Canım sen bi test yap hemenKizlar ovulasyon testimi yorumlayabilir msiniz bugun bat gunum bende neden boyle cikiyor ovu testleri ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen bi test yap hemenKizlar ovulasyon testimi yorumlayabilir msiniz bugun bat gunum bende neden boyle cikiyor ovu testleri ya
Asıl sen ne yaptınn? Kan vermedin mi daha bebiş geliyor muuCanım sen bi test yap hemen
Yok valla vermedim şuan unuttum onu zaten misafirlerim var akşama hazırlar gelen giden bitmiyor bende herşeyi unuttum ama bel agrosı çok zorluyor beni şuanAsıl sen ne yaptınn? Kan vermedin mi daha bebiş geliyor muu
Yok valla vermedim şuan unuttum onu zaten misafirlerim var akşama hazırlar gelen giden bitmiyor bende herşeyi unuttum ama bel agrosı çok zorluyor beni şuan
Gebelik testi yapmalısın bence hamilelik olabilir. Ovulasyon testiyle bu şekilde hamile olduğunu öğrenen çok kadın var hayırlısı olsun inşallah ama hemen bi tesr yap :)
Yaptim kizlar negatif basina gelen varmi bu tarz ya hsgdenmi yoksa bendemi sorun varCanım sen bi test yap hemen
Biz birlikte öğreneceğiz bu gidişle benin testler daha gelemediYok valla vermedim şuan unuttum onu zaten misafirlerim var akşama hazırlar gelen giden bitmiyor bende herşeyi unuttum ama bel agrosı çok zorluyor beni şuan
Biz birlikte öğreneceğiz bu gidişle benin testler daha gelemedi
Yaptim kizlar negatif basina gelen varmi bu tarz ya hsgdenmi yoksa bendemi sorun var
Kızlaarrr bugün bata 6 kaldı ama bende hiç belirti kalmadı çok enteresan. Bata 10 kala kasık sancılarım ve kramplar vardı şu an göğüslerimdeki dolgunluk dışında hiç belirti yok ne akıntı ne bişey.. Hiç belirtisiz hamile kalanları düşünüp belki vardır diyorum.. Sizin çevrenizde hiç belirtisi olmadığı halde hamileliği öğrenenler oldu mu?
Kızlaarrr bugün bata 6 kaldı ama bende hiç belirti kalmadı çok enteresan. Bata 10 kala kasık sancılarım ve kramplar vardı şu an göğüslerimdeki dolgunluk dışında hiç belirti yok ne akıntı ne bişey.. Hiç belirtisiz hamile kalanları düşünüp belki vardır diyorum.. Sizin çevrenizde hiç belirtisi olmadığı halde hamileliği öğrenenler oldu mu?
Sekiz gün galiba canım napim ya toptan sipariş edim dedim test daha kargo bile olmamış ovulasyon testi kargo olmuş tekKız ne sabırlısın sen yaaaa Kaç gün geçmiş oldu şimdi
Sekiz gün galiba canım napim ya toptan sipariş edim dedim test daha kargo bile olmamış ovulasyon testi kargo olmuş tek
yok canim olsa cikardi. Ama neden ovu pozitif cikar anlamadim 27 eylulde pik olmustu zaten. 2 yildirda bebek olmuyor acaba bendemo sorun var. Senin soruna gelince kendini cok dinlemeCanım bence biraz daha bekleyip gebelik testini tekrarla hemen bat günü çıkmıyor bazen çünkü. Hsg nin bunla bir alakası olduğunu sanmam. Emin olmak için kan ver aklında soru kalmaz bence
Evet kuzum iki ay olmadığımı biliyorum hatta geçen ay test e ikinci çizgiyi gördüm sandım sonraki testler negatiftiYa baya geçmiş ama canm. Sen al bi test eczneden yaa. Ay ne bileyim ben merak ettimm burda. Hiç geçer miydi günün peki?
Kızlar adetimin ikinci günü. Ama hala kan falan yok. Akıntı olmuş azcik bu nedemek olmadım mi hamile yani. Keisn psikolojik uzatiyorum şuan adetimi yaa
1 hafta dolsun öyle yapayım cnm ama gerçekten beklemiyorum biseyBir test yap bence canım. İnşallah vardır yaaaaa