Tatlım adetime daha 3 gün var bu geçmiş adetimin 15.günü başladı pecetede 4 5 damla şeklinde ve sildikçe geliyor onun dışında ped kullanmadım hic kistim de yok çok şükür soğan suyu içtim bu ay onun etkisi mi diye düşünüyorum ama doktor da onunla bir ilgisi yoktur dediHayır olsun inşallah. Acaba seninde adet başlangıcı gibi bisey mi. Kistin var mıydı canım 9 gün olması değişik geldi .
Aynen canım o da yanlış anlayıp yanlış yazmıştır kötü birşey de söylememiş ki canı sağolsun. Ama dedigin gibi burda hepimizin güzel haberler duymaya ihtiyacı var gerçekten bende de oluyor hamile olanlara ayrı bir ilgim oluyor heves ediyorum :) birgün bizede nasip olsun inşallahCanım sende uzun aradan sonra yazdın ama ben gece sırf sen yazdın diye uyumadım normalde muhabbet dönmeyince herkes uyuyor alınma değil direk beni hedef göstermesi canımı sıktı deseki herkes arasında konuşuyor anlayacağım . Ha evet belli kişileri özellikle merak ediyoruz çünkü hamile olma olasılığı yüksek olanlar .güzel bir haber duymak için çünkü buna benim ve buradaki herkesin ihtiyacı var ben bunu inkar etmiyorum direk hedef tahtası olmak sinir bozucu ve hak eski msj okumuş ve yazmış olsa böyle birşey yazmazdi eminim
Ay hadi inşallah guz3l haber alırız senden canım ya.Tatlım adetime daha 3 gün var bu geçmiş adetimin 15.günü başladı pecetede 4 5 damla şeklinde ve sildikçe geliyor onun dışında ped kullanmadım hic kistim de yok çok şükür soğan suyu içtim bu ay onun etkisi mi diye düşünüyorum ama doktor da onunla bir ilgisi yoktur dedi
Hamilelik olabilir mi ki tatlim birden heyecanlandim guzel haberler aliriz deyince :)Ay hadi inşallah guz3l haber alırız senden canım ya.
Ben 5 ay önce yapmıştım iki ay yakaladım hatta günleri de ama olmadi inşalalh olur sende tatlım gerçi doktor yumurtan gelişmiyor dedi banaKızlar ovulasyon testi yapanlar var mı onu yapayım bide bu ay hiç bi bilgim yok
Bel ağrısı falan bunlar gebelik belirtiside olabilir canım ama sen gene kendini şartlandırma hamile olabilirim diye hep olumsuz olabilecegide aklına gelsin sonra hayal kırıklığı yaşama. Yaşamış biri olarak söylüyorum canimHamilelik olabilir mi ki tatlim birden heyecanlandim guzel haberler aliriz deyince :)
Ne yapicam naısl bi test bu canım. Hiç bilgim yok yaziyo mu nasıl kullanacağım. Benimde yumurtam tembelmisBen 5 ay önce yapmıştım iki ay yakaladım hatta günleri de ama olmadi inşalalh olur sende tatlım gerçi doktor yumurtan gelişmiyor dedi banasende hedefine ulaşır inşallah kullan kesinlikle
Haklısın canım benim hayırlısı olsun inşallahBel ağrısı falan bunlar gebelik belirtiside olabilir canım ama sen gene kendini şartlandırma hamile olabilirim diye hep olumsuz olabilecegide aklına gelsin sonra hayal kırıklığı yaşama. Yaşamış biri olarak söylüyorum canim
Tabi aynı gebelik testi gibi hcg yerine lh yazıyor testin üstünde adetin 10.gününden itibaren basla çift çizgiyi görene kadar devam et uygulamayaNe yapicam naısl bi test bu canım. Hiç bilgim yok yaziyo mu nasıl kullanacağım. Benimde yumurtam tembelmis
Bi test mi? yoksa alicam mi sürekli testi. Ya kusura bakma gerçekten bilmiyorumTabi aynı gebelik testi gibi hcg yerine lh yazıyor testin üstünde adetin 10.gününden itibaren basla çift çizgiyi görene kadar devam et uygulamaya
Ayy Allahım bide bizim hasretle beklediğimiz şeye bak. Hayat işte.. allahım uzak etsin bizlerdenNerdesiniz kızlarbugün kimseyi etiketlemicem. moralim baya bozuldu bugün haberlerde gördüm bir kadın 3 çocuğunu bıçakla öldürmüş .hala etkisinden çıkamadım
Hiç sorma delirdim duyunca mideme ağrılar giriyor .hepsinin boğazını kesmiş sonrada kendi bileklerini kesmiş manyakAyy Allahım bide bizim hasretle beklediğimiz şeye bak. Hayat işte.. allahım uzak etsin bizlerden
Yazık.. canilik işte bu. Naptın sen anlat bakalım bana gene hüsranHiç sorma delirdim duyunca mideme ağrılar giriyor .hepsinin boğazını kesmiş sonrada kendi bileklerini kesmiş manyak
Bende ne gelen var ne giden .yarın ovulasyon testlerim geliyor . Gebelik testim kargolanmamisYazık.. canilik işte bu. Naptın sen anlat bakalım bana gene hüsran
Inşallah inşallah. Anlat bakam ovu testi nasıl kullancam paket şeklinde mi kaç tane var içinde hamilelik testi gibiymiş. O çift çizgi olunca ilişki mi oluyo çift çizgi oldu diyelim ertesi günde yapcak miyim yaparsam gene çift cizgiyse devam mi ilişkiye anlat dinliyorum hadi bakalım kasımda bebek aşktır:)Bende ne gelen var ne giden .yarın ovulasyon testlerim geliyor . Gebelik testim kargolanmamishüsran yok kuzum o bebek buraya gelecek!!
Alacaksın canım ben o zaman 25 tane falan almıştım internetten getir eczanelerde pahalıya geliyorBi test mi? yoksa alicam mi sürekli testi. Ya kusura bakma gerçekten bilmiyorum
25 çok değil mi ya :) peki güvenilir bildiğin site var mı canımAlacaksın canım ben o zaman 25 tane falan almıştım internetten getir eczanelerde pahalıya geliyor
Valla bende cok bilmiyorum benim sipariş ettiğim sitede 11 lik test vardı onu aldım .çift çizgi olunca 24 saat içinde yumurta çatmıyormuş spermde rahme ulaşması bir buçuk saat felan mis kuzum okuduğum kadarıyla. Zaten sperm 3 gün yaşıyor vücutta .burda anlatılanları okuyorum şimdi yanlış bildiğim birşey varmi diyeInşallah inşallah. Anlat bakam ovu testi nasıl kullancam paket şeklinde mi kaç tane var içinde hamilelik testi gibiymiş. O çift çizgi olunca ilişki mi oluyo çift çizgi oldu diyelim ertesi günde yapcak miyim yaparsam gene çift cizgiyse devam mi ilişkiye anlat dinliyorum hadi bakalım kasımda bebek aşktır:)