İnanamıyorum. Kız valla mi . Resim at sana bakalimKizlar inanmasi güç adetime 15 gün var gecn toplu gebelik testi siparis verdim dun bi deneyim dedim cok silik bi cizgi bugun yaptim daha belirgin bi cizgi gözlerime inamiorm sanki yarin tekrar yapicam bakalim yinemi koyulascak zaten bu ay cok tuhafim
Bence sen 5 6 haftalık hamilesinn :) kaldı 8 ayın 2 gün adet gördüysen üstüne görme olabilir kan versene hemen gidip 2 saate çıkar
Bu arada testin markası ne
Al bi gebelik testi idi sanirimBu arada testin markası ne
Hoşgeldin canım ekledim listeye hayırlısı ile seninde gebelik haberini almak nasip olsunSelam guzel anne adaylari..benide alin araniza..listeye ekleyin..7 ay oldu...yarin dr a gidicem..cunku eylul 7 sat..klomen duphaston kullandim ve hala adet gelmedi..ikibdefa kan testi negatif en son 14 gun once test yaptirdim..kist olusmus dedi dr..ama on gun daha bekleyelim dedi..bilmiyorum yarin ne cikacak..adet olacakmisim gibi hissetmiyorum...herseyim normaldi ama yas 43fsh 4 ay once 5,40 gecen ay 8.20 sizce normalmi ?? Rabbim dileyenin kucagini doldursun..ilk evliligimden 25 22 yaslarinda iki evladim var sukur ama esimin cocugu yok ve istiyor olursa elbette...cok kafaya taktim caktirmiyorum ona ama korkmayada basladim ...yarin buyuk gun ..dua edin olurmu??
Hahah yok kuzum ya o kadar deildir yoksa cizgi koyu cikardiBence sen 5 6 haftalık hamilesinn :) kaldı 8 ayın 2 gün adet gördüysen üstüne görme olabilir kan versene hemen gidip 2 saate çıkar
Al bi gebelik testi idi sanirim
Rüyoşşşi mesaj olarak atsana bana bakimAl bi gebelik testi idi sanirim
Maşallah kızlar herkesten hamilelik haberi alıyoruz.. herkes hamile oldugunu düşünüyo me güzel
Misafirlerin geliyosa iyi aslında kafan biraz dagılır testle felan uğraşmazsın :)ben Hale’n düşünmüyorum kızzz sadece çok yoğunum yemekli misafirlerim gelooor bu hafta fulllltime : D
Kan vermeye cesaretim yok kuzum ya hani hayal kırıklığından cok korkuormHadi inşallah canım yaaa inşallah vardırbence kan ver hemen varsa çıkar kanda hemen
Atiorm ozelden kuzmben Hale’n düşünmüyorum kızzz sadece çok yoğunum yemekli misafirlerim gelooor bu hafta fulllltime : D
Uzun zamandır test yapan biri değildim bu ay bi gaza geldim yaptım tek yapmak gereken şey kafa rahatlığı asljnda bebekte öyle geliyorMisafirlerin geliyosa iyi aslında kafan biraz dagılır testle felan uğraşmazsın :)
Kesinlkle öyle. 15. Günden başladın sen mübarek :) allahım inşallah yüzünü güldürürUzun zamandır test yapan biri değildim bu ay bi gaza geldim yaptım tek yapmak gereken şey kafa rahatlığı asljnda bebekte öyle geliyor
Ben herşeyimi yaptrdım tertemiz ama ortada koca 1 sıfır :)Kızlar siz tedavi falan yada testlerinizi yaptırırsınız mu hsg hormon spermiografi falan
Amin inşaallah hepimizin işte kafa rahatlığı düşünmemek lazımBen herşeyimi yaptrdım tertemiz ama ortada koca 1 sıfır :)
O kafa bebe olmadan rahat olmuyo işte bebiş olsa kafa rahatlıycak zatenAmin inşaallah hepimizin işte kafa rahatlığı düşünmemek lazımsorun yoksa olur bende herşeyi yaptırdım Amaaaa tıhhhhh yok