Kiz ben üzülmüyorum kiKuzum üzülme ya bu ay olmazsa Kasım olur o olmazsa Aralık illaki vakti gelince olacak böyle yapmayın rabbim al sana evlat çok istedin diyip keşke dogurmasaydim diyeceğin bir evladın olur haha mı iyi. hayırlı vakitte hayırlı evlat işte kuzum
Aa kesinlikle etkili. 14 ay olmadi o donemde annem hastaydi onunla ilgilenirken bazen olmasa mi nasil olur zor olur dedim. Hic sorun yokken 14 ay tutmadı. Tam annem duzeldi kafam rahatladi oldu. Nasip değilmiş ama gercekten kafa cok onemloBeni maddiyat da düşündürüyor iş bulamadım eşim tek başına çalışıyor evimiz kira nasıl olur gider bebeğe bakabilcekmiyiz düşünceleri engelliyor belkide beyin de tam olarak hazır hissetmiyor belki. Yani hem çok istiyorum hem tedirginim bu ikilemden çok yoruldum artık kadın doğum yerine psikoloğa gidicem sanırım
Günaydın canımGünaydın kızlar
Gunaydin hayiri cumlar kizlar RABBİM gönlünüzden gecenleri hayırlısı ile kabul etsin..
Günaydın herkese, benim geldi kırmızılarGünaydın kızlar
Hadi yaa hakkında hayırlısı canım benim bugün günüm ama hala gelen giden yokGünaydın herkese, benim geldi kırmızılar
Aminn kuzumAmiinnn canım. Hayırlı cumalar. Herkesin hamile haberini alırız inşallah enn yakın zamanda.
Amin canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahHadi yaa hakkında hayırlısı canım benim bugün günüm ama hala gelen giden yok
Kizlar inanmasi güç adetime 15 gün var gecn toplu gebelik testi siparis verdim dun bi deneyim dedim cok silik bi cizgi bugun yaptim daha belirgin bi cizgi gözlerime inamiorm sanki yarin tekrar yapicam bakalim yinemi koyulascak zaten bu ay cok tuhafim
Adetinden hemen sonra yumurtlama dönemi olabilirmi acaba öyle olsa bile bir hafta geçmiş olur en fazla heralde bazıları adetliyken bile olabiliyormus yada geçen ay hamile kaldın üstüne hasta oldun ayy inşallah bebiş vardır cok sevindimmmKizlar inanmasi güç adetime 15 gün var gecn toplu gebelik testi siparis verdim dun bi deneyim dedim cok silik bi cizgi bugun yaptim daha belirgin bi cizgi gözlerime inamiorm sanki yarin tekrar yapicam bakalim yinemi koyulascak zaten bu ay cok tuhafim
Kuzum bende cok sasirdim ya resimde cok net durmuo gibi ama blmiorm gecen ay zaten 2 gun adet gordum bitti blmirom denicem 1 kac gün daha bakalm dahada koyulascakmi resim atmaya cliscamAdetinden hemen sonra yumurtlama dönemi olabilirmi acaba öyle olsa bile bir hafta geçmiş olur en fazla heralde bazıları adetliyken bile olabiliyormus yada geçen ay hamile kaldın üstüne hasta oldun ayy inşallah bebiş vardır cok sevindimmm
Inan bende inanamadim nasil bole ckio ama dun yaptim golge gibi bugun yaptim sabah daha belliAaa şaşırdım canım. Adete çok varmış aslında olabilirmi ki 15 günde tesste belli olurmu acaba? Ay inşallah vardır hadi bakalım. Resim atsana kuzum bakalım bizde
BEn çizgi görüyorum testin varsa Bitane daha yap çünkü benim 2 testte silik bi testte negatif çıkıyor anlam veremiyorum o yüzden
Birdaha yapim kuzum bakimBEn çizgi görüyorum testin varsa Bitane daha yap çünkü benim 2 testte silik bi testte negatif çıkıyor anlam veremiyorum o yüzden
Eczaneden baska marka alicam yapicam bakalim onda nasil cikcakBEn çizgi görüyorum testin varsa Bitane daha yap çünkü benim 2 testte silik bi testte negatif çıkıyor anlam veremiyorum o yüzden
Hadiii hemen al yap çok merak ettim :)Eczaneden baska marka alicam yapicam bakalim onda nasil cikcak