Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım peceteye pembesi geliyor ara ara . İnşallah devam etmez ya kendime kızıyorum hâlâ temizlikle kafayı bozmuş um resmen elim ayağım iki dk rahat durmuyor ki

Valla sorma bugün benimde temizlik aşkım tuttu ama evi dik süpürgeyle ve çok az sulu Vileda kovasıyla temizledim yinede dikkatli olmak gerekir diye napayım süpürgesiz içim rahat etmiyor elektrik süpürgemde bayaa ağır böyle yapmaya mecbur kaldım artık olduğu kadar

iyi geceler arkadaşlar bizim de 16 ay oldu isteyeli ama henüz bisey yok(bu arada 2.bebek icin) ilki bu kadar geç olmamıştı arayı baya açtık kızım 7 yaşında ona bağladık sonra dr gittim herşeyim normal cıktı dr ara verdiğiniz için vücut kendini gebeliğe hazırlaması lazım dedi olmadıkça strese girdik eşimi ikna ettim geçen ay o da muayene oldu sperm kalitesi düşük çıkmış promen k diye bi ilaç vermis 3 ay kullanacak bakalım hayırlısı beklemesi sabretmesi çok zormuş en çok da kızım için istiyorum çok yalnız ve her defasında benim neden kardeşim yok diyo hayırlısı allahtan... devamlı bu sitedeki yazıları okuyordum en sonunda üye olmaya karar verdim rabbim inşallah herkesin gönlüne göre verir herkesin kucağını doldurur inşallah (biraz uzun oldu kusura bakmayin)

Gerçekten öyle beklemek zor yıpratıcı Allah yardımcınız olsun elbet olur bir gün sabır etmekten başka çaremiz yok maalesef

Canim klomen tedavisi oldum olmadi gecenayda asilama oldum olmadi asilamada kullandigim igneler kist yapti bu ay ara verdim eger olmazsa bsidahaki ay kistlerde yoksa tekrar asilama sonra tup bebek

Canim klomen tedavisi oldum olmadi gecenayda asilama oldum olmadi asilamada kullandigim igneler kist yapti bu ay ara verdim eger olmazsa bsidahaki ay kistlerde yoksa tekrar asilama sonra tup bebek
Bize de birkaç ay daha olmazsa o yollar gözüküyor canım umudunu kesme

Selam kızlar yazamadım .bugün dokuz gibi kanamam artı . Adet oldum dedim ama ağrı çok fena bide bir pedi doldurmazdi adetim günlük şuan dört adet bitti .üst baş değiştirmekten mahvoldum

Selam kızlar yazamadım .bugün dokuz gibi kanamam artı . Adet oldum dedim ama ağrı çok fena bide bir pedi doldurmazdi adetim günlük şuan dört adet bitti .üst baş değiştirmekten mahvoldum

Olsun canım sıkma canını bende farklı markayla yaptım test hayalet çizgi oluştu testler silikleşmeye başladı anlayacağın. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur hakkımızda hayırlısı yıkılmak yoook önümüzdeki ay inşallaaah diyelim

Selam kızlar . Hormon tahlili yaptırdım yine herşey normal çıktı doktorum rahim film i istiyor gelecek ayda ama ben korkuyorum ya . Rahim film i devlette ne kadardır . Özelde asla cektirmicem sırf tahlil ve muayene ye 200tl gitti içim acıdı resmen

Ha demeye çekiyorlar mi devlette bende aslından çektirmek istiyorum ama

Devlette ücretsiz ve anestezisiz çekiyorlar çok gün atıyor öEl biraz pahalı ben özelde çektirmiştim 800 falan dı

Bendede sorun olmadigi icin en son 2 ay once rahim filmi cektirdim ozelde. Anestezisiz 650 liraya cektirdim

Sonuçta devlet çok hırpalıyor günü güne atıyor ben çocuk için verilen paraya hiç acımadım özelde herşeyle ilgileniyorlar parayı alıyorsa hakkınızda veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…