Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canim olsa cikardi. Ama neden ovu pozitif cikar anlamadim 27 eylulde pik olmustu zaten. 2 yildirda bebek olmuyor acaba bendemo sorun var. Senin soruna gelince kendini cok dinleme

Herhangi birşey varmı kist vs en son ne zaman kontrole gitmiştin bence dr a görünmekte fayda var

Benim kanamam hâlâ devam ediyor doktora da gitmedim geçen gittim kanamam hakkında birşey söylemedi tekrar gitmedim adetime de 4 gün kaldı soğan suyunu içiyorum hâlâ adetimde gidecem.doktora klomen isteyecem
Hayırlısı canım klomene gerek kalmaz inşallah

Başlayayım artık tatlım 1 sene oldu olmadi bir yerden başlamak lazım hemde belimi cektirecem bir kadina
Bu bel çektirme işine inanmıyorum canım ben ablamda göbeği düşerdi ve sürekli cektirirdi ikinci çocuğu olmadı sonra doktora gitti kist çıktı tedavi sonrası hiçbirşeyi kalmadı üstelik hamile kaldı sonra bebiş yaşını doldurmadan üçüncü supriz yumurtamiz geldi

Ne güzel Allah bağışlasın yalnız ben çok ağır isler yaptım kızken falan kendimi hiç esirgemedim öyle şeylerden korkuyorum hem cektirenlerin hamile kaldığını da çok duydum inşallah hayırlı olur

Ay canım bende çok yaptım anlıyorum seni satış danışmalığı yaparken zuccaciyede çalışıyordum ünlü bir marka her ise ben koşardım salak gibi erkeklerin yaptığı depo işlerini bile annem gildede hep aynı bütün evi baştan sona tek temizler herşeyi kaldirirdim köy evi sen düşün gerisini

Aynı ayni bende öyle çok pişmanım ama evde yine olunca yine yapıyorum alışkanlık birine iş buyurması sevmem yaptık bir hata Allahım bizlere nasip eylesin artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…