Amaaaan çok da şey yapamıyorum. Artık istegim doğal yolla olması ama olmuyorsa da gider tüp bebek yaptırrım oda olmassa aşılama yaptırrım tıpta çığır aştı bu işler artıkO kafa bebe olmadan rahat olmuyo işte bebiş olsa kafa rahatlıycak zatenValla şu herşeyi normal olup çocuk sahibi olamayanlar olarak çok berbat bi durum yaa sorun olsa uğraşcaz şuan el mahkum bekliyoruz
Valla ne kadsr tüp bebek bilmiyorum ama pahalı diyolar bana kalsa ben giderdim şimdiye eşim olmazsa olmasın dioAmaaaan çok da şey yapamıyorum. Artık istegim doğal yolla olması ama olmuyorsa da gider tüp bebek yaptırrım oda olmassa aşılama yaptırrım tıpta çığır aştı bu işler artık
Yoooog kan vermedim dahaKız sen test yaptin pozitif di noldu kan mi verdinde yok diye dusunuyorsun
İki yanlış bir doğruyu götürür daha senin bir yanlış çıkan testin var giYoooog kan vermedim dahabekliyorum öyle bugün başka bi marka test yaptım freeely miydi adı öyle biley onda da negatif çıktı ben anlamadım o yüzden relaxa bağladım 2 silik bir negatif
Yess. Hsg kanallar açık sorun yokKızlar siz tedavi falan yada testlerinizi yaptırırsınız mu hsg hormon spermiografi falan
Nette kadın diyor ki bebek olmuyor diye bişe yok sadece kafadan atmak gerek biz atamıyozzzz işteYess. Hsg kanallar açık sorun yok
Hormon normal dedi tabi her sayi farjli netteki sayi araliklarina uyuyorum
Esimin de normal cikti sayisi hafif düşüktü promen k kullandi simdi de ceviz findik keciboynuzu özü kullanıyor.
Yani olmamasi icin no problem
Beklesin beklesin az kaldı zaten test mest yapmıcam :)İki yanlış bir doğruyu götürür daha senin bir yanlış çıkan testin var gi
Gelmez inşallah kuzum bebistendir insallahhhKızlar karnimda kaisklarimda ağrılar başladı geliyooooo kesiiin
Inşallah bakalım. Dün küçük bi kanama gelmeliydi gelmedi. Bugünde belirtiler var olcam keisn hem rüyamda da gördüm adet oluyorum nasil ağlıyorum ama öyle kalkiyrimGelmez inşallah kuzum bebistendir insallahhh
İyice kafaya takmissin yapma böyle ya örgü felan ör kurslara git bak takınca olmuyor bunu doktorlar bile diyorInşallah bakalım. Dün küçük bi kanama gelmeliydi gelmedi. Bugünde belirtiler var olcam keisn hem rüyamda da gördüm adet oluyorum nasil ağlıyorum ama öyle kalkiyrim
Aa cidden ne bu ? Bu akıntı hamilelikte olan akıntılara benziyoCanlar ya peçete baktim böyle bir akıntı adet olmadan yumurtladim mi ben şimdi yumurta akıntısı mi sizce yapışkan birşey
Ben şok şuan testlerim gelse hemen yapacagim yaAa cidden ne bu ? Bu akıntı hamilelikte olan akıntılara benziyo
Adetten önce oluyor bu canım yumurtmala akıntısını ben hiç böyle görmedim o şeffaf olurCanlar ya peçete baktim böyle bir akıntı adet olmadan yumurtladim mi ben şimdi yumurta akıntısı mi sizce yapışkan birşey
Bi test yapmayı dene bence artıkBen şok şuan testlerim gelse hemen yapacagim ya