Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz ben üzülmüyorum ki tabi hayirli neyse o olacak. Her ay yeniden basliyorim geriye bakmadan. Ve daha az strese girerek
Olmamasi icin sebebim yok çünkü hamdolsun saglikliyiz

Aa kesinlikle etkili. 14 ay olmadi o donemde annem hastaydi onunla ilgilenirken bazen olmasa mi nasil olur zor olur dedim. Hic sorun yokken 14 ay tutmadı. Tam annem duzeldi kafam rahatladi oldu. Nasip değilmiş ama gercekten kafa cok onemlo

Kizlar inanmasi güç adetime 15 gün var gecn toplu gebelik testi siparis verdim dun bi deneyim dedim cok silik bi cizgi bugun yaptim daha belirgin bi cizgi gözlerime inamiorm sanki yarin tekrar yapicam bakalim yinemi koyulascak zaten bu ay cok tuhafim

Aaa şaşırdım canım. Adete çok varmış aslında olabilirmi ki 15 günde tesste belli olurmu acaba? Ay inşallah vardır hadi bakalım. Resim atsana kuzum bakalım bizde

Adetinden hemen sonra yumurtlama dönemi olabilirmi acaba öyle olsa bile bir hafta geçmiş olur en fazla heralde bazıları adetliyken bile olabiliyormus yada geçen ay hamile kaldın üstüne hasta oldun ayy inşallah bebiş vardır cok sevindimmm

Kuzum bende cok sasirdim ya resimde cok net durmuo gibi ama blmiorm gecen ay zaten 2 gun adet gordum bitti blmirom denicem 1 kac gün daha bakalm dahada koyulascakmi resim atmaya cliscam

Aaa şaşırdım canım. Adete çok varmış aslında olabilirmi ki 15 günde tesste belli olurmu acaba? Ay inşallah vardır hadi bakalım. Resim atsana kuzum bakalım bizde
Inan bende inanamadim nasil bole ckio ama dun yaptim golge gibi bugun yaptim sabah daha belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…