Canım dua okudum sananınsallah Allah gönlune gore verır ve herkesın ınsallahBen çok sık buraya giremiyorum yazılarımı okuyan olursa içinden geçirerek de olsa bir dua ederse . Mümin dualarıyla diğer müminin duasının kabul olmasını sağlayabilirmiş belki sizin bana dua etmenizle olacaktır anahtar belki de bir duadır ben de bilmiyorum tek bildiğim çok zorlandım bu süreçte . Bir ihlas ya da felak nas da olsa sizden dua isterim. Allah kimseye aratmasın
Hiç duymadım canım. Ama folik asite hemen başla kullanmıyorsan.Merhaba kizlar agnucaston hayit tohumi diye bisey duyan varmi bu ay onu deniycem insallah iyi sonuc alrmda paylasirim
Canım daha çok yeni olabilir benim adetim bir hafta geciktiğinde 127 çıkmıştı yani senin yaptığın gün yapsaydım benimde öyle çıkardı 48 saatte 2 kat artıypr çünkü. 48 saat sonra testi tekrarla eğer 35 üzeri çıkarsa bebeğin daha yeni tutunuyor demektir. Sakın ağır kaldırma bol bol uzan dinlen ve kimyasal şeylerden uzak dur. Ve mutlaka folik asit kullan. Ben folidoce kullanıyorumSelam kızlar 1 gün geçti adetim kanda baktirdim17 cıktı çokmu düşük ? Daha önce kimyasal yaşadım 1 defa.
Yok kuzum test yapıyorum negatif hepBunlar belirtinin en hası işte kuzumbel ağrısı ve kabızlık
Folik asiti gebelikten önce kullanmam gerekmiyormu ? Hamileykende kullanmak mi gerekiyor? Umarım geç dollenmedir.Canım daha çok yeni olabilir benim adetim bir hafta geciktiğinde 127 çıkmıştı yani senin yaptığın gün yapsaydım benimde öyle çıkardı 48 saatte 2 kat artıypr çünkü. 48 saat sonra testi tekrarla eğer 35 üzeri çıkarsa bebeğin daha yeni tutunuyor demektir. Sakın ağır kaldırma bol bol uzan dinlen ve kimyasal şeylerden uzak dur. Ve mutlaka folik asit kullan. Ben folidoce kullanıyorum
Hamileyken mutlaka içmelisinFolik asiti gebelikten önce kullanmam gerekmiyormu ? Hamileykende kullanmak mi gerekiyor? Umarım geç dollenmedir.
Yok kuzum test yapıyorum negatif hep
Canım testi biraz erken yapmışsın sankiMerhaba kızlar ben klomen ve catlatma tedavisi gorüyorum bu 2.ayım 1 mart catlatma ignesi vuruldum bugun tam 13.gunüm 3 gun sonra bat bugun evde test yaptim negatif ciktiiii
Silik bir çizgi var ben de böyle öğrenmiştim :)Kizceler varmi birşey bat son 2
Bat bugün canım bir kaç gün geçsin kan verecem hemen :)Silik bir çizgi var ben de böyle öğrenmiştim :)
Bat bugün canım bir kaç gün geçsin kan verecem hemen :)
Yok kuzum bat 2gun geçti negatifSilik çizgiyi bende gördüm :) merakla bekliyorum
mrblarBizim eski demirbaşlar nerde eeee . Hamile olanlar unuttu resmen . Bu arada 7.çi gebemiz N nouvellemarieehadi gelinde konuşalım biraz da :) tektek etiket yapsamda maşallah 50 kişi olmuşuz çoktan
canım sen aşılama yaptırmıyonmu bu ay çokta ilaçlara yüklenmek ıyı olmaz benceMerhaba kizlar agnucaston hayit tohumi diye bisey duyan varmi bu ay onu deniycem insallah iyi sonuc alrmda paylasirim
bende burdayım hamile olmayanlar listesi ama genelede bu grupta sohbet cok olmuyor herkes kendı halınde galıba:)Bizim eski demirbaşlar nerde eeee . Hamile olanlar unuttu resmen . Bu arada 7.çi gebemiz N nouvellemarieehadi gelinde konuşalım biraz da :) tektek etiket yapsamda maşallah 50 kişi olmuşuz çoktan
Kan mı verdin canım ?Yok kuzum bat 2gun geçti negatif
Yok canim yaptirmadimcanım sen aşılama yaptırmıyonmu bu ay çokta ilaçlara yüklenmek ıyı olmaz bence
bende burdayım hamile olmayanlar listesi ama genelede bu grupta sohbet cok olmuyor herkes kendı halınde galıba:)