- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 37
Hiç belirtim yok valla aşırı üşüyorum full uykum var arasıra başağrısı bide kirpiklerini batıyor gözüm kıpkırmızı bunu çok uyumaya bağlıyorum ben grip oldum bide bide sık sık idrara çıkıyorum ama ben aşırı su içen biriyim arasirada sağ ayagima hafif kraplar giriyor ne bilim sanki boşa umitleniyorumyarın sabah test yap :) hatta şimdi bile yap adet belirtin yoksa :))))) ben çatladım senin yerine
Aynen canım doğru söze ne denir bu insanlarda ki fesatlık beni öldürüyorSen çok çocuk doğursan aman bu da her sene çocuk doğuruyor derler, çocuğun olmaz amaaaan çocuğu olmuyo kısırmış derler yani sen ne yaparsan yap millet diycek bişey bulur. Burada kilit nokta sensin sen ne zaman insanların söylediği şeye göre yaşamazsan o zaman rahat edersin. Artık bu devirde herkes kendi aklıyla hareket ediyor bu düzeni biz değiştirelim bari :/
Benide aranıza alırmısınız
16 aydır bebek istiyoruz evlendiğimizden beri yani hiç korunmadık.. benim sol yumurtalığım yok(kist dolayısıyla8 yıl önce alınmıştı) düzenli kontrole gidiyorum zaten 6 ayda bir. Doktor hormon testi istemişti benden üzerne düşmemiştim 11. Ayda hormon testi yaptırdım prolaktinim 97 lerdeydiAllahtan ilaçta düştü 1 ayda ztn istesekte olmazmış çok yüksek olduğu için.. Prolaktin düşürdükten sonra klomen +çatlatma iğnesi oldum, ne yazıkki olmadı.. sonra eşimle karar aldık kendi akışına bırakıcaktık çünkü sorun görünmüyordu kendiliğinden olabileceğini söylemişti doktorumuz..
ben tabi durmadım 2 ay önce soğan kürü + hayit tohumu çayı içtim o ay kimyasal gebelik yaşadım( testte silik 2. Çizgi çıkmıştı kan değerimde 11,2 idi 3 gün sonra 5,2 düştü ve adet oldum.. üzerinden yine denemeye devam ettik ovülasyon testi yaptım ama t çizgisi hep silik çıktı koyu net kırmızı cıkmadı,olmadı adet oldum 30 eylülde.. Bu ay tabi yine beklemeyim ama artık napıcağımı bilmiyorum şuan adet döngümün 13. Günümdeyim her günü değerlendiriyoruz Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun, hepimizin kucağını doldursun inşallah.. uzun oldu biraz ama kusura bakmayın nacizane tavsiyeleriniz varsa beklerim
13 aydır beklemedeyim hala tık yokAllah’ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Daha çok bekletmesin inşallah Olmasını isteyenler her ay regliye yakın bir umut sonra üzüntü yaşamak kötü bi duygu :/
Benim annem kiz kardesime 1 ayda 1 korunmasiz iliskide hamile kalmis. Benim 21. Ayim. Anaya bak kizi al olmuyor maliseffBenim annemde evlenmiş tam senesinde hamile kalmış bende öyle olurum diyordum ama 1 yılı 1 ay geçti şuan :) aslında hemen tüp bebeğe geçmesen hani biraz daha beklesen normalde 1 yık bekleyip her kontrolü yaptırdıktan sonra eğer eşlerde sorun yoksa bi sene daha bekleyin diyor doktorlar sen yine aklında bulundur ama o sene dede değerlendir her kontrolünü yaptır ilaçlarını kullan vitamin folic artı bide gizli şekere baktır benim kd dr bende gizli şeker olduğunu söyledi ki ben kilolu aşırı şeker tüketen biri de değilim o bile engelmiş gebelige , öyle kötü düşünme bence kısırlık falan :)
Kuzum :)))) güldürdün beni ben bugün ovu testi sipariş verdim bide instagramdan bir bebeğin günlüğü var Ebru diye bi kız onu takip ediyorum artık bi bak oraya :) olumlu düşün olumlu olsun kuzum benimBenim annem kiz kardesime 1 ayda 1 korunmasiz iliskide hamile kalmis. Benim 21. Ayim. Anaya bak kizi al olmuyor maliseff
