Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaarrr bugün bata 6 kaldı ama bende hiç belirti kalmadı çok enteresan. Bata 10 kala kasık sancılarım ve kramplar vardı şu an göğüslerimdeki dolgunluk dışında hiç belirti yok ne akıntı ne bişey.. Hiç belirtisiz hamile kalanları düşünüp belki vardır diyorum.. Sizin çevrenizde hiç belirtisi olmadığı halde hamileliği öğrenenler oldu mu? :halay:

Yok valla vermedim şuan unuttum onu zaten misafirlerim var akşama hazırlar gelen giden bitmiyor bende herşeyi unuttum ama bel agrosı çok zorluyor beni şuan

Senin bat ne zamandı canım? Yine de dikkat et kendini çok yorma. Maaşallah çok sabırlısın valla ben olsam dayanamazdım :) Hayırlı haberler alırsın inşallah

Yaptim kizlar negatif basina gelen varmi bu tarz ya hsgdenmi yoksa bendemi sorun var

Canım bence biraz daha bekleyip gebelik testini tekrarla hemen bat günü çıkmıyor bazen çünkü. Hsg nin bunla bir alakası olduğunu sanmam. Emin olmak için kan ver aklında soru kalmaz bence

Kızlaarrr bugün bata 6 kaldı ama bende hiç belirti kalmadı çok enteresan. Bata 10 kala kasık sancılarım ve kramplar vardı şu an göğüslerimdeki dolgunluk dışında hiç belirti yok ne akıntı ne bişey.. Hiç belirtisiz hamile kalanları düşünüp belki vardır diyorum.. Sizin çevrenizde hiç belirtisi olmadığı halde hamileliği öğrenenler oldu mu? :halay:

Mesajıma kimse cevap vermemiş ya yok mu böyle bir hikayesi olan :KK43: Hiç belirtisiz hamile olduğunu öğrenen falan

Evet canım oldu ben ilk hamileliğimde öyleydim. Hiçbir belirtim yoktu. İnşallah hamilesindir sende..

Canım bence biraz daha bekleyip gebelik testini tekrarla hemen bat günü çıkmıyor bazen çünkü. Hsg nin bunla bir alakası olduğunu sanmam. Emin olmak için kan ver aklında soru kalmaz bence
yok canim olsa cikardi. Ama neden ovu pozitif cikar anlamadim 27 eylulde pik olmustu zaten. 2 yildirda bebek olmuyor acaba bendemo sorun var. Senin soruna gelince kendini cok dinleme

Ben varım fakat arada vuran bel ve karın kasik ağrısı dışında iyiyim. Sanki usutmusum de bagirsaklari bozmusum gibi.. wiha02 wiha02 senin de böyle miydi? Bata 8 kaldi şekerim

Ya baya geçmiş ama canm. Sen al bi test eczneden yaa. Ay ne bileyim ben merak ettimm burda. Hiç geçer miydi günün peki?
Evet kuzum iki ay olmadığımı biliyorum hatta geçen ay test e ikinci çizgiyi gördüm sandım sonraki testler negatifti

Kızlar adetimin ikinci günü. Ama hala kan falan yok. Akıntı olmuş azcik bu nedemek olmadım mi hamile yani. Keisn psikolojik uzatiyorum şuan adetimi yaa

X