- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Hayırlısıyla canım çıkarsınız :))ben eminimYarın önemli gün ya batacağız ya çıkacağız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla canım çıkarsınız :))ben eminimYarın önemli gün ya batacağız ya çıkacağız :)
İnşallaahh canımm ❤Hayırlısıyla canım çıkarsınız :))ben eminim
Iste canim iyi hastane cok sikinti il disi olunca hicbir yer bilmiuom birde 15 20 gun il disinda kalmak cok maliyetluBenimki de aynı ama yapacak birşey yok canım .iyi bir hastane bulacağız
Kizcelerim ben ovu testinde hiç pik göremedim Ocak 8beri yapiyorum
Canım maliyet her daim oluyor tüp bebek de bide maalesef resmen maaşın yarışı gidiyor . rabbim bebegimizi nasip eder inşallah hiçbir şeye gerek kalmadan en azından bebeğe harcanır . Çok zor ya maddiyat bir yandan bebek bir yandan hangisi daha zor bende bilmiyorum artıkIste canim iyi hastane cok sikinti il disi olunca hicbir yer bilmiuom birde 15 20 gun il disinda kalmak cok maliyetlu
Yok kuzu hic pik olmuyor adet zamanı bile yaptım. Doktora sorduğumda yumurtalıkların çok iyi diyor ultrasonda. üç gündür hafif lekelenme var yerleşme kanaması da değil açık kırmızı böyle yumurta akıntısıyla bir geliyor. Bat 4 gün kaldı . Hiç belirti yok of ofAllah Allah neden öyle oldu acaba, adetine kadar yapmaya devam et canım adetine 1 2 gün kala bile yumurtlayanlar var
Hoş geldin canım aramiza20 aydır deniyoruz kızlar beni de yazarmısınız
Yumurtlama tarihi doktorların belirttiği gibi her zaman 14. Günde olmuyor. Bunun canlı örneğiyim. Bat tarihine göre şuan 9. Hafyaya girmiş olmam gerekiyor. Ama geç yumurtlamadan dolayı 6+5 teyim. Adet tarihi gelene kadar denemeye devam edin. Eğer yumurtlama dönemi bitti diyip dememeseydik şuan hamile olmayacaktım.Allah Allah neden öyle oldu acaba, adetine kadar yapmaya devam et canım adetine 1 2 gün kala bile yumurtlayanlar var
Yok kuzu hic pik olmuyor adet zamanı bile yaptım. Doktora sorduğumda yumurtalıkların çok iyi diyor ultrasonda. üç gündür hafif lekelenme var yerleşme kanaması da değil açık kırmızı böyle yumurta akıntısıyla bir geliyor. Bat 4 gün kaldı . Hiç belirti yok of of
Çok doğru diyorsun canımmYumurtlama tarihi doktorların belirttiği gibi her zaman 14. Günde olmuyor. Bunun canlı örneğiyim. Bat tarihine göre şuan 9. Hafyaya girmiş olmam gerekiyor. Ama geç yumurtlamadan dolayı 6+5 teyim. Adet tarihi gelene kadar denemeye devam edin. Eğer yumurtlama dönemi bitti diyip dememeseydik şuan hamile olmayacaktım.
Hoşbuldum canımHoş geldin canım aramiza
Olsun olur canım hiç beklemediğin bir anda ❤ ayrıca bendede yoktu belirti hatta adet öncesi olan sivilcelerim ishalim bile oldu
[/QUOTE/]
Bende kabizim yine :))) bel ağrısı var artık hep oluyor onu anladım:) bide yönetimden aşağıya uzanan mutis bir çizgi var . Oda kilo almayla alakalı olabilirmiş.:)
Hoşgeldin canım aramıza ekledim senide :)https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/uzaygrn.897354/ benide etiketlermisiniz 5 ay oldu☺
Teşekkür ederimmmHoşgeldin canım aramıza ekledim senide :)