Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım bana herhangi bi tedavi uygulamadı sadece vitamin kullandım ek olarak yumurta kalitesi için toz kullandım
canım doktor tedavi başlamadımı kendinmi istemedin bu arada ne tozu kullandın bende kullanayım:KK70:biraz bünyem zayıf pek yemek yemiyom:)

:anneadayı::KK200:Merhaba kızlar bir yıldır deniyoruz olmuyor adet gecikmelerim çok fazla oluyor.rahim kalınlaşması olmuş demişti birkez doktor ama fitille adet görmüştüm .şuan soğan kürü yapıyorum 8.gunum esimde emodex ve takviye ilaç kullanıyor .bide samirsak buharına oturuyorum haftada birkez .aklıma yatan bir yöntem daha var gelecek ay onu da denicem şırınga ile sperm i içeri hızlıca iletmek siz neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz neler .hadi bu topikte bende bekledim hamileyim diyen olsun:emir_bebek:
Listeye katılmak isteyenler kaç aydır beklediğini ve katılmak istediğini yazsın arkadaşlar katılmak istiyorum yazın ki sizide ekleyeyim yazmayanlari kafama göre ekleyemem

ÖNCE HANGİMİZ MUTLU HABERİ VERECEK COK MERAK EDİYORUM :KK200:

1- Limon11 Limon11 . 14 ay
2- embytn embytn . 21 ay
3- @pelinimben 16ay
4- Sseerraayy Sseerraayy 13ay
5- @Balgozlu55 13ay
6- @papatyakokankadin 13 ay
7- E Ebr111 14 ay
8- @Sweet03 . 25ay
9- @dombili_xl . .13ay
10- @kahvecibaby . .14ay

11- @Aschi 13 ay
12- @Sinemsara07 . 12 ay
13- @alsah .20ay
14- @beri35 . 13 ay
15- @Sem0510 . 13ay
16- Y yaprakali . 16 ay
17- @Azzkrc . 9 ay
18- @Blueangel34 . 12ay
19- @Sebepsonuc . 12ay
20- @elif382 . 24 ay
21- @Nurlana14 . 13 ay
22- @diligecmisinsan00 . 36 ay
23- @Delfin_ . 16ay
24- @ipeek35 . 7ay
Selamlar hepinize
1 yıl gibi gelen 3 ayı sayıyorsanz ben de geleyim. Doktor 1 yıl bekleyin dedi 33 yasndym beklesem riskli gebelk olmasn diye bugün başka doktora gttm 1 yıla yaklasik dedim :KK66: tekrar tahlil verdi eşim için de ıstedi derken bakalim 2 haftaya en hec testler biter adet tarihimi beklemek için.

canım doktor tedavi başlamadımı kendinmi istemedin bu arada ne tozu kullandın bende kullanayım:KK70:biraz bünyem zayıf pek yemek yemiyom:)
Yok ben değil doktor istemedi gerek görmedi herhangi bi sorun yok sadece kafaya takma dedi :) prowomen wp kullanıyorum hatta bitttii bide omepa :)

Yok canım bana herhangi bi tedavi uygulamadı sadece vitamin kullandım ek olarak yumurta kalitesi için toz kullandım
hım benim doktorum klomen başlıcam demişti canım tedavi vermemesi garip. cunku sebepsizlik kısırlık denen bişeyde var. kolay gelsen canım

hım benim doktorum klomen başlıcam demişti canım tedavi vermemesi garip. cunku sebepsizlik kısırlık denen bişeyde var. kolay gelsen canım
Sen İnfertilite den bahsediyordun ama işte bende hiç biri yok :) yani herhangi bi problem yok klomeni yumurta çatlatması için veriyor doktorlar ama gereksiz klomen yumurtada kististlere sebebiyet veriyor o yüzden ben çok ilaç kullanma taraftarı değilim ki benim gidip tedavi uyguladığım yer tüp bebek merkezi aksi şekilde doktor direk aşılama yada tüp bebek derdi hatta ben söyledim herhangi bişe yok mu diye hayır dedi gerek yok ilaca sende sorun yok işte herşeyin bi zamanı var bi sene oldu ben korunmayı bırakalı çok taktığım için olmuyır bunu biliyorum kendinizi çok ilaca bağlamayın bence illa ki olucak ciddi bi problem yok sa

Ben maximum gebe kalma süreci korunmasız ilişkiden 1 yada 2 sene sonra diyorlar ortalama

Eklentiler

• 39D7D65A-2FFD-454A-9F25-F15547770A2E.jpeg
    39D7D65A-2FFD-454A-9F25-F15547770A2E.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 34
X