Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kafa bebe olmadan rahat olmuyo işte bebiş olsa kafa rahatlıycak zaten Valla şu herşeyi normal olup çocuk sahibi olamayanlar olarak çok berbat bi durum yaa sorun olsa uğraşcaz şuan el mahkum bekliyoruz
Amaaaan çok da şey yapamıyorum. Artık istegim doğal yolla olması ama olmuyorsa da gider tüp bebek yaptırrım oda olmassa aşılama yaptırrım tıpta çığır aştı bu işler artık

Amaaaan çok da şey yapamıyorum. Artık istegim doğal yolla olması ama olmuyorsa da gider tüp bebek yaptırrım oda olmassa aşılama yaptırrım tıpta çığır aştı bu işler artık
Valla ne kadsr tüp bebek bilmiyorum ama pahalı diyolar bana kalsa ben giderdim şimdiye eşim olmazsa olmasın dio

Kız sen test yaptin pozitif di noldu kan mi verdinde yok diye dusunuyorsun

Kız sen test yaptin pozitif di noldu kan mi verdinde yok diye dusunuyorsun
Yoooog kan vermedim daha bekliyorum öyle bugün başka bi marka test yaptım freeely miydi adı öyle biley onda da negatif çıktı ben anlamadım o yüzden relaxa bağladım 2 silik bir negatif

Yoooog kan vermedim daha bekliyorum öyle bugün başka bi marka test yaptım freeely miydi adı öyle biley onda da negatif çıktı ben anlamadım o yüzden relaxa bağladım 2 silik bir negatif
İki yanlış bir doğruyu götürür daha senin bir yanlış çıkan testin var gi

Kızlar siz tedavi falan yada testlerinizi yaptırırsınız mu hsg hormon spermiografi falan
Yess. Hsg kanallar açık sorun yok
Hormon normal dedi tabi her sayi farjli netteki sayi araliklarina uyuyorum
Esimin de normal cikti sayisi hafif düşüktü promen k kullandi simdi de ceviz findik keciboynuzu özü kullanıyor.
Yani olmamasi icin no problem

Nette kadın diyor ki bebek olmuyor diye bişe yok sadece kafadan atmak gerek biz atamıyozzzz işte

Inşallah bakalım. Dün küçük bi kanama gelmeliydi gelmedi. Bugünde belirtiler var olcam keisn hem rüyamda da gördüm adet oluyorum nasil ağlıyorum ama öyle kalkiyrim
İyice kafaya takmissin yapma böyle ya örgü felan ör kurslara git bak takınca olmuyor bunu doktorlar bile diyor

Canlar ya peçete baktim böyle bir akıntı adet olmadan yumurtladim mi ben şimdi yumurta akıntısı mi sizce yapışkan birşey

Eklentiler

• InShot_20181019_155550464.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…