- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Canım gelmedi daha testlerim gelsin yapacağımBi test yapmayı dene bence artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gelmedi daha testlerim gelsin yapacağımBi test yapmayı dene bence artık
canım doktor tedavi başlamadımı kendinmi istemedin bu arada ne tozu kullandın bende kullanayımbiraz bünyem zayıf pek yemek yemiyom:)Yok canım bana herhangi bi tedavi uygulamadı sadece vitamin kullandım ek olarak yumurta kalitesi için toz kullandım
Selamlar hepinizeMerhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.rahim kalınlaşması olmuş demişti birkez doktor ama fitille adet görmüştüm .şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun
Listeye katılmak isteyenler kaç aydır beklediğini ve katılmak istediğini yazsın arkadaşlar katılmak istiyorum yazın ki sizide ekleyeyim yazmayanlari kafama göre ekleyemem
ÖNCE HANGİMİZ MUTLU HABERİ VERECEK COK MERAK EDİYORUM
1- Limon11 . 14 ay
2- embytn . 21 ay
3- @pelinimben 16ay
4- Sseerraayy 13ay
5- @Balgozlu55 13ay
6- @papatyakokankadin 13 ay
7- E Ebr111 14 ay
8- @Sweet03 . 25ay
9- @dombili_xl . .13ay
10- @kahvecibaby . .14ay
11- @Aschi 13 ay
12- @Sinemsara07 . 12 ay
13- @alsah .20ay
14- @beri35 . 13 ay
15- @Sem0510 . 13ay
16- Y yaprakali . 16 ay
17- @Azzkrc . 9 ay
18- @Blueangel34 . 12ay
19- @Sebepsonuc . 12ay
20- @elif382 . 24 ay
21- @Nurlana14 . 13 ay
22- @diligecmisinsan00 . 36 ay
23- @Delfin_ . 16ay
24- @ipeek35 . 7ay
Canımm benide eklesene listeye 12 ayy :Canım gelmedi daha testlerim gelsin yapacağım
Tamam canım ekliyorumCanımm benide eklesene listeye 12 ayy :
Yok ben değil doktor istemedi gerek görmedi herhangi bi sorun yok sadece kafaya takma dedi :) prowomen wp kullanıyorum hatta bitttii bide omepa :)canım doktor tedavi başlamadımı kendinmi istemedin bu arada ne tozu kullandın bende kullanayımbiraz bünyem zayıf pek yemek yemiyom:)
hım benim doktorum klomen başlıcam demişti canım tedavi vermemesi garip. cunku sebepsizlik kısırlık denen bişeyde var. kolay gelsen canımYok canım bana herhangi bi tedavi uygulamadı sadece vitamin kullandım ek olarak yumurta kalitesi için toz kullandım
Sen İnfertilite den bahsediyordun ama işte bende hiç biri yok :) yani herhangi bi problem yok klomeni yumurta çatlatması için veriyor doktorlar ama gereksiz klomen yumurtada kististlere sebebiyet veriyor o yüzden ben çok ilaç kullanma taraftarı değilim ki benim gidip tedavi uyguladığım yer tüp bebek merkezi aksi şekilde doktor direk aşılama yada tüp bebek derdi hatta ben söyledim herhangi bişe yok mu diye hayır dedi gerek yok ilaca sende sorun yok işte herşeyin bi zamanı var bi sene oldu ben korunmayı bırakalı çok taktığım için olmuyır bunu biliyorum kendinizi çok ilaca bağlamayın bence illa ki olucak ciddi bi problem yok sahım benim doktorum klomen başlıcam demişti canım tedavi vermemesi garip. cunku sebepsizlik kısırlık denen bişeyde var. kolay gelsen canım
Yumurta kalitesi için ne kullandın yaa bende kullanayım :)Yok canım bana herhangi bi tedavi uygulamadı sadece vitamin kullandım ek olarak yumurta kalitesi için toz kullandım
Atayım resmini :)Yumurta kalitesi için ne kullandın yaa bende kullanayım :)
At at :) tembel yumurtalara da iyi gelir di mi:)Atayım resmini :)
Nettem bi araştır bakalım :) ben sadece takviye amaçlı kullandım bu ay :)At at :) tembel yumurtalara da iyi gelir di mi:)
Dr tavsiyesi mi sen mi buldun :)Nettem bi araştır bakalım :) ben sadece takviye amaçlı kullandım bu ay :)
Yok ben içmem öyle ilaç direk doktorum tavsiye etti :) biraz maliyet olarak yüksek amaç çok faydalı bunları içerken folic içmedim mesela içinde fazlasıyla varDr tavsiyesi mi sen mi buldun :)
Atacaaaz anam atacaaaz bacım bu yolun sonu yokNette kadın diyor ki bebek olmuyor diye bişe yok sadece kafadan atmak gerek biz atamıyozzzz işte
Bnm dr folik asit bile vermemişti yaaYok ben içmem öyle ilaç direk doktorum tavsiye etti :) biraz maliyet olarak yüksek amaç çok faydalı bunları içerken folic içmedim mesela içinde fazlasıyla var
Benim adet oncesi gelir ve adet olurum. Benim icin bu demek ama bilemem herkesin nasildirCanlar ya peçete baktim böyle bir akıntı adet olmadan yumurtladim mi ben şimdi yumurta akıntısı mi sizce yapışkan birşey