Kiz ne akşamı sabah olacak nerdeyse :)) nerdesiniz hem bakem sizIyi aksamlar kızlar nasılsınız
Iyiyiz tatlım sen nasilsinIyi aksamlar kızlar nasılsınız
Yok valla hiç pişman değilim ben kendi evimdede alışkanlık herhalde hâlâ dolapları sokup temizleyip geri monte ettiğimi biliyorumAynı ayni bende öyle çok pişmanım ama evde yine olunca yine yapıyorum alışkanlık birine iş buyurması sevmem yaptık bir hata Allahım bizlere nasip eylesin artık inşallah
Dogruu yaa bana daha yeni akşam :)) ben geldiim gelemeyelere sooor:) ebrunun bugün misafiri olmiycakmiydi belki ondan giremiyoKiz ne akşamı sabah olacak nerdeyse :)) nerdesiniz hem bakem siz
Bende iyiyim çok şükür canım:)Iyiyiz tatlım sen nasilsin
Çılgın seni dikkat et ya dikkat edelim valla can kıymetli ama kıymetini bilmiyoruzYok valla hiç pişman değilim ben kendi evimdede alışkanlık herhalde hâlâ dolapları sokup temizleyip geri monte ettiğini biliyorum
Senin adet günün geçmiş miydi tatlım naptin son durum neBende iyiyim çok şükür canım:)
Aynen onu pas geçtim diğerleri uyudu galiba yarın güzel bir trip atacağım hepsine neyse biz bize yeteriz kuzum benimDogruu yaa bana daha yeni akşam :)) ben geldiim gelemeyelere sooor:) ebrunun bugün misafiri olmiycakmiydi belki ondan giremiyo
Aman kele valla allah korkusu olmasa çok da kıymetli değilÇılgın seni dikkat et ya dikkat edelim valla can kıymetli ama kıymetini bilmiyoruz
Öyle deme ya bak perişan olduk çocuk çocuk diyeAman kele valla allah korkusu olmasa çok da kıymetli değil
Ya işin tuhafı aşırı istiyorum ben sonra hamileysem nasıl yapcam nasıl doğuracağım derken nefesim kesiliyorÖyle deme ya bak perişan olduk çocuk çocuk diye
Allahım kolaylığını verir ya olsunda bir bende çok istiyroum insanların sormasindan bunaldim o ayrı mesele ama ben kendim için çok istiyorumYa işin tuhafı aşırı istiyorum ben sonra hamileysem nasıl yapcam nasıl doğuracağım derken nefesim kesiliyor
Onlara neyse sanki kendiler doğuracak biz hamile olun caAllahım kolaylığını verir ya olsunda bir bende çok istiyroum insanların sormasindan bunaldim o ayrı mesele ama ben kendim için çok istiyorum
Gündüzleri pek giremiyorum canım girsemde yazamıyorum ben ev iş temizlik uyku anca geceleriBen gidince geliyorsunuz kizlar yaaaa
Beyaz akıntı diyorlardı canım olabilirKızlar benden akıntı gelmesi normal mi. Hamile insanlarda da akıntı olur mu
Yok öyle değil peçete koyuyorum baktığımda sarımsı gibiPeynirimsi gibi mi akintin
Sarımsı renkteBeyaz akıntı diyorlardı canım olabilir