Derin bir of çektim esimin sigarasindan aldım yakıyorum bu nasıl bir dünyaCanım ne bileyim öyle yazmıl ama sonra da böyle saçma dertlere üzülecek kadar salak değilm mi ne yazınca bende başka bişey sandm
Derin bir of çektim esimin sigarasindan aldım yakıyorum bu nasıl bir dünya
kuzum aynen ama dr tavsiye edebilirim..yas kac... ben izmirde olsam onlara giderim hemen hatta esim atla git diyor..ucaknyok otobus 14 saat suruyor....cok zorlaniyorum...neyse bir kac aya esim gorev yeri degikligi ege ...hemen onlara kosucamEvet canım izmirdeyim, bu ay oldu oldu olmadı bende gitmicem doktora 1 senemiz dolsun hsg çektirmek istiyorum çevremde hsgden sonra hamile kalan arkadaşlar var onda da sorun yoksa akışına bırakcam inş başarabilirim tabi
Derin bir of çektim esimin sigarasindan aldım yakıyorum bu nasıl bir dünya
30 yaşındayım canım varsa bildiğin iyi doktor alabilirim tabi ki isimlerinikuzum aynen ama dr tavsiye edebilirim..yas kac... ben izmirde olsam onlara giderim hemen hatta esim atla git diyor..ucaknyok otobus 14 saat suruyor....cok zorlaniyorum...neyse bir kac aya esim gorev yeri degikligi ege ...hemen onlara kosucam
evet adet olayim sonra yumurtam olsun ben onu anca o zmn catlaticam insCanımm duymustum havucu çatlaması için ovulasyon günlerinde incir havuc beraber kayantın diyordu adam
Bak izmir de alsancak trt binasi var onun karsisinda ikinci katta dr dilek soyismi aklima gelmiyor.restaurantim vardi..ve kadini biliyorum inanilmaz iyi ...yine trt binasinin oralarda dr resat bozoklar bu da iyi..her ikiside benim drumdu30 yaşındayım canım varsa bildiğin iyi doktor alabilirim tabi ki isimlerini
Ne bilim kuzum ya üzülüyorum.kimsenin derdi olmasın üzülmesin istiyorum
dr dilek ayrica cinarli ozel hastanesiyle anlasmasi vardi oradan da arayip ogrenebilirsin..kadin tup de yapiyordu yanlis hatirlamiyorsam ama ikiside super emin ol30 yaşındayım canım varsa bildiğin iyi doktor alabilirim tabi ki isimlerini
Aynen bende bazen keşke diyorum keşke param olsa neler yapmam küçücük kızlar genç kızlar kadınlar için izleyici kalıyoruz hep basıma ağrılar girdi uaYaa bende yardımcı olamayınca çok üzülmüyorum kuzum..
Dilek aslan buldummm30 yaşındayım canım varsa bildiğin iyi doktor alabilirim tabi ki isimlerini
Aynen bende bazen keşke diyorum keşke param olsa neler yapmam küçücük kızlar genç kızlar kadınlar için izleyici kalıyoruz hep basıma ağrılar girdi ua
Tamam canım çok sağol bu ayı bi atlatayım da sonra giderim, sana ne gibi tedaviler önerdiler ben şuan mediclde mehmet bal var ona gidiyorum hsg dedi ama 1 seneyi doldurayım diyorum belkide dolmadan giderim çok sabırsızım çünkü benDilek aslan buldummm
Yaa bak soyle benim 2 evladim var sukur..hatta damadim var ama ikinci evlendim yeni yedi ay oldu esimin yok..yas 43 gorsen cok genc duruyorum inanmiyor kimse yasima..hos tum tahlilerim temiz guzeldi adet duzenliydi..bartinda bilmedigim icin ilk devlete gittim benim cahiligime geldi adam bakmadan yumurtama klomeni cakti..ictim cunku yas gidiyor fsh normal iyi menepoz uzunbsure olmazmisim.sonra ovulasyon gunume birgun kala ozel buldum burda bir klinik var.methediller soyle iyi boyle iyi..gittim bakti ooooo yumurtalar cok iyi cok yumurtlamissin dedi..klomeni birak hemen duphaston basliyoruz gebelik olursa dusmesin dedi..kullandim onuda bu defa sancidan bittim dedim yaaa..gogus ucum odem yapti hepsi hormon cunku..pamuk koydum o bile bagirtti beni..adet yok bebek yok .iki defa daha gittim ozele en son bugun bundan once kist olmus dedi..bekliyelim on gun dedi.bugun gittim patlamis ice kanamis dedi hooop estrofem verdi aldim ama icmeden esim okudu..eski ilaccci..sakin dedi delirdi..simdi icmiycem onu birsekilde bitkisel adet getirmeye calisicam..sonra hsg istiyorum..cunku benim sorunum yoktu..esimde sorunsuz sukur..bende kendi haline birakicam inan tup yaptirmam o surec zor..en kotu esimle konustuk evlatlik alip hayat kurtaricam aslinda olursada dusunuyorumm evlatlikTamam canım çok sağol bu ayı bi atlatayım da sonra giderim, sana ne gibi tedaviler önerdiler ben şuan mediclde mehmet bal var ona gidiyorum hsg dedi ama 1 seneyi doldurayım diyorum belkide dolmadan giderim çok sabırsızım çünkü ben
yasin genc bir iki sene birak kendi haline emin ol olur sorunun yok sanirim seninde...Tamam canım çok sağol bu ayı bi atlatayım da sonra giderim, sana ne gibi tedaviler önerdiler ben şuan mediclde mehmet bal var ona gidiyorum hsg dedi ama 1 seneyi doldurayım diyorum belkide dolmadan giderim çok sabırsızım çünkü ben
Yani tahlillerim normal hsg çektirmedim sadece ama çok istiyorum ve olmayınca da üzülüyorumyasin genc bir iki sene birak kendi haline emin ol olur sorunun yok sanirim seninde...
Yani tahlillerim normal hsg çektirmedim sadece ama çok istiyorum ve olmayınca da üzülüyorumböyle stres yapıp kafama takarak da bir yere varamayacağımı biliyorum yine de elimde değil inşllh biraz kafamdan atabilirim ve akışına bırakabilirim bende