Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar inanmasi güç adetime 15 gün var gecn toplu gebelik testi siparis verdim dun bi deneyim dedim cok silik bi cizgi bugun yaptim daha belirgin bi cizgi gözlerime inamiorm sanki yarin tekrar yapicam bakalim yinemi koyulascak zaten bu ay cok tuhafim
İnanamıyorum. Kız valla mi . Resim at sana bakalim :rolleyes:

Kizlar foto yüklenirken hata olustu ama yaptim bundada ayni silik cizgi hani ben net goruyom ama telde biraz zor gozukuyo komsum bakti oda gordu

Selam guzel anne adaylari..benide alin araniza..listeye ekleyin..7 ay oldu...yarin dr a gidicem..cunku eylul 7 sat..klomen duphaston kullandim ve hala adet gelmedi..ikibdefa kan testi negatif en son 14 gun once test yaptirdim..kist olusmus dedi dr..ama on gun daha bekleyelim dedi..bilmiyorum yarin ne cikacak..adet olacakmisim gibi hissetmiyorum...herseyim normaldi ama yas 43 :KK43: fsh 4 ay once 5,40 gecen ay 8.20 sizce normalmi ?? Rabbim dileyenin kucagini doldursun..ilk evliligimden 25 22 yaslarinda iki evladim var sukur ama esimin cocugu yok ve istiyor olursa elbette...cok kafaya taktim caktirmiyorum ona ama korkmayada basladim ...yarin buyuk gun ..dua edin olurmu??
Hoşgeldin canım ekledim listeye hayırlısı ile seninde gebelik haberini almak nasip olsun

Kızlar siz tedavi falan yada testlerinizi yaptırırsınız mu hsg hormon spermiografi falan

Amin inşaallah hepimizin işte kafa rahatlığı düşünmemek lazım :KK43: sorun yoksa olur bende herşeyi yaptırdım Amaaaa tıhhhhh yok
O kafa bebe olmadan rahat olmuyo işte bebiş olsa kafa rahatlıycak zaten :halay: Valla şu herşeyi normal olup çocuk sahibi olamayanlar olarak çok berbat bi durum yaa sorun olsa uğraşcaz şuan el mahkum bekliyoruz:hasta:

X