- 17 Haziran 2017
- 1.392
- 769
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deniz sen kaç yaşındasın kuzum kore dizileri mi izliyon :)
Cidden ilk kez duydum.Netten bakın ph bile artırıyor :)
Canım 24yas 10yildan fazla oldu bağımlısıyım resmenDeniz sen kaç yaşındasın kuzum kore dizileri mi izliyon :)
Hahaha :) çok çalıştım ben çooookCidden ilk kez duydum.
Canım 24yas 10yildan fazla oldu bağımlısıyım resmen
Kore dizilerini hiç sevmemAllah deli canını almasın :) :) küçükmüşsün daha neden o kadar üzülmediğini anladım
Kankaaa sende 40 yaşında değilsin abartmaa sen sanki çok büyüksün aynı sayılırız istee :)Allah deli canını almasın :) :) küçükmüşsün daha neden o kadar üzülmediğini anladım
Ablamda öyle derdi sonra benden PC alıp izlemeye başlamıştı on yargılı olmayalım lütfennnnKore dizilerini hiç sevmem
Ay yok bende izlemem okul yıllarında kızlar deli gibi izlerdi gerçi benim düzgün oturup dizi izlediğimde görülmemiş:)Ablamda öyle derdi sonra benden PC alıp izlemeye başlamıştı on yargılı olmayalım lütfennnn
Çok onyargilisin kuzum ben Türk dizisi filmi izlemem çok nadir ama Kore dizileri bir başka yaAy yok bende izlemem okul yıllarında kızlar deli gibi izlerdi gerçi benim düzgün oturup dizi izlediğimde görülmemiş:)
Tamam çok sağol canimmkızlar mantar olanlar bir şişe suya karbonat atın bir çay kaşığıı ph ı düzenliyormus ben öyle yapmıstımm
Ahahaha Hayiiir izlemekte istemiyorum aslında olabilir sevebilirsin sen canım ama sıkılıyorum ben dizi izlerken :)Çok onyargilisin kuzum ben Türk dizisi filmi izlemem çok nadir ama Kore dizileri bir başka ya
Bu sayfa senin mi girdim şimdi:)Kızlar instadan takip edin da beni kişisel hesabım yok ama sayfam var sevbeni.tv
Evet canım arkadastan devir teslim buyutemedi sayfayı bana verdi bende Allah ne verdiyse buyutuyorum yavaş yavaşBu sayfa senin mi girdim şimdi:)