- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Canım tahta kaşıklaNasıl hazırlıyoruz canım folik asit verdi doktor bugün adet olunca da gel dedi
12cay kasığı tarcın 12 tatlı kaşığı çörek otu 12 tatlikasigi bal yanlissam beni düzeltin kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tahta kaşıklaNasıl hazırlıyoruz canım folik asit verdi doktor bugün adet olunca da gel dedi
Ayy ben o kuru yaptığım zaman hemde aşırı derce kan geliyodu kıstım varda benim diyodum heralde kistler gidiyo :) her yaptigimda öyle oldu hatta diyebilirimSanırım bende de öyle oldu tatlım doktora da sordum bugün soğan kürü kanama yapar mi diye yapmaz ondan değil-dir dedi
Anladım canım sen yinede ihmal etme ki sorun her ne iste başından bilip tedaviye başlamak herzaman daha büyük avantaj sakın aklınada kötü şeyler getirip hastanelerden kaçma güçlü bir anne adayı ol lütfen gelecekteki bebişin güçlü bir anne ister eminimHemogram kan testimde sonuçlarım çok kötü cıktı canım bazıları çok yüksek bazıları aşırı düşüktü
Heralde sesi soluğu kesildiii :) Onun şimdi içi nasılda kıpır kipirdir rabbim yüzünü guldursun
Tamam canım gidicem inşallah bir hasta olim hem tekrar hormon testi yaptirimAnladım canım sen yinede ihmal etme ki sorun her ne iste başından bilip tedaviye başlamak herzaman daha büyük avantaj sakın aklınada kötü şeyler getirip hastanelerden kaçma güçlü bir anne adayı ol lütfen gelecekteki bebişin güçlü bir anne ister eminim
Bu şırınga olayı nedir canısı:)Aynen bende en azından hamile kalabiliyormusum bile demek benim için mucize gibi .şırınga olayı bana mantıklı geliyor senin kullandığın takviyeler varmı canım
Eşine söylüyor galiba ya çok heveslendik rabbim yüzümüzü güldürsünHeralde sesi soluğu kesildiii :) Onun şimdi içi nasılda kıpır kipirdir rabbim yüzünü guldursun
Günde lac defa tüketiyoruz bunu hepsini mi tuketicemCanım tahta kaşıkla
12cay kasığı tarcın 12 tatlı kaşığı çörek otu 12 tatlikasigi bal yanlissam beni düzeltin kizlar
Bir topikte okudum spermi bir kaba bosaltiyor ordan şırıngaya çekip sperm mi siringayida vajinaya iyice girdirip hızlıca enjekte ediyor larmis yurt dışında bu yöntemi deneyen cokmusBu şırınga olayı nedir canısı:)
Sağol canım benim içimi rahatlattin benim kistim yok bugün doktor da söyledi herhangi bir sorun yok dedi bence de soğan kürü içeriği iyice temizliyorAyy ben o kuru yaptığım zaman hemde aşırı derce kan geliyodu kıstım varda benim diyodum heralde kistler gidiyo :) her yaptigimda öyle oldu hatta diyebilirim
Bende bilmiyorum canım bende yeni öğrendimGünde lac defa tüketiyoruz bunu hepsini mi tuketicem
Aynen canım ama bi faydasını göremedim:) gene ilaç gene doktor :)Sağol canım benim içimi rahatlattin benim kistim yok bugün doktor da söyledi herhangi bir sorun yok dedi bence de soğan kürü içeriği iyice temizliyor
Çok haklısın canım aminLimon11 canim benim de 21 Ay oldu..
Ah kizlar diligecmisinsan00
Ben hep üzülürdüm ki kayinvalide de hep yapin yapin derdi. Eltim evlenmis ilk ayindan gebe. 2. Cocuk 3. Ayinda tutmus. 6 yilini yeni bitirdi 2 cocuk var.
Benim 3. Yilim iki yildir cocuk istiyoruz.
