ay hadi inşallah yaaaaaaİnşallah ikimizinkide öyledir
Ya deli ben sizin kadar heycanyapmafim vallaYok yavru yaa benim adetim yeni bittiLimon11 için heyecanlanıyorum:)
hahha psikolojımız bozulduuu :)Hahhhah bugünün 3. Pembe akıntısısın bizde gülüyoruz artık valla
Hahhhah bugünün 3. Pembe akıntısısın bizde gülüyoruz artık valla
benim %50 lik bi durumum yok yavrum bir haftadır belim agrıyo insallah sizinn olur
Ve 4. Pembe akıntıda aramıza katıldı hahhahah gerçekten sinirlerim bozulduuuYa benim de adetime 6 gün var ve bu sabah çok afedersiniz iç çamaşırımda minnacık bi pembelik gördüm. Gerisi gelmedi daha. Zaten en fazla 2 gün oynar adetlerimin günü. Ve yaklaşık 4-5 gündür devam eden acayip bi meme hassasiyetim var ve biraz şişti gibi geliyo. Evet biliyorum belirti aramamam lazım ama engel olamıyorum napiiiimmmm
4 oldu :)))))Hahhhah bugünün 3. Pembe akıntısısın bizde gülüyoruz artık valla
Inşallah önümüzde ki ay olur senindeYok yavru yaa benim adetim yeni bittiLimon11 için heyecanlanıyorum:)
Sen galiba kuzum sayamadim sürekli guncelleniyorKim yazmış 1000. Msjı merak ettim :) totemini sevsinler
Benden önce yazmışsın :)Ve 4. Pembe akıntıda aramıza katıldı hahhahah gerçekten sinirlerim bozulduuu
delilendikkkk :))Ozaman oy pembelim pembelim diyorum kızlarrrrrrr
Ve 4. Pembe akıntıda aramıza katıldı hahhahah gerçekten sinirlerim bozulduuu
Sen galiba kuzum sayamadim sürekli guncelleniyor
yok kız baktım şimdi meraktan miyavkedi yazmıs :)Sen galiba kuzum sayamadim sürekli guncelleniyor
Anam tepara kalkıyor bizim kızlarda 23olunca saat msj yetişemiyorumHu huu günün şanslısı
Ne yazmışım nolmuş kim gitmiş nereye kaçmışyok kız baktım şimdi meraktan miyavkedi yazmıs :)
hahaha 1000. mesajı sen yazmısınnnn :)Ne yazmışım nolmuş kim gitmiş nereye kaçmış
1034 msj olmuş kuzu valla sayamadimyok kız baktım şimdi meraktan miyavkedi yazmıs :)
yok ya ben kendimi kandırmıyorum biliyorum gene gene gene olmadıııııKızlar kendimizi kandırıyoruz heralde pembe diyee bu ayda olmadı kendi adımaa konuşayımm olsun üzülmeyelim kasımda aşk başkadır diyorlar bizimde aşklarımız kasıma kalsın
Nasıl sayıyonuz yaa1034 msj olmuş kuzu valla sayamadim