Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır olsun inşallah. Acaba seninde adet başlangıcı gibi bisey mi. Kistin var mıydı canım 9 gün olması değişik geldi .
Tatlım adetime daha 3 gün var bu geçmiş adetimin 15.günü başladı pecetede 4 5 damla şeklinde ve sildikçe geliyor onun dışında ped kullanmadım hic kistim de yok çok şükür soğan suyu içtim bu ay onun etkisi mi diye düşünüyorum ama doktor da onunla bir ilgisi yoktur dedi

Aynen canım o da yanlış anlayıp yanlış yazmıştır kötü birşey de söylememiş ki canı sağolsun. Ama dedigin gibi burda hepimizin güzel haberler duymaya ihtiyacı var gerçekten bende de oluyor hamile olanlara ayrı bir ilgim oluyor heves ediyorum :) birgün bizede nasip olsun inşallah

Ay hadi inşallah guz3l haber alırız senden canım ya.

Hamilelik olabilir mi ki tatlim birden heyecanlandim guzel haberler aliriz deyince :)
Bel ağrısı falan bunlar gebelik belirtiside olabilir canım ama sen gene kendini şartlandırma hamile olabilirim diye hep olumsuz olabilecegide aklına gelsin sonra hayal kırıklığı yaşama. Yaşamış biri olarak söylüyorum canim

Ben 5 ay önce yapmıştım iki ay yakaladım hatta günleri de ama olmadi inşalalh olur sende tatlım gerçi doktor yumurtan gelişmiyor dedi bana sende hedefine ulaşır inşallah kullan kesinlikle
Ne yapicam naısl bi test bu canım. Hiç bilgim yok yaziyo mu nasıl kullanacağım. Benimde yumurtam tembelmis

Nerdesiniz kızlar bugün kimseyi etiketlemicem.moralim baya bozuldu bugün haberlerde gördüm bir kadın 3 çocuğunu bıçakla öldürmüş .hala etkisinden çıkamadım

Bende ne gelen var ne giden .yarın ovulasyon testlerim geliyor . Gebelik testim kargolanmamis hüsran yok kuzum o bebek buraya gelecek!!
Inşallah inşallah. Anlat bakam ovu testi nasıl kullancam paket şeklinde mi kaç tane var içinde hamilelik testi gibiymiş. O çift çizgi olunca ilişki mi oluyo çift çizgi oldu diyelim ertesi günde yapcak miyim yaparsam gene çift cizgiyse devam mi ilişkiye anlat dinliyorum hadi bakalım kasımda bebek aşktır:)

Valla bende cok bilmiyorum benim sipariş ettiğim sitede 11 lik test vardı onu aldım .çift çizgi olunca 24 saat içinde yumurta çatmıyormuş spermde rahme ulaşması bir buçuk saat felan mis kuzum okuduğum kadarıyla. Zaten sperm 3 gün yaşıyor vücutta .burda anlatılanları okuyorum şimdi yanlış bildiğim birşey varmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…