- 21 Eylül 2011
- 3.346
- 8.787
Kızlar adet takvimi vs şu hesaplayıcılar varya kullanıp memnun kaldığınız var mı bende indirmek istiyorum.Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Flo kullanıyorum ben, memnunum hamile kalamamış olmakla beraber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar adet takvimi vs şu hesaplayıcılar varya kullanıp memnun kaldığınız var mı bende indirmek istiyorum.Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Yani bilmiorm kuzu daha adetime 16 gun var goguslerim cok fena bide oyle boyle deil cok bulantim var artik belirti aramaktan bi hal oldumgeçen ay da ve suanda da benım var. Normalde hiç adet öncesi bunu yaşamazdım ama bebek de yok
sanırım flo filosuna katılacağımFlo kullanıyorum ben, memnunum hamile kalamamış olmakla beraber
Ay onu geçen gördüm böyle tatlış falan mesajlar gönderiyomuş.Pepapp kullanıyorum bende
Ay onu geçen gördüm böyle tatlış falan mesajlar gönderiyomuş.
Var canım gayette görüküyor.
Kuzu. Yeni gördüm diğer yaptıma bakCanım rengiyle oynadım biraz belirginleşti
Kaç günün var canımKuzu. Yeni gördüm diğer yaptıma bak
Manyak ya hala inanamıyorum diyor git kan ver ona göre dikkat edersin hem idrarda çıkan kanda haydi Haydiye çıkarKız Hale’n inanmıyorum yaa
10 gün var adet olmamaKaç günün var canım
Ay nebilim çok kendimi heveslendirmek istemiyorum çok erken yaManyak ya hala inanamıyorum diyor git kan ver ona göre dikkat edersin hem idrarda çıkan kanda haydi Haydiye çıkar
Heveslendirmek istemiyorsun anlıyorum ama yoksa zaten üzüleceksin varsada çok mutlu olacaksın kuzum başka seçenek olsa keskeAy nebilim çok kendimi heveslendirmek istemiyorum çok erken ya
Kendimi heveslendirmek istemiyorum diyosun 10 gün önceden başladın testlere :)Ay nebilim çok kendimi heveslendirmek istemiyorum çok erken ya
Hamilesin kuzummmmmmm cok sevindim cokkkkkKız Hale’n inanmıyorum yaa
Teste bole cikiosa kanda kesin cikar git bence hemenAy nebilim çok kendimi heveslendirmek istemiyorum çok erken ya
Git yaptr testte varsa kanda kesin cikar hayatim10 gün var adet olmama