Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar canım buraya kadar olan yazılarını okudum. Bende 27 yaşındayım ve 2 senelik evliyim aynı durumda sayılırız. Ben sadece 13 aydır bekliyorum. Ve birde boş gebeliğim oldu. Bu gebelik sürecinde 7 ay bekleyip olmayacağını düşünüp zamana bıraktıktan hemen sonra oldu. Tabi sonu gelmedi. Ve sonrasında hala daha bekliyorum. Neden bekliyorum çünkü kafaya taktıgım için bekliyorum bunun farkındayım. Sen zaten olaya bir sıfır yenik başlamışın onu kafana takmışsın ve öyle olacağını düşünüp tüm dengeni alt üst etmişsin.sorunun yok ne güzel bunu duymak isteyen milyonlarca insan var ve sen buna sevinmelisin. Maalesef ki çevreyle yaşıyoruz ve inanki burada ki herkes çevresinden alttan alttan laf yemiştir bende dahil. Bu hayat senin hayatın ve kimsenin buna karışmaya hakkı yok. Ağızlarını kapatmak tek bir kelimeye bakar “ sizene “ . Çünkü sen onların Lafına karşılık vermezsen onlar seni daha da ezer. Sen üzüleceğine onlar alınsın lafına boş ver. Herkesten önce Sen daha değerlisin bunu unutma. Sen herşeyi kafandan attığın zaman olacak hatta ertesi ay olacak yaşamış biri olarak söylüyorum sana. Olmayacak diyipte kendini boşuna yıpratma . Olacak ! Olacak !

Kizlar pik olmasına az kaldı galiba yumurta akıntısı dün başladı .ara sıra sarı şekilde geliyor . Yumurtanin iyi olması için ne yapim. Dün çörek otunu un haline getirip su ile içtim bol bol havuç yedim .karna bahar da yiyorum .

Eklentiler

• IMG_20190225_151923.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 36
Havuç çatlaması için yeniliyor canım şimdiden yeme. Daha 2 gün fln var pik olmasına bal tarçın çörek otu ye etkili oluyor. Bende inzivaya çekildim fazla giremicem. Psikolojimi dinlendirmem gerekiyor : )

Bu da benimki çatladı ama ümidim yok triod düzenleme kadar boşuna bekleme yapmıcam

Eklentiler

• 2D34A681-7707-4D04-8B6F-E1E53CAB5C3F.png
    429,6 KB · Görüntüleme: 29
Selam kızlar . Adet kabini duyan yada kullanan varmı ? Az önce birşey izledim bana mantıklı geldi . Bu kapla hamile kalmak video ya göre meni yi bu kabin icine boşaltıp kaba yayılması için sağa sola hafif sallıyor muşuz. Sonra yerleştirip 6 saat bekliyor. Çıktığında meni nin kalan suyu ve yumurtlama akıntısı olabiliyor Muş içinde . biraz tuhaf ama mantıklı geldi sonuçta meni dışarı atılıyor ilişkiden hemen sonra istediğin kadar çıkmaması için çabalasanda .şırınga olayına çok benziyor . Ve ben bu ay şırınga almıştım kızlar bayadir araştırıyorum ne yapabiliriz ilaçsız diye bide çim suyu var . Kanseride önlüyormuş hem . Evinizde yapabileceğiniz birşey . İncir kuru .nefes terapisi . Buldukça yazacağım buraya .bir kişi faydalansa ne mutlu bana

Son düzenleme:
Merhaba canım, çevresel baskıyı o kadar iyi anlıyorum ki bazen kimse bir şey söylemese bile kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Eşimin akrabaları eşi dostu bizden sonra düğünü olan herkesin bebeği oldu Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, ama bizim bir türlü olamadı. Sebepsizlik insanı daha çok yoruyor gibi insan sürekli sorguluyor Allahım bende eksik olan ne diye. Aslında yanlış düşünüyoruz her şeyin bir zamanı var dünyaya gelecek olan bir nefes ve onun günü yazılmış belli ama biz sabredemiyoruz. gururumuz inciniyor.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bize de bu imtihanları kolaylıkla atlatmamızı sağlasın öncelikle sağlıklı evlatlarımız olsun.. bence hsg çekilmelisin ben bir iki ay daha deneyip sonra hsg çekileceğim dediğin gibi ben de tüplerimde problem olduğunu düşünmeye başladım artık geriye bir tek o seçenek kaldı. Allah dermansız dert vermesin..

Bu tarz uygulamalar zararlı olabilir diyorlar kuzum uygulamadan önce iyice araştır sağlıksız bir gebelik olabilir. İlişki esnasında bitmeye yakın hemen beline yastık koy bacakları dik bekle sonra peçeteyle tut sağına dön uyu kıpraşma çıkmıyor o zaman

Canım bu tarz hamile kalan çok özellikle şırınga ile

Ben de pkosluyum 20 aydır bebiş bekliyoruz ama ne yazık ki güzel haberi alamıyoruz. pkos olup bekleyen tedavi yöntemleri deneyen varsa paylaşabilir mi? Ben en son aşılama oldum o da olmadı. Şimdi arıs sütü polen deniyorum.

Kizcelerim nerdesiniz hiç yazmıyorsunuz .aramızda hamile adayı var ama hala müjdeyi vermedi sizeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…