- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
Malesef artık bu durumu kabullendim de her ay adetim gelince eşimin tepkilerinden yoruldum.bari neyimin olduğunu bari söyleyebilseydiler, öğrenemedim . Günlerce haftalarca hastanelere gittim gittim kovuldum geldim birşeyin YOk dediler öğrenemedim canımSeninde bebeğin olucak bir sene içinde emin ol
Hüsnü zann için teşekkür ederim amin inşallah Allah herkese versin çok çok versin benden önce başkalarına versinSeninde bebeğin olucak bir sene içinde emin ol
Bak ben sana dıorum bir sene tam bir yıl kafana takma olucakMalesef artık bu durumu kabullendim de her ay adetim gelince eşimin tepkilerinden yoruldum.bari neyimin olduğunu bari söyleyebilseydiler, öğrenemedim . Günlerce haftalarca hastanelere gittim gittim kovuldum geldim birşeyin YOk dediler öğrenemedim canım
Tam 6 aydır eşimle konuyu bile açmıyorduk unutmuştuk ne oldu da açıldı biliyor Musun. Düğününe gittiğimiz arkadaşlarımız aradılar her biri hamileymiş onlar adına çok sevindik ama orada kafamıza dank etti galiba bizdeki sıkıntıBak ben sana dıorum bir sene tam bir yıl kafana takma olucak
Sende Baska doktorlara git c anım imkanın varsa ünlülerinfe gittiği gebe kaldığı doktorlara gıtEşim diyor ki onların da çocukları olmuyordu onları karıları hastanede yatıp kalktılar 1 sene gidip geldiler kendilerine düzgün dr buldular hamile kaldılar diyor sen gidip de kendine düzgün dr bulamadın diyor. Eşimin sperm sonuçları ultra mükemmel bu arada . Onda bir sıkıntı olmadığı için oklar beni gösteriyor canım
Kendileri karı koca nispet yapmayı çok severler zatı muhterem sabah akşam övünür durur en çok da hemencecik hamile kalışıyla övünür bana.Nispet yapıor resmen Allah affetsin sanki bizim elimizde kader kalemi insanoğlu o kadar küstahlaştı ki
Canım maddi olarak bence ancak ilkbahar yaz aylarında toparlanırız gibi geliyor o yüzden şimdi birşey yapamamD
Sende Baska doktorlara git c anım imkanın varsa ünlülerinfe gittiği gebe kaldığı doktorlara gıt
İnşaaalllaahhh Olur gerek kalmazZaten bu yaz mevsimi tüp bebek tedavisi yaptırmaya karar verdik
İşte ondan nasip yaBir arkadaşım var 120 kilo ilk gece hamile kaldı imrendim ya
Canım tüm kalbimle diliyorum olmasını baya ağlattın beni bu geceBen çok sık buraya giremiyorum yazılarımı okuyan olursa içinden geçirerek de olsa bir dua ederse . Mümin dualarıyla diğer müminin duasının kabul olmasını sağlayabilirmiş belki sizin bana dua etmenizle olacaktır anahtar belki de bir duadır ben de bilmiyorum tek bildiğim çok zorlandım bu süreçte . Bir ihlas ya da felak nas da olsa sizden dua isterim. Allah kimseye aratmasın