- 28 Ağustos 2018
- 483
- 367
Ya az önce arkadaş demedi mi 50 yaşında dostları olan birinin hamile olduğunu. Hep üzülmeye odakliyiz lutfen kuzummm5 yıldır evliyim yaşta geçiyo be canısı 26 oldum.. kendimi yaşlanmıç hissediyorum
Ya erkek olursaaa onuda dusuneydiiin :)Ya ne güzel dua bu amin çok çok amin canım benimeskiden çok düşünürdüm de artık tek odak noktam hamilelik olduğu için aklıma bile gelmiyor :) kız da hanzade ismini çok beğeniyorum senin var mı canım aklında bişeyler :)
Hadi söyle sen ne isimleri dusunduuun :)Bende bebek için daha az dus etmeye başladım dua da ısrar etmekte iyi değil gibi geldi ben akışına bıraktım kaderimde ne varsa onu yaşıycam be görcem bakalım
Kız allah seni naapmasın nasıl teselli bu :)Ya az önce arkadaş demedi mi 50 yaşında dostları olan birinin hamile olduğunu. Hep üzülmeye odakliyiz lutfen kuzummm
Ahahaha deliii yani demek istiyorum ki abartma yaşını görende zannetcek menopoza gircen o yaşlardaki insanların bile olabiliyosa senin bu yaslarda neden olamasın :)Kız allah seni naapmasın nasıl teselli bu :)50i mi bekliycez annoooom
Eren ve ceren düşünmüştüm ama kayıptan sonra bu isimleri istemiyorum. Aklımda da isim ykHadi söyle sen ne isimleri dusunduuun :)
Vallahi toprak çınar deniz böyle doğayla olan isimleri de çok seviyorum kumsal falan hoşuma gidiyo yani tabi kumsal kız için :)Ya erkek olursaaa onuda dusuneydiiin :)
Aynen onlarda guzel aslindaa bende kizim olursa ASEL. Balimmm aselimmn diye sevmek istiyorum erkek olursa da ASLAN. Aslan oglummm diye sevmek istiyorum ahhh ahhVallahi toprak çınar deniz böyle doğayla olan isimleri de çok seviyorum kumsal falan hoşuma gidiyo yani tabi kumsal kız için :)
Benm annem tüperini bağlatmış ceket atsa hamile kalanlardan ablalarımda öyle ben niye böle anlamadım yaaAhahaha deliii yani demek istiyorum ki abartma yaşını görende zannetcek menopoza gircen o yaşlardaki insanların bile olabiliyosa senin bu yaslarda neden olamasın :)
Uzay koy benceAy bende yiğit Ege koyacağım erkek bebeğim olursa eşimle aynı anda bulduk ismini her doğum yapana bunu koymayin ilerde çocuk olursa biz koyacağız diye kız istemiyorum nedense ben
Kız bana doktor diyoki git hamilesin bu ay kesin beni bu şekilde yolluyo sonunda ki husrani dusunebiliyomusunnnBenm annem tüperini bağlatmış ceket atsa hamile kalanlardan ablalarımda öyle ben niye böle anlamadım yaa
Aynen benim annemde öyle ablam ikinci çocuğu çok zor oldu tedaviyle ama aradan beş ay geçmeden tekrar hamile kaldı şimdi dünyalar tatlısı bir yeğenim varBenm annem tüperini bağlatmış ceket atsa hamile kalanlardan ablalarımda öyle ben niye böle anlamadım yaa
Ah canım ah aynı şeyi bende düşünüyorum hep kardeşim korunurken hamile kaldı anneme soruyorum korunmayı bıraktığım ay hamileydim diyo ben çok istiyorum ve sabırsız davranıyorum ya olmuyo, birde benim eşim çok kilolu ama çevrede kilolu olup çocuğu olan bi dünya insan var sorun nerede bulamıyorumBenm annem tüperini bağlatmış ceket atsa hamile kalanlardan ablalarımda öyle ben niye böle anlamadım yaa
Yok canım eşimle ortak karar yigit Ege .bebegim hem git olsun hem Ege gibi huzurlu olsun istiyoruzlmUzay koy bence
Ya mesela benm rahmim kalp şeklindeymş aile de bi ben haa :) boş gebelik desen ben.. kürtaj desen benAynen benim annemde öyle ablam ikinci çocuğu çok zor oldu tedaviyle ama aradan beş ay geçmeden tekrar hamile kaldı şimdi dünyalar tatlısı bir yeğenim var
Canım olacak inş hayallerimiz bir gün gerçek olcak inanıyorum ben :)Aynen onlarda guzel aslindaa bende kizim olursa ASEL. Balimmm aselimmn diye sevmek istiyorum erkek olursa da ASLAN. Aslan oglummm diye sevmek istiyorum ahhh ahh
Kalp şeklinde olunca ne oluyomus canimmYa mesela benm rahmim kalp şeklindeymş aile de bi ben haa :) boş gebelik desen ben.. kürtaj desen ben
Heh evet istee olcakk inaniyoruuuuz :)Canım olacak inş hayallerimiz bir gün gerçek olcak inanıyorum ben :)
Bnm dr da içeri griyodum hamilesin di mi diyodu bnde yok ya niye olmadı yine diodum :)Kız bana doktor diyoki git hamilesin bu ay kesin beni bu şekilde yolluyo sonunda ki husrani dusunebiliyomusunnn