Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet bitsin iliski sonra bir gun bos yine iliski adet gelene kadar duzenli..sonra olmadimi obur ay yine..haaa yorulacaksiniz ama calismayana ekmek yok bunu dusun

Adet bitsin iliski sonra bir gun bos yine iliski adet gelene kadar duzenli..sonra olmadimi obur ay yine..haaa yorulacaksiniz ama calismayana ekmek yok bunu dusun
Ya ne tatlı yazmışsınız :) beni de çevre geriyor her gören hamilemisin bilmem ne sorup duruyo olmuyo diye zaten pskolojim yerle bir birde onlar tuz biber , enfeksiyon geçirmedim hiç şu hsgyi de çektirip akışına bırakıcam bende

Hatta şimdi düşündüm de 5 6 aylığına bi iş bulup çalışsam fena olmaz ben evde yapıcak bişey bulamadıkca bu konuyu takıyorum kafama

Günaydin kizlar bende araniza yeni katildim adete 3 gün kaldi..
Bu ay ki belirtilerim cok cok farklidi.. dun ve bugun iki test yaptim. Sonuc negatif.
Iliskiden bir hafta sonra , kasil batmasi yasadim takii bugune kadar.
Bugunlerde ara ara giriyor agrilar.. ve yogun bir gribim vardi kemiklerim agriyodu..

Varmi bu belirtileri yasayan hamile kalan ?
Simdi negatif cikmasi olmadigi anlaminami geliyor?

- Pudra Pembe - canim olabilir ama grip de olabilir. Istersen kotulesirsen kan ver ogrenirsin. Varsa ona gore hastaligina ilac alirsin. Ya da evdeysen limonlu ihlamur bol dinlenme ile atlat.

insanlara bakarsan ohhoooo neler neler derler...biraksana onlari kuzum..torba degil agzlarini kapatamazsin...sen ic huzurunu yakalamaya calis.meditasyon tarzi seyler...ruhuna iyi gelen hersey iste kendince. Bu calismaksa o zmn calismak :) insanlari akrabalari bosver ve konu acildiginda sende gicik oldugunda mesela bir yemek tarifi ver karsindakine sanirim ise yarar :) bu arada deli damgasida yiyebilirsin ammmma onlar seni uzecegine sen onlari saskina cevir...sen onemlisin unutma..sen iyi olursan kucuk melek daha cabuk gelir birde enfeksiyon gecirmediysen hic ne biliyim dis gebelik dusuk kurtaj tuplerde sikinti olmaz diye biliyorum ama farkina varmadan iltihap gecirmis olabilirsin

Son düzenleme:
Ben geldim canlar bu uyku düzensizligi beni mahvedecek hâlâ uykum varbi emojiyi görünce daha çok uykum geldi
hos geldin canim ve emin ol ayni uyku duzensizligi bende de var gece 3 yada 4 sabah yani oglen 11 bazen 12 arada uyanmalar sabahin erken saatinde ....sanirim stress yapiyoruz ..cok seyle mesgulum ama bilincalti rahat birakmiyoo

hos geldin canim ve emin ol ayni uyku duzensizligi bende de var gece 3 yada 4 sabah yani oglen 11 bazen 12 arada uyanmalar sabahin erken saatinde ....sanirim stress yapiyoruz ..cok seyle mesgulum ama bilincalti rahat birakmiyoo
Aynen valla havalarda soğudu uyumak daha güzel soğuk soğuk esiyor .valla canım ben hiç düşünmüyorum ya akışına bıraktım olursa Allah'ın takdiri

Kizlar ovulasyon testimi yorumlayabilir msiniz bugun bat gunum bende neden boyle cikiyor ovu testleri ya

Eklentiler

• 20181020_125756.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…