Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemogram kan testimde sonuçlarım çok kötü cıktı canım bazıları çok yüksek bazıları aşırı düşüktü
Anladım canım sen yinede ihmal etme ki sorun her ne iste başından bilip tedaviye başlamak herzaman daha büyük avantaj sakın aklınada kötü şeyler getirip hastanelerden kaçma güçlü bir anne adayı ol lütfen gelecekteki bebişin güçlü bir anne ister eminim :sampiyon:

Anladım canım sen yinede ihmal etme ki sorun her ne iste başından bilip tedaviye başlamak herzaman daha büyük avantaj sakın aklınada kötü şeyler getirip hastanelerden kaçma güçlü bir anne adayı ol lütfen gelecekteki bebişin güçlü bir anne ister eminim :sampiyon:
Tamam canım gidicem inşallah bir hasta olim hem tekrar hormon testi yaptirim:KK68:

Ayy ben o kuru yaptığım zaman hemde aşırı derce kan geliyodu kıstım varda benim diyodum heralde kistler gidiyo :) her yaptigimda öyle oldu hatta diyebilirim
Sağol canım benim içimi rahatlattin benim kistim yok bugün doktor da söyledi herhangi bir sorun yok dedi bence de soğan kürü içeriği iyice temizliyor :KK70:

Limon11 Limon11 canim benim de 21 Ay oldu..

Ah kizlar diligecmisinsan00 diligecmisinsan00
Ben hep üzülürdüm ki kayinvalide de hep yapin yapin derdi. Eltim evlenmis ilk ayindan gebe. 2. Cocuk 3. Ayinda tutmus. 6 yilini yeni bitirdi 2 cocuk var.
Benim 3. Yilim iki yildir cocuk istiyoruz.

Neyse ben hep üzülüyordum. Neden neden neden... yani fark ne eltim istedigi an olurken ben hem cok bekledim hem 1 kere kaybettim neden? Kurban bayramında eltim yanimiza gelmedi hic ağzı yüzü şiş aglamis cok. Yakiniz onla ama sormam noldu. Sonra öğrendim ki kocası sinirlenince gözü kör oluyo vuruyomus kiza. Cocuklarinin önünde olmuş büyük çocuğu anneme vurdu babam diye söylemiş herkese cocuk iste 5 yasinda..

Dedim ki herkesin derdi farkli. Sonra öğrendim daha ilk ay hamile kalmis ama 8. Ayi kocasindan bosanmalik olmus vuruyo diye. Sabirla düzelsin cocuklari babalarindan nefret etmesin diye cabaliyo kiz...

Allah herkesin sınavını baska yerden veriyo. Bana bilsem yapmazdım olmasaydi cocugum bosanirdim diyo. O da baska acidan yaralı. O yüzden ben artık umutsuz olmayi biraktim çünkü hamdolsun eşimden işimden kendime yetecek kadar maddiyatimdan memnunum. Varsin zamani gelince olsun bebek. Hepimiz icin dua ediyorum ama hayirli zamanda.

Kız yok burdayım geldim benim kuşlar kavga ediyor onlara baktım biii tane daha Doğum var da :KK70:

Ben hep üzülürdüm ki kayinvalide de hep yapin yapin derdi. Eltim evlenmis ilk ayindan gebe. 2. Cocuk 3. Ayinda tutmus. 6 yilini yeni bitirdi 2 cocuk var.

Neyse ben hep üzülüyordum. Neden neden neden... yani fark ne eltim istedigi an olurken ben hem cok bekledim hem 1 kere kaybettim neden? Kurban bayramında eltim yanimiza gelmedi hic ağzı yüzü şiş aglamis cok. Yakiniz onla ama sormam noldu. Sonra öğrendim ki kocası sinirlenince gözü kör oluyo vuruyomus kiza. Cocuklarinin önünde olmuş büyük çocuğu anneme vurdu babam diye söylemiş herkese cocuk iste 5 yasinda..

Dedim ki herkesin derdi farkli. Sonra öğrendim daha ilk ay hamile kalmis ama 8. Ayi kocasindan bosanmalik olmus vuruyo diye. Sabirla düzelsin cocuklari babalarindan nefret etmesin diye cabaliyo kiz...

Allah herkesin sınavını baska yerden veriyo. Bana bilsem yapmazdım olmasaydi cocugum bosanirdim diyo. O da baska acidan yaralı. O yüzden ben artık umutsuz olmayi biraktim çünkü hamdolsun eşimden işimden kendime yetecek kadar maddiyatimdan memnunum. Varsin zamani gelince olsun bebek. Hepimiz icin dua ediyorum ama hayirli zamanda.
Çok haklısın canım amin

Canım tahta kaşıkla
12cay kasığı tarcın 12 tatlı kaşığı çörek otu 12 tatlikasigi bal yanlissam beni düzeltin kizlar
Ben bu karışımı bilmiyorum canım bal, arısütü,polen, 41çeşit baharat karışımı aldım aktardan eşimle beraber sabah aşkam içiyoruz onuda çok öneren oldu aktarda hazırlıyorlar aklında bulunsun.

Kız yok burdayım geldim benim kuşlar kavga ediyor onlara baktım biii tane daha Doğum var da :KK70:
Ne doğumu canım teste baktin mi çizgi varmi hala bir daha at şu resmi da baktıkça mutlu oluyorum deli diyecek yeni gelenler bana :rapci:

Allah herkesin sınavını baska yerden veriyo. Bana bilsem yapmazdım olmasaydi cocugum bosanirdim diyo. O da baska acidan yaralı. O yüzden ben artık umutsuz olmayi biraktim çünkü hamdolsun eşimden işimden kendime yetecek kadar maddiyatimdan memnunum. Varsin zamani gelince olsun bebek. Hepimiz icin dua ediyorum ama hayirli zamanda.[/QUOT amin canım. Aslında çevremizde gördüğümüz insanlar bizim için birer örnek. Onları görüp şükretmemiz lazım hayırlısını beklememiz lazım. Allah kimseyi sağlığından etmesin evindeki huzurundan etmesin. Bebekte allahın bileceği iş gerçekten. Büyük imtihan başarıyla sonuçlansın insallah

X