Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beta hcg yaptırdım 733.45 çıktı ne demek
Hayırlı olsun :) arkadaş ikiz demiş ama onu söylemek için çok erken. Evet 3 gün gecikmeye fazla çıkmış değer (ikizlerde değer artışı fazla oluyor genelde o yüzden demiş) ama erken döllenmedir büyük ihtimal o yüzden fazla çıkmıştır diye düşünüyorum. Düşünme Keyfini çıkar şekerim hayırlı olsun tekrardan. Allah hayırlı evlat eylesin şimdiden inşallah:KK66:

Hayırlı olsun :) arkadaş ikiz demiş ama onu söylemek için çok erken. Evet 3 gün gecikmeye fazla çıkmış değer (ikizlerde değer artışı fazla oluyor genelde o yüzden demiş) ama erken döllenmedir büyük ihtimal o yüzden fazla çıkmıştır diye düşünüyorum. Düşünme Keyfini çıkar şekerim hayırlı olsun tekrardan. Allah hayırlı evlat eylesin şimdiden inşallah:KK66:
Amin çok teşekkür ederim ❤️

kızlaar adetime 1 gün kaldı sayılır pembemsi uzun akıntı geldiii bu ne demek oluyo adettt oluyoruuum :) bende delilendim siniirmden gülüyorummm

Ya ayrıca konu sahibi arkadaş bence listede gebe olanları emojiyle belirtiversen :KK66: çok minnoş olmaz mı? Takip edebildiğim kadarıyla bhcg AŞ pozitif bi arkadaşımız mevcut. Daha var mı bilmiyorum

Kız sizi napim ben iki dk çıktım birsuru msj 1000ci msj ben atacaktım sabırla bekliyordum hevesim kursağımda kaldi:sopa::skandal:

Ya ayrıca konu sahibi arkadaş bence listede gebe olanları emojiyle belirtiversen :KK66: çok minnoş olmaz mı? Takip edebildiğim kadarıyla bhcg AŞ pozitif bi arkadaşımız mevcut. Daha var mı bilmiyorum
Canım listeye adını yazdırmayanlari kafama göre yazmiyorum maalesef önce listeye adlarını yazdirmaliydilar .ama emoji fikri çok iyi:KK68:

Yüksek çıkması korkuttu beni ya anormal değil dimi boşuna stres yapmayayım dış gebelik olabilir mi v.s diye korkuyorum

X