Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlim bu bel cektirme nedir ki? Yani bildigimiz bel etini kütletmekmi anlamadimki...duymustum ama hic ilgimi o zamanlar cekmemisti..iyi birseyse nasil yapildigini foto yuklersin belki faydali olabilir bizede ...bu arada yazarken farkkettimki guluyorum dusundumde sey iyi geliyor deseler yiyecek pozisyondayim o derece yani
Bende bilmiyorum canım adetim bitsin çektirmeyi düşünüyorum adetime 4 gün var 10 güne kadar yaptırırım anlatırım nasıl yapıldığını :)

canim benim 2 yildir gebelik hic olusmadi sorunda yok ama olmuyor ilk cocugum 2. Ayda olmustu ama ikinci olmuyor vardir rabbimin verdigi ama yok yumurta takibi yok oldu olmadi 2 yil olinca yiprandim. Senin ilk bebegin sanirim
Evet benim olursa ilk olacak insallah

canim en son 24 eylulde hsg oldum diyorum pco olabilirmiyim diye yok sonuclarin pco olsa boyle cikmazdi diyor anlamadimki. Dunku ovu baya koyu cikti normalde adet olmam gerekiyordu dun.

Bu durumda 2seçenek var canım yani eğer pco yoksa ya hamilesin ve henüz idrara geçmedi ya da test yanlış bilemedim çünkü başka bir ihtimal kalmıyor. İnşallah bebiş geliyodur bir kan testi yaptırmalısın kafan netleşir en azından.

Bu arada kizlar burada birsey dikkatimi cekti..konu sahibi ve bazi arkadaslar sadece kendi aralarinda yorum yapiyor birbirlerine..bana gelince elimden geldigince yorumlara katilmaya calistim fakat pek te umdugumu bulamadim burada acikcasi..sizlere hepinize bir an once rabbim aratmadan ugrastirmadan saglikla minik yavrulariniza kavusmanizi diliyorum..lutfen ama lutfen vazgecmeden ama ote yandan da kendinizi yipratmadan bu sureci atlatmaya calisin..bir kac konusup yazistigim oldu onlara ayrica yine tesekkur ederim..hepiniz saglicakla kalin..veee ipek kacar

Bu arada kizlar burada birsey dikkatimi cekti..konu sahibi ve bazi arkadaslar sadece kendi aralarinda yorum yapiyor birbirlerine..bana gelince elimden geldigince yorumlara katilmaya calistim fakat pek te umdugumu bulamadim burada acikcasi..sizlere hepinize bir an once rabbim aratmadan ugrastirmadan saglikla minik yavrulariniza kavusmanizi diliyorum..lutfen ama lutfen vazgecmeden ama ote yandan da kendinizi yipratmadan bu sureci atlatmaya calisin..bir kac konusup yazistigim oldu onlara ayrica yine tesekkur ederim..hepiniz saglicakla kalin..veee ipek kacar
Merabaaaa :)) ben bi kaç gündür baya yoğundum normalde herkese tek tek yorum yaparım :) giremiyorum ama

Bu durumda 2seçenek var canım yani eğer pco yoksa ya hamilesin ve henüz idrara geçmedi ya da test yanlış bilemedim çünkü başka bir ihtimal kalmıyor. İnşallah bebiş geliyodur bir kan testi yaptırmalısın kafan netleşir en azından.
yok canim 27 eylulde pik olmustu simdiye belli olurdu idrarda bazi kadinlar iki kez yumurtlarmis simdi netten baktim

ipeek35 ipeek35 tatlım gel sohbet edelim sanırım arkadaşlarında işleri oluyor ondan yazamıyorlar benimde bugün çok misafirim vardi gittiler yoruluyor insan havalarda soğuk millet gitti gribe düştüm yerimden kalkamıyorum

Şuan hakkıma giriyorsunuz ve hakkımı helal etmiyorum size .ben birkaç gündür girmiyorum ve girdiğim saatler belli siz o saatte yazmayınız diye beni niye zan altında bırakıyorsunuz ve ayrıca dün ben sizi etiketledim arayıp yorumlardan bularak maalesef herkesin kullanıcı adını bilmiyorum .eğer yanlış düşünüyorsam spam layin bir iki gün giremem ama kul hakkı kolay ödenmez .buraya yeni gelen kullanıcılar hakkimda ne düşünecek hiç düşünüyor musunuz ? Topik açmış ama bir kaç kişi arasında konuşuyor diyecek . Hani baştan okuyun diyeceğim onca msj fark edersiniz ki ben üç kişi arasında konuşurken bile maydanoz oluyorum hemen . Zaten buradaki arkadaşlar hemen alıyor insanı arasına k.b ama ben bu konularda çok hassasim

Ya sakin öyle düsünmeyin. Çok stresli bi zaman geçirdim ve 2 gündür adet olmadım diye sevinirken bugün kanama geldi ve gene gene üzgünüm her şeyin hayırlısı tabi.rabbim sizlere de aratmadan en kısa zamanda nasıp etsin insallah

Ya sakin öyle düsünmeyin. Çok stresli bi zaman geçirdim ve 2 gündür adet olmadım diye sevinirken bugün kanama geldi ve gene gene üzgünüm her şeyin hayırlısı tabi.rabbim sizlere de aratmadan en kısa zamanda nasıp etsin insallah
Çok uzuldum canım.ya adet olmana sağlık olsun canin sağolsun

Şuan hakkıma giriyorsunuz ve hakkımı helal etmiyorum size .ben birkaç gündür girmiyorum ve girdiğim saatler belli siz o saatte yazmayınız diye beni niye zan altında bırakıyorsunuz ve ayrıca dün ben sizi etiketledim arayıp yorumlardan bularak maalesef herkesin kullanıcı adını bilmiyorum .eğer yanlış düşünüyorsam spam layin bir iki gün giremem ama kul hakkı kolay ödenmez .buraya yeni gelen kullanıcılar hakkimda ne düşünecek hiç düşünüyor musunuz ? Topik açmış ama bir kaç kişi arasında konuşuyor diyecek . Hani baştan okuyun diyeceğim onca msj fark edersiniz ki ben üç kişi arasında konuşurken bile maydanoz oluyorum hemen . Zaten buradaki arkadaşlar hemen alıyor insanı arasına k.b ama ben bu konularda çok hassasim
O da ilgi beklemiştir tatlım alınacak üzülecek birşey yok sen elinden geleni yapıyorsun hepimizin bir ailesi var mecbur onlarla ilgileniyoruz sürekli burda duramayız arkadaşı da anlıyorum insan buraya yazınca herkesin konuyla ilgilenmesini bekliyor bende de oluyor

O da ilgi beklemiştir tatlım alınacak üzülecek birşey yok sen elinden geleni yapıyorsun hepimizin bir ailesi var mecbur onlarla ilgileniyoruz sürekli burda duramayız arkadaşı da anlıyorum insan buraya yazınca herkesin konuyla ilgilenmesini bekliyor bende de oluyor
Canım sende uzun aradan sonra yazdın ama ben gece sırf sen yazdın diye uyumadım normalde muhabbet dönmeyince herkes uyuyor alınma değil direk beni hedef göstermesi canımı sıktı deseki herkes arasında konuşuyor anlayacağım . Ha evet belli kişileri özellikle merak ediyoruz çünkü hamile olma olasılığı yüksek olanlar .güzel bir haber duymak için çünkü buna benim ve buradaki herkesin ihtiyacı var ben bunu inkar etmiyorum direk hedef tahtası olmak sinir bozucu ve hak eski msj okumuş ve yazmış olsa böyle birşey yazmazdi eminim

X