adet gecikmesini en az 5 yada 10 gun bekle derim.ben mesela eylul 7 son adet birdaha gelmedi bekliyorum hala kist olusmus ilaclar yuzunden ve adet gelmeden ve gecikmelerde de dikkat ettim belirtiler gebelik belirtisi gibi bu da bizi dusunduruyor ister istemez..ama ins bebegin cgelmistir rabbim aratmasin tez zamanda gelsinKızlar 3 gün önce test yaptım negatif çıktı. Bat salı günü fakat 6 gündür şiddetli kasık, bel sırt ağrılarıö devam ediyoruyuyamıyorum ağrılarımdan ne yapmalıyım regli gününü mü beklesem ağrılar mahf etti beni sabah 4 5 oluyor yatsam kalkmam 1 2 kalkamıyorum uyuyunca da, sigara kullanıyorum ona bile tiksintim başladı midem kalkıyor içtikçe .. bunlar belirti mi ..
canim en son 24 eylulde hsg oldum diyorum pco olabilirmiyim diye yok sonuclarin pco olsa boyle cikmazdi diyor anlamadimki. Dunku ovu baya koyu cikti normalde adet olmam gerekiyordu dun.Herhangi birşey varmı kist vs en son ne zaman kontrole gitmiştin bence dr a görünmekte fayda var
Günaydın canım geçmiş olsun bat ne zaman diGunaydin kizlar gece 11 de uyuyorum muhabbetlerden geri kalıyorumLimon11
Dün gece bel ağrısı çektim eşim krem sürdü ovdu biraz kendime geldim.
Canım haftasonu misafirlerim var çok giremiyroum yatılı bendeler.Koşuşturma içindeyim ama kalbim sizlerle.Herkese kucak dolusu sevgiler yarın görüşürüz artıkGelin sohbet edelim biraz kızlar @diligecmisinsan00 @Ebr111 @elif320ipeek35 M MiyavKedi @Nurlana14 embytn kullanıcı adını öğrenemediğim kızlar hadi gelin da
Tahminimce 14 ekim pik oldu 28-29 ekimde bekliyorum. 1 hafta kaldiGünaydın canım geçmiş olsun bat ne zaman di
Hadi inşallah kuzum vardır bebisTahminimce 14 ekim pik oldu 28-29 ekimde bekliyorum. 1 hafta kaldi
1 yıl diyorlar ama sen oncesinde hsg yapildin ve tutmadiysa belki isteginle yapar. Acikcasi hersey biraz da maddiyat cokta hayir demezlerKizlar rabbim hayirlisini versin fakat beklemekten sikildim. Acaba doktora gitsem direk asilama yapilir mi
canim hsg bu ay cekildim. Maddiyata gelince canim ben devlete gidiyorum zaten bulundugum ilde guvenilir ozel hastane yok. 4 aydir doktora gidiyorum yok bir ay gel kan sonraki ay progestron sonraki ay hsg derken zaten 1.5 senede olmustu. Beklerken insan yipraniyor ama devletteki doktorlar duzgun anlatmiyor bile hepsi ayni ay icinde yapilirdi 4 aydir klomen ve catlatma ignesi surecini yasayabilirdim onu bile vermediler.1 yıl diyorlar ama sen oncesinde hsg yapildin ve tutmadiysa belki isteginle yapar. Acikcasi hersey biraz da maddiyat cokta hayir demezler
Bizim burda var da noluyo bana da oluyor bebek 6 ay korunma sonra gel bakalim tedaviye gerek olmaz dedi. Yahu neye bakcan 21 ay olmuscanim hsg bu ay cekildim. Maddiyata gelince canim ben devlete gidiyorum zaten bulundugum ilde guvenilir ozel hastane yok. 4 aydir doktora gidiyorum yok bir ay gel kan sonraki ay progestron sonraki ay hsg derken zaten 1.5 senede olmustu. Beklerken insan yipraniyor ama devletteki doktorlar duzgun anlatmiyor bile hepsi ayni ay icinde yapilirdi 4 aydir klomen ve catlatma ignesi surecini yasayabilirdim onu bile vermediler.
senin dusukmi oldu sanirim hamile kaldigin icin oyle demis ama 6 ayda az sure degilBizim burda var da noluyo bana da oluyor bebek 6 ay korunma sonra gel bakalim tedaviye gerek olmaz dedi. Yahu neye bakcan 21 ay olmusneyse 2 yili doldurayim ocaktan sonra bende gidicem birşeylere baslayalim. Allah aratmasin ama evlatla da sinamasin ins
Dis gebelik oldu. Aynen 3. Aydayız korunmadan bakalim 3 daha varsenin dusukmi oldu sanirim hamile kaldigin icin oyle demis ama 6 ayda az sure degil
canim benim 2 yildir gebelik hic olusmadi sorunda yok ama olmuyor ilk cocugum 2. Ayda olmustu ama ikinci olmuyor vardir rabbimin verdigi ama yok yumurta takibi yok oldu olmadi 2 yil olinca yiprandim. Senin ilk bebegin sanirimDis gebelik oldu. Aynen 3. Aydayız korunmadan bakalim 3 daha var