Yakın olsa da sana test getirsem canısı ❤bende merak ediyorumYok kuzum nerde eşim yine geç çıktı eczaneler kapanıyor zaten bende fena gribim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakın olsa da sana test getirsem canısı ❤bende merak ediyorumYok kuzum nerde eşim yine geç çıktı eczaneler kapanıyor zaten bende fena gribim
Hayırlı olsun :) arkadaş ikiz demiş ama onu söylemek için çok erken. Evet 3 gün gecikmeye fazla çıkmış değer (ikizlerde değer artışı fazla oluyor genelde o yüzden demiş) ama erken döllenmedir büyük ihtimal o yüzden fazla çıkmıştır diye düşünüyorum. Düşünme Keyfini çıkar şekerim hayırlı olsun tekrardan. Allah hayırlı evlat eylesin şimdiden inşallahKızlar beta hcg yaptırdım 733.45 çıktı ne demek
Sormaa bende çok fena gribim ay çok heycanlı yaa hadii inşallahYok kuzum nerde eşim yine geç çıktı eczaneler kapanıyor zaten bende fena gribim
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun :) arkadaş ikiz demiş ama onu söylemek için çok erken. Evet 3 gün gecikmeye fazla çıkmış değer (ikizlerde değer artışı fazla oluyor genelde o yüzden demiş) ama erken döllenmedir büyük ihtimal o yüzden fazla çıkmıştır diye düşünüyorum. Düşünme Keyfini çıkar şekerim hayırlı olsun tekrardan. Allah hayırlı evlat eylesin şimdiden inşallah
Seninde mi gecti adetin sende mi bekliyorsun kuzumSormaa bende çok fena gribim ay çok heycanlı yaa hadii inşallah
Yok yavru yaa benim adetim yeni bitti Limon11 için heyecanlanıyorum:)Seninde mi gecti adetin sende mi bekliyorsun kuzum
Napim ya sonuç belli benim için biraz böyle mutlu oluyorumSenin yerine ben meraktan çatlıyorum vallahi. Nasıl duruyorsun.Yarın yap bari.
Umutsuzluk yok beybisi alıcaz bu güzel haberi sendenNapim ya sonuç belli benim için biraz böyle mutlu oluyorum
Haahha sorma sormaaa kafamda deli sorularrr hala az az pembe geliyoo cıldıracammm geliyosan adam akıllı gel bizde ümitlenmeyelimm en cok bizi bu ümit mafediyorreNe güzel soru bu böyle kafa bin oldu çıkar mı çıkmaz mı diye dusunmekten
İnşallah ikimizinkide öyledirİnşallah yerleşme kanamasıdı canım.
Kim yazmış 1000. Msjı merak ettim :) totemini sevsinlerKız sizi napim ben iki dk çıktım birsuru msj 1000ci msj ben atacaktım sabırla bekliyordum hevesim kursağımda kaldi
Bugün herkein pembe akıntısı gelmiş bende öyle oldu canım %50 umarım bebeiş verdır.kızlaar adetime 1 gün kaldı sayılır pembemsi uzun akıntı geldiii bu ne demek oluyo adettt oluyoruuum :) bende delilendim siniirmden gülüyorummm
Canım listeye adını yazdırmayanlari kafama göre yazmiyorum maalesef önce listeye adlarını yazdirmaliydilar .ama emoji fikri çok iyiYa ayrıca konu sahibi arkadaş bence listede gebe olanları emojiyle belirtiversen çok minnoş olmaz mı? Takip edebildiğim kadarıyla bhcg AŞ pozitif bi arkadaşımız mevcut. Daha var mı bilmiyorum
Hahhhah bugünün 3. Pembe akıntısısın bizde gülüyoruz artık vallakızlaar adetime 1 gün kaldı sayılır pembemsi uzun akıntı geldiii bu ne demek oluyo adettt oluyoruuum :) bende delilendim siniirmden gülüyorummm
benim %50 lik bi durumum yok yavrum bir haftadır belim agrıyo insallah sizinn olurBugün herkein pembe akıntısı gelmiş bende öyle oldu canım %50 umarım bebeiş verdır.