Canım Dr Saraçoğlu bin incir kürü nu dene yumurtaya iyi geliyor . Bide bal tarçın çörek otu var ama incir kürü bana göre daha etkiliBende 13 aylık evliyim ve 13 aydır istiyoruz ama olmadı pkoluyum
Sogan kürü yapmıstım gecen ay. Kürleri denemeden önce bi doktora gitmek istiyorum bi türlü tedaviye baslayamadımCanım Dr Saraçoğlu bin incir kürü nu dene yumurtaya iyi geliyor . Bide bal tarçın çörek otu var ama incir kürü bana göre daha etkili
Tabiki de eklerim canım .inşallah rabbim gönlüne göre hayırlı bir evlat verir kaç aydır bekliyorsunBenide ekler misinizzzzzz belki şans getirir
Sen bilirsin. Canım .hayırlı haberlere vesile olsun herşey :)Sogan kürü yapmıstım gecen ay. Kürleri denemeden önce bi doktora gitmek istiyorum bi türlü tedaviye baslayamadım
Amiin biraz yorgunum bu konuda bakalımSen bilirsin. Canım .hayırlı haberlere vesile olsun herşey :)
Aynen kizlarin hepsi hamile galiba hiç yazan yok inşallah hamiledir hepside yazmasinlar
Canim benim bu ayda olmadi tup bebek olayini birazarastiriyom pskoloji iyice bozulduAynen kizlarin hepsi hamile galiba hiç yazan yok inşallah hamiledir hepside yazmasinlar
Ya sen Varya :)))İnşallah haberlerini alırız :)
Bizimde canım üzülme da bizde tüp bebek düşünüyoruz artık yapacak birşey kalmadı iki yıl olduCanim benim bu ayda olmadi tup bebek olayini birazarastiriyom pskoloji iyice bozuldu
Tabiki canim hoşgeldin aramıza :)Benide ekler misiniz benimde 7 ay oldubelki ugur getirirsiniz ❤
Hosbuldum ☺❤Tabiki canim hoşgeldin aramıza :)
8 aydırrr bekliyorum gelemedi sıpaTabiki canim hoşgeldin aramıza :)
canim asilama denedinmi senBizimde canım üzülme da bizde tüp bebek düşünüyoruz artık yapacak birşey kalmadı iki yıl oldu
Yok kuzu boşuna para harcamak istemiyorum direk tüp bebek denicem yazın .tabi birikim yapabilirsek :)canim asilama denedinmi sen
benim esim sicak bakmiyo canim tup bebege su son zamanlarda tvdede ciktiya sperm karismis falan hayirlisiysa gerek kalmasa keskeY
Yok kuzu boşuna para harcamak istemiyorum direk tüp bebek denicem yazın .tabi birikim yapabilirsek :)
Y
Ya sen Varya :)))
Benimki de aynı ama yapacak birşey yok canım .iyi bir hastane bulacağızbenim esim sicak bakmiyo canim tup bebege su son zamanlarda tvdede ciktiya sperm karismis falan hayirlisiysa gerek kalmasa keske