Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama zamanını biliyor musun canım .ovu ile takip et garanti olsun .ben bu ay şırınga aldım gidip topiigi ilk açtığımda bu yöntem hakkında konuşurduk hep inat ettim bu ay denicem ovu ile de takip ediyorum bu ay oldu oldu yoksa HGS şart

Canısı ben telden takip ediyorum genelde ama bu ay ovü testi aldım onunla takibe başlıcam geçen 30 da çatlamıştı doktor kontrolünde. Şırınga ne için canım bu yöntemi bilmiyorum

Canısı ben telden takip ediyorum genelde ama bu ay ovü testi aldım onunla takibe başlıcam geçen 30 da çatlamıştı doktor kontrolünde. Şırınga ne için canım bu yöntemi bilmiyorum
Canım sperm i bir bardak kullanarak siringaya çekip rahme hızlıca itmek gibi birşey . Baya topik var bununla ilgili

Canım sperm i bir bardak kullanarak siringaya çekip rahme hızlıca itmek gibi birşey . Baya topik var bununla ilgili
İlginç bir yöntem bir dene canısı inşallah yararını görsün. Canım övü testini nasıl uygulamam lazım yani uygulamadan önce bişy içmemem gerekiyor mu. İlk yapıcam biraz acemiyim

İlginç bir yöntem bir dene canısı inşallah yararını görsün. Canım övü testini nasıl uygulamam lazım yani uygulamadan önce bişy içmemem gerekiyor mu. İlk yapıcam biraz acemiyim
Canım ben sabah sıvı alımını iki saat önceden bırakıyorum ama idrarım gelirse tutmuyorum . Aynı şekilde 3damla damlatiyorum hep .

Ya kızlar nerde yalnış yapıyoruz niye olmuyor gerçekten anlamıyorum 2 günde bir bazen üst üstte deniyoruz ama tutmuyor yinede iste bazı insanlar korudukları halde kazayla bile kalıyor

Ya kızlar nerde yalnış yapıyoruz niye olmuyor gerçekten anlamıyorum 2 günde bir bazen üst üstte deniyoruz ama tutmuyor yinede iste bazı insanlar korudukları halde kazayla bile kalıyor
Evet öle haklısın nasip demekki

Bana bir kaç ilaç verdi ama ne olduğunu bilmiyorum canım keşke klomene başlarsa benide
Merhaba benim 22 aydır korunmasının halde olmuyor ne yapsam kendimi parçalasam yine olmuyor 2 günde 1 denediğimiz halde dr a nenzaman gitsem herşey iyi diyor. Sebepsiz infertilite dedi en son rahim filmi çek gel dedi hala çektirmedim . Maddi durumum yok ne zama devlet hastanesinden gitsem kotamız doldu bu ay öteki ay gel bu ay çekemem hsg diyorlar öteki ay gidiyorum yine aynı şeyi söylüyorlar ne yapacağımı şaşırdım . Artık ümidi kestim bu hayattan ne yapsam bombok psikoloji kalmadı maalesef yaşıtlarım 3. Ye hamile. Biz ne kötülük yaptık da bizim imtihanımız bu kadar ağır oldu ?

Bi süredir hiç takip etmiyordum 22 ay olmuş evlendiğim ilk gece çocuğumun olmayacağını hissetmiştim . Hep içimde tüplerin tıkalı hissi vardı bilmiyorum nereden geliyor bu kötü hisler biz neyi beceremiyoruz neyi yapamıyoruz

Bundan 1buçuk sene önce birinin düğününe gitmiştik hamileymiş duyunca onun için çok sevindim . Kendim için çok üzüldüm ben neyi beceremiyorum benim neym hatalı da sebepsiz infertilite tanısı yiyorum. Ortalık maaşını hakketmeyen dr larla dolu aylar hsg için devlet hastanesine gittim . Sıra önümüzdeki aya ver diyorum veremem diyor nereden bileceğim önümüzdeki ay hamile kalmayacağını diyor . Öteki ay gidiyorum üzgünüm sıra dolu diyor . Kusura bakmayın başınızı şişirdim dertliyim dertli ...... yalan dünya herkese gülersin bize arkamızdan gülersin

Zor bir durum gerçekten en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah rahim filmi gerçekten çok önemli tüpler tıkalıysa ne kadar denesen boşa oluyor umarım sıra bulup çektirebilirsiniz bir an önce

Zor bir durum gerçekten en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah rahim filmi gerçekten çok önemli tüpler tıkalıysa ne kadar denesen boşa oluyor umarım sıra bulup çektirebilirsiniz bir an önce
Sıra bulmak ne mümkün rektör hoca torpillilerinden bize düşmez ben ne yapsan boş kaderim kötü benim doğduğumdan beri hep bir yıkım

2 senedir çekmediğim kalmadı . Tam unuttum diyorum birisi Tak çıkıyor bir laf sokuyor haydaaaa tekrar baştan sil baştan

22 ay rekorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…