Neyse ben hep üzülüyordum. Neden neden neden... yani fark ne eltim istedigi an olurken ben hem cok bekledim hem 1 kere kaybettim neden? Kurban bayramında eltim yanimiza gelmedi hic ağzı yüzü şiş aglamis cok. Yakiniz onla ama sormam noldu. Sonra öğrendim ki kocası sinirlenince gözü kör oluyo vuruyomus kiza. Cocuklarinin önünde olmuş büyük çocuğu anneme vurdu babam diye söylemiş herkese cocuk iste 5 yasinda..
Dedim ki herkesin derdi farkli. Sonra öğrendim daha ilk ay hamile kalmis ama 8. Ayi kocasindan bosanmalik olmus vuruyo diye. Sabirla düzelsin cocuklari babalarindan nefret etmesin diye cabaliyo kiz...
Allah herkesin sınavını baska yerden veriyo. Bana bilsem yapmazdım olmasaydi cocugum bosanirdim diyo. O da baska acidan yaralı. O yüzden ben artık umutsuz olmayi biraktim çünkü hamdolsun eşimden işimden kendime yetecek kadar maddiyatimdan memnunum. Varsin zamani gelince olsun bebek. Hepimiz icin dua ediyorum ama hayirli zamanda.
Ben bu karışımı bilmiyorum canım bal, arısütü,polen, 41çeşit baharat karışımı aldım aktardan eşimle beraber sabah aşkam içiyoruz onuda çok öneren oldu aktarda hazırlıyorlar aklında bulunsun.Canım tahta kaşıkla
Inşallah bizimde yüzlerimiz güler canım benim sabrın sonu selamettirAynen canım ama bi faydasını göremedim:) gene ilaç gene doktor :)
Ne doğumu canım teste baktin mi çizgi varmi hala bir daha at şu resmi da baktıkça mutlu oluyorum deli diyecek yeni gelenler banaKız yok burdayım geldim benim kuşlar kavga ediyor onlara baktım biii tane daha Doğum var da
Anladım canım sağol ilk defa duydum farklı yöntemler varBir topikte okudum spermi bir kaba bosaltiyor ordan şırıngaya çekip sperm mi siringayida vajinaya iyice girdirip hızlıca enjekte ediyor larmis yurt dışında bu yöntemi deneyen cokmus
Limon11 canim benim de 21 Ay oldu..
Ah kizlar diligecmisinsan00
Ben hep üzülürdüm ki kayinvalide de hep yapin yapin derdi. Eltim evlenmis ilk ayindan gebe. 2. Cocuk 3. Ayinda tutmus. 6 yilini yeni bitirdi 2 cocuk var.
Benim 3. Yilim iki yildir cocuk istiyoruz.
Neyse ben hep üzülüyordum. Neden neden neden... yani fark ne eltim istedigi an olurken ben hem cok bekledim hem 1 kere kaybettim neden? Kurban bayramında eltim yanimiza gelmedi hic ağzı yüzü şiş aglamis cok. Yakiniz onla ama sormam noldu. Sonra öğrendim ki kocası sinirlenince gözü kör oluyo vuruyomus kiza. Cocuklarinin önünde olmuş büyük çocuğu anneme vurdu babam diye söylemiş herkese cocuk iste 5 yasinda..
Dedim ki herkesin derdi farkli. Sonra öğrendim daha ilk ay hamile kalmis ama 8. Ayi kocasindan bosanmalik olmus vuruyo diye. Sabirla düzelsin cocuklari babalarindan nefret etmesin diye cabaliyo kiz...
Allah herkesin sınavını baska yerden veriyo. Bana bilsem yapmazdım olmasaydi cocugum bosanirdim diyo. O da baska acidan yaralı. O yüzden ben artık umutsuz olmayi biraktim çünkü hamdolsun eşimden işimden kendime yetecek kadar maddiyatimdan memnunum. Varsin zamani gelince olsun bebek. Hepimiz icin dua ediyorum ama hayirli zamanda.[/QUOT amin canım. Aslında çevremizde gördüğümüz insanlar bizim için birer örnek. Onları görüp şükretmemiz lazım hayırlısını beklememiz lazım. Allah kimseyi sağlığından etmesin evindeki huzurundan etmesin. Bebekte allahın bileceği iş gerçekten. Büyük imtihan başarıyla sonuçlansın insallah