Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlette ücretsiz ve anestezisiz çekiyorlar çok gün atıyor öEl biraz pahalı ben özelde çektirmiştim 800 falan dı
Canım özele o kadar para vermek istemiyorum . Tüpler tıkalı çıkarsa ameliyata ayırmak istiyorum o parayı . İnşallah açık cikar

Bendede sorun olmadigi icin en son 2 ay once rahim filmi cektirdim ozelde. Anestezisiz 650 liraya cektirdim
Çok acıyor mu ya . Anestezi bende almak istemiyorum . Hemen.gebe kalırsam anestezi etkisi baya bir gitmiyor diye biliyorum .

Sonuçta devlet çok hırpalıyor günü güne atıyor ben çocuk için verilen paraya hiç acımadım özelde herşeyle ilgileniyorlar parayı alıyorsa hakkınızda veriyor
Öylede canım katlanacagiz artık hem bende özele gidiyorum ama pek ilgi alaka yok güler yüz var ama . Sadece tahliller ve miayene için 200tl gitti . Onun yerine birikim yapıp tüp bebek yada tüplerde sorun çıkarsa ameliyata birikim yapacağım direk . İkinci yil doldu oldu

Çok acıyor mu ya . Anestezi bende almak istemiyorum . Hemen.gebe kalırsam anestezi etkisi baya bir gitmiyor diye biliyorum .
Bunyeden bunyeye degisiyormu bilmiyorum ama 2-3 dk adet sancisi gibi bi agrim.oldu. doktorumda anesteziyi onermedi. Daha cok doktor fobisi olanlara oneriyorum dedi. Toplamda 5-6 dk surdu

Bunyeden bunyeye degisiyormu bilmiyorum ama 2-3 dk adet sancisi gibi bi agrim.oldu. doktorumda anesteziyi onermedi. Daha cok doktor fobisi olanlara oneriyorum dedi. Toplamda 5-6 dk surdu
Anladım canım bende anestezi istemiyorum . O kadar agriyada dayanabilirim sonuçta doğumda daha çok ağrı oluyor

canım alete gore degısıyor bulundugun sehırdekı hastane gelısmısse anestezılı olma ama kucuk bır sehırse ol derım ben anestesisiz oldum fobi kaldı bende alttan muayenede bıle korkar oldum

canım alete gore degısıyor l sehırdekı hastane gelısmısse anestezılı olma ama kucuk bır sehırse ol derım ben anestesisiz oldum fobi kaldı bende alttan muayenede bıle korkar oldum
Anladım canım sağol bende zaten hobi alttan muane olamıyorum korkuyorum

Bilmiyorum ki inşallah çekiyorlardir

Rahim filmini çektiren kişiler konu açmış canım devlet hastanesinde çekilenlerde var araştır onları boşa para vermeye gerek yok falan diyorlar ki bencede yok anestezi olmayacaksa zaten devlette de çekilebilir. Bende önümüzdeki ay kontrol düşünüyorum bir şey varsa çözümüne başlayalım geç kalmadan.

Evet canım gördüm o topigi . Okudum baya da . Ama ücretle ilgili pek paylaşım yok

Nasılsınız arkadaşlar. Bende bu ay hormon testi yaptım prolaktin yüksekmiş :/ ilaç verdi bugün içtim ve birde Perşembe içicem. Etkili bir ilaç mış. Tabi sonrasında Aslan pençesini de içicem ilacı bırakınca yükselebiliyormuş . :/ neden her bir işim sorunsuz olmaz ki .

Canım prolaktinin çaresi var bak dusunce gebe kalabilirsin hemen . Hormon testini kaçıncı gün yaptırdın . Acmiydin. Ben açtım ama on iki gibi anca kan aldılar benden . Sonuç iyi ama sanki yanlış birşey var gibi . İçime sinmedi . Bu ay için de bir gogusumden iki damla süt gelmişti nasıl normal çıktı anlamadim

Prolaktin bnmde problemim ilac almadigim zaman tekrar yukseliyo. Hipofiz bezi ademonundan suphelendiler emar cektirdim temiz cikti. Ve bunun ikinci sebebi stres. Stres hormonu diye geciyor zaten. Asiri egzersiz, yuzu koyun yatma, sutyen secimi, incir soda uzum dereotu bunlarda tetikliyo bilgon olsun cnm.

Canım ben de 12 gibi verdim. Aç karnına veriliyor kan ve adetin 3 günü gitmiştim. İnşllah canım bakalım hayırlısı bu ay fazla ümidim yok belki gelecek ayı heyecanla beklerim ilginç belki o süre zarfında düşmüştür dicemde bu merette ilaçsız zor düşüyormuş

Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için . Bu ay baya bi dere otu yedim triod e iyi geldiği için . Oda daha da yükseltmiş olabilir. Bende duydum ilacı bırakınca yükseldiğini o yüzden ben ayrı yetten akşamları Aslan pençesi içiyorum. Yumurtlama zamanında bırakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…