Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunları hiç bilmiorm canm ama folik asit için hamileliğe hazırlayıcı bir faydası olduğu söyleniyor. Doktorlar 1 sene önceden başlayın diolar
Bunları çok araştırdım kullanmadan önce yumurta için geliştirici ilaç değil aslında bitkisel içerisinde folic dışında bi çok şey var .. aslında herşey bahane olacağı varsa oluyor :/

Kuzum olabilir çünkü yumurtlamadan bir gün sonra bile kasık agrısı çeken olmuş kk okumuştum adete kaç gün var

DAha 11 gün var
Folik asit alın mutlaka bi yardımınolmuyor ama gebelik başlangıcında çok faydası var markaso farketmez içinde 400ug folik olsun yeter

Makarnasever Makarnasever günümüzdeki ay kullanacağım kesin ovulasyon testi büyük ihtimal alamam nette çok uygun ama kredi kartım yok eczanede maşallah baya pahalı.

E Ebr111 test yok canım alırım yarın ama yapmam ya geçikirse yaparım hiç umudum yok ama hevesleniyorum işte

Makarnasever Makarnasever günümüzdeki ay kullanacağım kesin ovulasyon testi büyük ihtimal alamam nette çok uygun ama kredi kartım yok eczanede maşallah baya pahalı.

E Ebr111 test yok canım alırım yarın ama yapmam ya geçikirse yaparım hiç umudum yok ama hevesleniyorum işte
Bir tanıdığının kartı ile al ona öde çünkü gerçekten eczanelerde çok pahalı bir de aldıktan sonra gerçekten iyice aaraştırıp öyle kullanın çünkü çoğunlukla yanlış kullanılıyor

Bir tanıdığının kartı ile al ona öde çünkü gerçekten eczanelerde çok pahalı bir de aldıktan sonra gerçekten iyice aaraştırıp öyle kullanın çünkü çoğunlukla yanlış kullanılıyor
Bir tanıdıktan alamam canım herkes e çocuk istemiyoruz diyoruz ona rağmen sorun mu var diyorlar :silah:yani biri öğrense çocuk istediğimizi neler derler kim bilir

Bir tanıdıktan alamam canım herkes e çocuk istemiyoruz diyoruz ona rağmen sorun mu var diyorlar :silah:yani biri öğrense çocuk istediğimizi neler derler kim bilir
Tamam da canım benim kime ne ya zaten çocuk olmaması bir özür değil Allah bilir nasiptir. Bence yanlış düşünüyorsun. Çocuğu olamayan bir sürü insan var bu durum utanılacak bir durum değil. Belki de bu düşünceni değiştirdiğinde çocuk sahibi olabilirsin. Allah herşeyi bizden iyi bilir. Bizim için takdir ettiği bir kader vardır. Dua edip biraz makul olmalıyız...

İşte herkes bir muhalefet açık arama çabası var anlamadım gitti üç günlük dünyada beş günün hesabını veriyoruz resmen
Sen çok çocuk doğursan aman bu da her sene çocuk doğuruyor derler, çocuğun olmaz amaaaan çocuğu olmuyo kısırmış derler yani sen ne yaparsan yap millet diycek bişey bulur. Burada kilit nokta sensin sen ne zaman insanların söylediği şeye göre yaşamazsan o zaman rahat edersin. Artık bu devirde herkes kendi aklıyla hareket ediyor bu düzeni biz değiştirelim bari :/

Benide aranıza alırmısınız :KK17:
16 aydır bebek istiyoruz evlendiğimizden beri yani hiç korunmadık.. benim sol yumurtalığım yok(kist dolayısıyla8 yıl önce alınmıştı) düzenli kontrole gidiyorum zaten 6 ayda bir. Doktor hormon testi istemişti benden üzerne düşmemiştim 11. Ayda hormon testi yaptırdım prolaktinim 97 lerdeydi:bicak: Allahtan ilaçta düştü 1 ayda ztn istesekte olmazmış çok yüksek olduğu için.. Prolaktin düşürdükten sonra klomen +çatlatma iğnesi oldum, ne yazıkki olmadı.. sonra eşimle karar aldık kendi akışına bırakıcaktık çünkü sorun görünmüyordu kendiliğinden olabileceğini söylemişti doktorumuz..
ben tabi durmadım 2 ay önce soğan kürü + hayit tohumu çayı içtim o ay kimyasal gebelik yaşadım:KK43:( testte silik 2. Çizgi çıkmıştı kan değerimde 11,2 idi 3 gün sonra 5,2 düştü ve adet oldum.. üzerinden yine denemeye devam ettik ovülasyon testi yaptım ama t çizgisi hep silik çıktı koyu net kırmızı cıkmadı,olmadı adet oldum 30 eylülde.. Bu ay tabi yine beklemeyim ama artık napıcağımı bilmiyorum şuan adet döngümün 13. Günümdeyim her günü değerlendiriyoruz Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun, hepimizin kucağını doldursun inşallah.. uzun oldu biraz ama kusura bakmayın nacizane tavsiyeleriniz varsa beklerim:KK200:

13 aydır beklemedeyim hala tık yok :KK43: Allah’ım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Daha çok bekletmesin inşallah :dua: Olmasını isteyenler her ay regliye yakın bir umut sonra üzüntü yaşamak kötü bi duygu :/

Merhaba çok merak ettiğim bir şey var daha önce çatlatma iğnesi klomen falan kullandık tedavi olumlu olmadı. Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ve çok yoğun akıntım var. Günlük ped kullanıyorum. Böyle olan var m aranızda ?

Merhaba çok merak ettiğim bir şey var daha önce çatlatma iğnesi klomen falan kullandık tedavi olumlu olmadı. Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ve çok yoğun akıntım var. Günlük ped kullanıyorum. Böyle olan var m aranızda ?
yarın sabah test yap :) hatta şimdi bile yap adet belirtin yoksa :))))) ben çatladım senin yerine

X