Canım ben yiyemem gi arı sütü var evde onu bile midem kaldırmıyor bu aralarBen bu karışımı bilmiyorum canım bal, arısütü,polen, 41çeşit baharat karışımı aldım aktardan eşimle beraber sabah aşkam içiyoruz onuda çok öneren oldu aktarda hazırlıyorlar aklında bulunsun.
Beni niye yazmamiisiiiiin :)Kızlar listeye 11 .çi sıraya kadar 1 er ay ekledim yanlış olan eksik olan beni etiketlesin msjda duzelteyim
Yazdım canım kaydetmeyi unuttun kesin yazdım çünkü canım kaç aydı k.bBeni niye yazmamiisiiiiin :)
Ay kaç kere sayfayı yeniledim :)) 3 sene canımYazdım canım kaydetmeyi unuttun kesin yazdım çünkü canım kaç aydı k.b
Hemen ekliyorum kuzum kusura bakmaAy kaç kere sayfayı yeniledim :)) 3 sene canım
Yok kız ne kusuruuuHemen ekliyorum kuzum kusura bakma
Kızlar gebertcem sizi insan bi iyi geceler derdii :)Uyudu bizim kızlar galiba
Iyi geceler canım
Aynen haKızlar gebertcem sizi insan bi iyi geceler derdii :)
Canım ismin uzay mi yaşın kaç merak ettim :)Aynen ha
Canım ismin uzay mi yaşın kaç merak ettim :)
Canım ismin uzay mi yaşın kaç merak ettim :)
Yaş 24canim ismim uzay değil ama uzay olmasını isterdim
Ben ayşe canım sizin adınız ne :)Yaş 24canim ismim uzay değil ama uzay olmasını isterdim
Üzülmek yokkk ya uzuleni dovcem artık bakın böyle yaparak kendinize zarar veriyorsunuz yapmayın lütfenBende 9 aydır bekleyenlerdenimbu ay klomen ve çatlatma iğnesi denedik ay sonu nasıl gelecek bilmiyorum
Rabbim hayırlısını nasıp etsin gönlüne göre verin inşallahBende 9 aydır bekleyenlerdenimbu ay klomen ve çatlatma iğnesi denedik ay sonu nasıl gelecek bilmiyorum