Hey maşallah kızzzz gitmeni test yap allah için :))))))) ölecem yasaa sanki çocuğun babası ben olacak gibi heyecanlıyım :))))))))Hiç belirtim yok valla aşırı üşüyorum full uykum var arasıra başağrısı bide kirpiklerini batıyor gözüm kıpkırmızı bunu çok uyumaya bağlıyorum ben grip oldum bide bide sık sık idrara çıkıyorum ama ben aşırı su içen biriyim arasirada sağ ayagima hafif kraplar giriyor ne bilim sanki boşa umitleniyorum
Aynen canım doğru söze ne denir bu insanlarda ki fesatlık beni öldürüyor
Hoşgeldin canım ekledim senide rabbim hayırlı evlatlar versin .hayırlı zamanda
Amin inşallah :)
Emin ol babası da senin gibiHey maşallah kızzzz gitmeni test yap allah için :))))))) ölecem yasaa sanki çocuğun babası ben olacak gibi heyecanlıyım :))))))))
Emin ol babası da senin gibihamole olsam dışarı çıkıp aziciktigi kadar bağırır sevinçten napim ya korkuyorum beklicem valla geçerse günüm yapacağım ama kramplar başladı hafiften
Hiç belirtim yok valla aşırı üşüyorum full uykum var arasıra başağrısı bide kirpiklerini batıyor gözüm kıpkırmızı bunu çok uyumaya bağlıyorum ben grip oldum bide bide sık sık idrara çıkıyorum ama ben aşırı su içen biriyim arasirada sağ ayagima hafif kraplar giriyor ne bilim sanki boşa umitleniyorum
Kim o bulamadım benKuzum :)))) güldürdün beni ben bugün ovu testi sipariş verdim bide instagramdan bir bebeğin günlüğü var Ebru diye bi kız onu takip ediyorum artık bi bak oraya :) olumlu düşün olumlu olsun kuzum benim
Canısı instagramda bir bebeğin günlüğü yaz çıkar paylaşımlarına bakKim o bulamadım ben
Olumluyum ben ya. 2 yil olacak ama artik takip etmekten yoruldum bi süre kafamu dinleyecegim. Sonra komple testlerimi yaptırır doktora başlıcam. HayirlisiKuzum :)))) güldürdün beni ben bugün ovu testi sipariş verdim bide instagramdan bir bebeğin günlüğü var Ebru diye bi kız onu takip ediyorum artık bi bak oraya :) olumlu düşün olumlu olsun kuzum benim
İnşallah sevindirici haberi alırız senden canım
Olumlu düşün gelmesin kırmızılar :) kız bende de bi bel agrısı başladı kramp giriyor yumoşlarıma 3 gün var acaba ondan mı bide çörek otu bal karışımı yiyorum 3 gündür etkisi oluyor diyollllllaaaaa
Canım hepsine bir kulp buluyorum ben böbrek taşı oluşumu var o yüzden sık su içiyorum bide seviyorum galiba su içmeyi uyku desen kutup ayısı yanımda halt etmiş desem yeridir vallaDaha ne belirtin olsun canım uyku hali sık idrar ay hadi İnşallah
Canım ekledim senide listeye rabbim senin için hayırlı olan vakitte kabul eder duanın insallahBende varim kizlar 16 aydir olmadi rabbim hayirlisini versin
Sen böyle bahane bulmaya devam er çift öizgiyiii gör inşaallllllaaaahhhh canımmmm :))))Canım hepsine bir kulp buluyorum ben böbrek taşı oluşumu var o yüzden sık su içiyorum bide seviyorum galiba su içmeyi uyku desen kutup ayısı yanımda halt etmiş desem yeridir valla
Canım üzülme ya olumsuz düşünmek yok bak benim ailede kısır olan çok kişi var ama bir umut bekliyorum hayırlı vakitte olsun dua et ama hayırlısı işte hayırsız evlat olacağına hayırlı vakitte sana huzur veren bir bebeğin olurr insallahhhhOlumluyum ben ya. 2 yil olacak ama artik takip etmekten yoruldum bi süre kafamu dinleyecegim. Sonra komple testlerimi yaptırır doktora başlıcam. Hayirlisi