13 ay normal bence canım inşallah tez zamanda olur . Benim 2 senedir olmuyor ısrarla bir kez bile hamilelik nedir öğrenemedim bir kere kalabilseydim o duyguyu yaşayabilseydimBnmde 13 aydır olmuyor
Bende ekler misin 13 ay olduCanım sperm i bir bardak kullanarak siringaya çekip rahme hızlıca itmek gibi birşey . Baya topik var bununla ilgili
Ay canım inşallah kalırsın benim Bi oğlum var ikincisi olmuyor13 ay normal bence canım inşallah tez zamanda olur . Benim 2 senedir olmuyor ısrarla bir kez bile hamilelik nedir öğrenemedim bir kere kalabilseydim o duyguyu yaşayabilseydim
Kız kıyamam....Bir arkadaşımda 6 ayda 3 kere hamile kaldı 2 şi düştü ne kadar imreniyorum ya rabbi
Kafana hiç takma en azından çocuğunun olabildiğini biliyorsun içinin ay gibi ferah olması gerek bak halimi gör . Ben bizim oluyor mu onu bile bilmiyorum daha doğrusu ben bizim hiç olmuyor olmayacak diye biliyorum. Evlendiği ilk gece benim çocuğum olmuyor diye hissetmiştim sanki hiç hamile kalamayacskmışım gibi hissettim ve aynen öyle de oldu . Zavallı eşim benim gibi kısır bir kadına denk geldiAy canım inşallah kalırsın benim Bi oğlum var ikincisi olmuyor
Kız ağlatıcaksun n beni deme öleKafana hiç takma en azından çocuğunun olabildiğini biliyorsun içinin ay gibi ferah olması gerek bak halimi gör . Ben bizim oluyor mu onu bile bilmiyorum daha doğrusu ben bizim hiç olmuyor olmayacak diye biliyorum. Evlendiği ilk gece benim çocuğum olmuyor diye hissetmiştim sanki hiç hamile kalamayacskmışım gibi hissettim ve aynen öyle de oldu . Zavallı eşim benim gibi kısır bir kadına denk geldi
13 ay normal bence canım inşallah tez zamanda olur . Benim 2 senedir olmuyor ısrarla bir kez bile hamilelik nedir öğrenemedim bir kere kalabilseydim o duyguyu yaşayabilseydim
Maalesef benim hayatım stres üzerine kuruluStres gerçekten çok etkiliyormuş bir tanıdığımızın her şeyi normaldi ama o da 1 kere bile hamile kalamamıştı ve 5 senedir deniyordu inanılmaz takıyordu kafasına Herşeyleri normaldi artık tüp bebek yapmaya karar verdiler ve pat diye hamile kaldı. Geçen gün bir doktor bir kadın adetim gecikecek diye stres yapsın kendini kesinlikle adeti gecikir dedi.Adeti bile etkiliyebiliyorsa stres gebeliği engellemesi çok normal.Benim de 7-8 aydır olmadı bu ay hsg çektirdim bekliyorum yapacak bir şeyim kalmadı
Olucak canım olucakkkMaalesef benim hayatım stres üzerine kuruluş stressiz tek bir günüm geçmiyor hayatım yaşamım bu. Sebebi stresse eğer ona yapabileceğim hiçbirşey olmayacaktır muhtemelen
Maalesef benim hayatım stres üzerine kuruluş stressiz tek bir günüm geçmiyor hayatım yaşamım bu. Sebebi stresse eğer ona yapabileceğim hiçbirşey olmayacaktır muhtemelen. Evde danalar gibi yatamıyorumStres gerçekten çok etkiliyormuş bir tanıdığımızın her şeyi normaldi ama o da 1 kere bile hamile kalamamıştı ve 5 senedir deniyordu inanılmaz takıyordu kafasına Herşeyleri normaldi artık tüp bebek yapmaya karar verdiler ve pat diye hamile kaldı. Geçen gün bir doktor bir kadın adetim gecikecek diye stres yapsın kendini kesinlikle adeti gecikir dedi.Adeti bile etkiliyebiliyorsa stres gebeliği engellemesi çok normal.Benim de 7-8 aydır olmadı bu ay hsg çektirdim bekliyorum yapacak bir şeyim kalmadı
Sen beni ağlattın çok üzüldümMaalesef benim hayatım stres üzerine kuruluş stressiz tek bir günüm geçmiyor hayatım yaşamım bu. Sebebi stresse eğer ona yapabileceğim hiçbirşey olmayacaktır muhtemelen. Evde danalar gibi yatamıyorum(( çalışmak zorundayım çalışma hayatım stres üzerinden kurulu . Ev hanımı arkadaşlarım şuan 3. Ye hamile ve yaşıtım hepsi . Maşallah Allah daha çok versin isteyen herkese versin
Kaç ayda oldu peki 22 ay sürdü mü senin sen hanile olmanBnde öle hıssederdim sonra adetım gecıkti idrar testi yaptım negatıf Bi on gun daha dedim yok olmuyor senın cocugun sonra kan testı de cıktı Bn hep olmaz dıyordum