Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya mesela benm rahmim kalp şeklindeymş aile de bi ben haa :) boş gebelik desen ben.. kürtaj desen ben
İşte olunca oluyor kuzum rabbim en iyisini bilir .bende mesela hep şey derim anneme en küçük ben olduğumdan bana beyin kalmamış :skandal:ama onlara sorsan en zeki benim:KK64:

Bnde en kçük en zeki :)
Yok ya inanmıyorum ben ona beyin kalmamış valla bana ablamlar hep işleri güçlerinde birşeyi istese yapana kadar pes etmez inancı tam dir .ben çalışayım rabbim verir hakettiysem der ve eninde sonunda o iş olur maşallah diyim bir :KK48: bense neye elimi atsam elimde kalıyor şuan iki ablamda İSG uzmanı ve iyi unilerden menzunlar

Ah canım ah aynı şeyi bende düşünüyorum hep kardeşim korunurken hamile kaldı anneme soruyorum korunmayı bıraktığım ay hamileydim diyo ben çok istiyorum ve sabırsız davranıyorum ya olmuyo, birde benim eşim çok kilolu ama çevrede kilolu olup çocuğu olan bi dünya insan var sorun nerede bulamıyorum
Bilmez miyim kız benim eşim arda bi sigara içer ben diyorum spremler etkilenir içme gibisinden çevreye bakıyoruz bonzai içenlerin çocugu var dedim demek onla da oluyo rabbim veriyo kısacası bu allahtan bekliycez

Yok ya inanmıyorum ben ona beyin kalmamış valla bana ablamlar hep işleri güçlerinde birşeyi istese yapana kadar pes etmez inancı tam dir .ben çalışayım rabbim verir hakettiysem der ve eninde sonunda o iş olur maşallah diyim bir :KK48: bense neye elimi atsam elimde kalıyor şuan iki ablamda İSG uzmanı ve iyi unilerden menzunlar
Rabbim seni daha çok seviyo demkki ona daha çok dua etmeni istiyo.. dua etmek ona yaklaşmak demek.

Bilmez miyim kız benim eşim arda bi sigara içer ben diyorum spremler etkilenir içme gibisinden çevreye bakıyoruz bonzai içenlerin çocugu var dedim demek onla da oluyo rabbim veriyo kısacası bu allahtan bekliycez
:KK70::KK70: Aynen canım ya her ihtimali düşünmekten kafayı yicez bu gidişle :KK71:

:KK70::KK70: Aynen canım ya her ihtimali düşünmekten kafayı yicez bu gidişle :KK71:
Yanii en basit şeyi düşün ya kışın karda o kadınlar dileniyo allahım her yerinden çocuk fışkırıyo karıların ben 1 saat dışarda duruyum hastanelik olurum.. annemler şey der ya ayagını üşütme çocugun olmaz hiçte öle değil bence. Millet çatır çatır doğruyo

Kara_gozlum Kara_gozlum canım kaç aydır bekliyorsun
Canim ben 6senelik evliyim gec sene oldu gebelik 16gun karnimda kaldi yavrum ama rabbim vermedi bende 6 ay korundum cunku o psikolojiyle kalmak istemezdim doktor demisti korun diye etrafimdakiler bana korunma dedi ama ben kotuydum 2017 martta oldu gebeligim dusugum sonra onume hep engel cikti kismet olmasi gidemedim

Ben hala bi aydınlanma yaşamadım :)
Canim ben gecen o aydinlanmayi baska konuda bi arkadasimiz 7 gun dolu dolu adet görüp oylesine doktora gidince hamile haberi aldiginda yasadim. Harbiden mucize diyodu doğru ins hayirlisiyla atlatir. Kendi acimdan cok aydinlanmadim yani ayni tas terane :KK70:

X