Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende 1 .5 yıl bekleyenlerdenim bu ay klomen kullandım 13.gune girdim test yapmadım durumlarım karışık bilmiyorum bata 5 gün var test yapsammi bilemiyorum negatif görmek korkutuyor

Benim de adetim biter bitmez yumurtlmam oluyomus doktor soyledi 27 gunde bi adet goruyorum duzenlidir ben 14.gunu biliodum ama adetin 8. Gunu 9 gunu yumrtlmam oluyomus sasirdim insallah bu ay mutlu haberler aliriz hepimiz:)

Ay bende 1 .5 yıl bekleyenlerdenim bu ay klomen kullandım 13.gune girdim test yapmadım durumlarım karışık bilmiyorum bata 5 gün var test yapsammi bilemiyorum negatif görmek korkutuyor
Insllah hamilesindir canm negatif grmek beni delirtiyo artik bizde 1 senedir beklioruz

Benim de adetim biter bitmez yumurtlmam oluyomus doktor soyledi 27 gunde bi adet goruyorum duzenlidir ben 14.gunu biliodum ama adetin 8. Gunu 9 gunu yumrtlmam oluyomus sasirdim insallah bu ay mutlu haberler aliriz hepimiz:)
Bende bu ay 27. Günde adet gördüm yumoşum erken mı oluyor o zaman benimde :) iyice karıştırdımmmm

Bende bu ay 27. Günde adet gördüm yumoşum erken mı oluyor o zaman benimde :) iyice karıştırdımmmm
Yani kişiden kişiye değişir tabi ben kontrol icin gittim doktor yumurtlaman olcak bugun ctlar gun asiri iliskiye gir dedi canim bende sasrrdim vala :)hormonlar oyun oynuo resmen

Kuzum benim hsg dem sonra ilk adetimde 4 gün kala leke gelmeye başladı sonra adet oldum ama herxaman olduğumdan daha fazla çok afedersin parça geldi yani lekenme normal adettin erken gelebilir
canin peki sonraki aylar nasil oldu ne zaman cektirdin hsg demek bende adet olucam

canin peki sonraki aylar nasil oldu ne zaman cektirdin hsg demek bende adet olucam
2 eylül adet oldum adet bitimi hsg çekildim normalde 33 gün de adet gören biriydim hsg dem sonra 4 gün öncesinde bi leke gelmeye başladı sonrasında adet olarak devamı geldi 2 ekimde adet gördüm 27,8 gün arayla yani hsg dem sonra ilk adetim şimdide adetime 17 gün var kaşık agrısı bel agrısı çekiyorum 2 gündürde bi uyku var

canim bu bel agrisi bizde kalicak diye korkuyorum cunku bnm doktor acemiydi oldum agridan masada umarim sorun yoktur. Bu ay tedavi oluyonmu sen ben adet olunca doktora gitcem

canim bu bel agrisi bizde kalicak diye korkuyorum cunku bnm doktor acemiydi oldum agridan masada umarim sorun yoktur. Bu ay tedavi oluyonmu sen ben adet olunca doktora gitcem
Nasıl mi tedavi canım ben hsg de hiç bişe hissetmedim narkozlu oldum zaten kalktığımda da sadece 2,3 gün hafif leke geldi bel agrısını şuan yaşıyorum oda yumurtlamadan olabilir diye düşünüyorum ben sadece balık yağı ve prowomen diye bi bitkisel hap kullanıyorum içersinde folic var üst tarafta resimlerini atmıştım bakabilirsin bunları doktor yazdı bana özellikle kullanmamı istedi bi sorun yok gebe kalabilirsin kafaya takma dedi bi tedavi uygulamıyorum ben kafana takılan bişe varsa sorabilirsin :)

Erkene alınması iyiymiş daha hızlı çalışmaya başlamış oluyor diyolla

Sana hsg dem sonra ne söyledi
Doktor tıkanma yakışıklım tüpler ne durumda ? Hormon tahlili yapıldı mı bunlar çok önemli prolaktin kaç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…