Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya denizz bi dk bisey dicem aklıma gene bisey takıldı ben her adet olacağım zaman hem belim hem göğüslerim agırırdı şimdi giguslerime bakıyorum hiç ağrı falan şişkinlik yokkk umitlenmek istemiyoruuuum

Üzülmek yokkk ya uzuleni dovcem artık bakın böyle yaparak kendinize zarar veriyorsunuz yapmayın lütfen
Keşke keşke başarabilsem üzülmemeyi ama elimde değil inan ki her adetimden sonra ağlıyorum çok takıyorum kafama ve çevremde sağolsun sürekli hatırlatıyo unutmak ne mümkün

Rabbim hayırlısını nasıp etsin gönlüne göre verin inşallah
Amin canım çok sağol inşallh hepimiz hayırlısıyla güzel haberler veririz

Canım sen fazla umitlenme sonra anladığım kadarıyla çok kötü oluyorsun hayırlısı de yinede mutlu olma demiyorum inşallah vardır bebiş bat a kaç gün kaldi yaş 24

Canım benim lütfen üzülme

Canım sen fazla umitlenme sonra anladığım kadarıyla çok kötü oluyorsun hayırlısı de yinede mutlu olma demiyorum inşallah vardır bebiş bat a kaç gün kaldi yaş 24
Ayın 19unu bekliyorum işte ama neden göğüslerim sis değil ve agirmiyo onu merak ettim. Şimdi yarın göğüs ağrısıyla kalkarım kesinn

Canım sende bendensin desene. Ama yapacak biseyimiz yok bi guzel kendimizi yipratiyoruzz. Bol bol dua edelim daha çok daha cokk

Bende öyle düşünmüştüm ama 1 yıl oldu canım yaa pozitif düşünemez oldum ben
Canım benim 3 yıl oldi ben napiyim o zaman oliyim mii. Bende hep 10 yıl 15 yıl olmayıpta olanları getiriyorum aklıma. Allah dermansız dert vermesin olcak inanıyorum bak başka bi konu açıp bebeklerimizle ilgili paylaşımlar yapıcaz cokk inanıyorummmm

Sakın canimm sakın belkide bizim imtihanimiz buu rabbim bizi bunla siniyo ona küsmek olur mu daha çok istemeliyiz asıl. Artık sende burdaisn hep olumlu dusuncez olana kadar burdayiz ona goreee
Çok haklısın canım çevremde herkese onu derim imtihan dünyası bu herkesin sınavı farklı ama nedense kendime söylemeyi hep unuturum çok sağol hatırlattığın için

Çok haklısın canım çevremde herkese onu derim imtihan dünyası bu herkesin sınavı farklı ama nedense kendime söylemeyi hep unuturum çok sağol hatırlattığın için
Ne demek canım eğer imtihanimiz buysa rabbim alnimizin akıyla çıkarmayı naisp etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah neyse konuyu degiseliimmm bebişin olursaaa isimleri düşündün muuu

5 yıldır evliyim yaşta geçiyo be canısı 26 oldum.. kendimi yaşlanmıç hissediyorum

Ne demek canım eğer imtihanimiz buysa rabbim alnimizin akıyla çıkarmayı naisp etsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah neyse konuyu degiseliimmm bebişin olursaaa isimleri düşündün muuu
Bende bebek için daha az dus etmeye başladım dua da ısrar etmekte iyi değil gibi geldi ben akışına bıraktım kaderimde ne varsa onu yaşıycam be görcem bakalım

Ya ne güzel dua bu amin çok çok amin canım benim eskiden çok düşünürdüm de artık tek odak noktam hamilelik olduğu için aklıma bile gelmiyor :) kız da hanzade ismini çok beğeniyorum senin var mı canım aklında bişeyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…