İlaç kullandım mi canım düzene girmesi icinBenim ilk aylar öyleydi sonra cok şükür duzene girdi smdi 26.27.gun adet oluyorum
Merhaba canım doktor normal yolla gebelik oluşabilir demiş ne güzel belki de bebiş yoldadır test yapınca bizede şöyle sevinelim biraz :)
Hayir kuzm kendiliginden girdiİlaç kullandım mi canım düzene girmesi icin
6senedir cekiyorum geçen sene tedavi ile hamile kaldim 16 gun kaldi karnimda kendiliğinden dusuk oldu 4gun sanci çektim sonra dustu ve ozamsn psikolojim alt ust olmustu doktor 6ay korun dedi korundum sonra hep aksilikler cikti karsima gidemedimKimse yok mu bir yıldır bebek hasreti çeken isim listesi yapicam katılmak isteyenler i bekliyorum
6senedir cekiyorum geçen sene tedavi ile hamile kaldim 16 gun kaldi karnimda kendiliğinden dusuk oldu 4gun sanci çektim sonra dustu ve ozamsn psikolojim alt ust olmustu doktor 6ay korun dedi korundum sonra hep aksilikler cikti karsima gidemedim
Sadece yumurtam buyuyor catlamiyor canimCanım vazgeçme ilk müsait zamanda git iyi bir doktor bul. Sorun ne sizin bellimi peki?
Ben en son kanda beş ay önce baktirmisyim canım sonuç çok komik ti 0.008di :)) ama üzülme sakın hep birlikte burda aşacağız bütün sorunları
Yok kuzum hiç sanmıyorum bikacgun önce baska bi konu için hastaneye gittiğimde kan testi verdim hcg 1.99 çıktı yani negatif şimdi ne hamilelik belirtisi ne regli belirtisi var. Stresten regli bile olamıyoruz ki. 3 gün oldu bugun
6senedir cekiyorum geçen sene tedavi ile hamile kaldim 16 gun kaldi karnimda kendiliğinden dusuk oldu 4gun sanci çektim sonra dustu ve ozamsn psikolojim alt ust olmustu doktor 6ay korun dedi korundum sonra hep aksilikler cikti karsima gidemedim
Darısı bana canım :)Hayir kuzm kendiliginden girdi
Kaç günün kaldı belki artar canım benim hep 0.3 0.1 falandı
Yok kuzum hiç sanmıyorum bikacgun önce baska bi konu için hastaneye gittiğimde kan testi verdim hcg 1.99 çıktı yani negatif şimdi ne hamilelik belirtisi ne regli belirtisi var. Stresten regli bile olamıyoruz ki. 3 gün oldu bugun
Amin tatlim insallah:*Darısı bana canım :)
Aynenn bazen insanin herseyden kacasi gelio isyan etmeyelim ALLAH buyuk vermiosa vardir bildgibekle bekle içim şişti. Kistlerden Klomen bile başlayamadım. 10 aydır gebe kalamıyorum. Artık kabullendim. eskiden kendimi suşluyordum. Ama bu durum beni cinselliktende uzaklaştırmadı değil.
Zamani vardirAynenn bazen insanin herseyden kacasi gelio isyan etmeyelim ALLAH buyuk vermiosa vardir bildgi
bekle bekle içim şişti. Kistlerden Klomen bile başlayamadım. 10 aydır gebe kalamıyorum. Artık kabullendim. eskiden kendimi suşluyordum. Ama bu durum beni cinselliktende uzaklaştırmadı değil.
Aminnnnnn insllah ALLAH yardimcin olsunbende hamile olmayı bekleyenlerdenim.
15 aylık evliyim 1 kimyasal gebelik 1 de düşük yaşadım. 6 ay dinlendik eylül itibari ile kolları sıvadık. ama korkularım var neyse artık5 yıldır haşimato tiroıd hastasıyım 6 aylık süreçte yapılan tahlillerde de pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı gebelik süresince minik bir iğne olmam gerekiyormuş ona da. iğneye bakamayan ben nasıl yapıcam o iğneleri bilmiyorum. kararttık gözümüzü. hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyelim
KizEvettn kapıda ödemeli
Kizzz kuzummm naptin adete kac gun var ay biran once zaman gcsin ogrenelim istiommmmmmhMesaj atıyorum sana bak
ÇTlatma iğnesi falan denedinizmi canımSadece yumurtam buyuyor catlamiyor canim