Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben zaten tek laboquick marka kullanıyorum . Çizgi siyah beyaz yapınca çıkıyor ve yine bekleyince cikti

Anladım canım bende o markayla yaptım internette bakıyorum yanlış pozitif sonucu alan çok kişi olmuş. Kan testi için 1 hafta beklemeyi düşünüyorum geçen ki gibi olmasın diye kimyasalsa bilmeden düşsün korkuyorum kana gitmeye. Aslında kendimden çok eşim için üzülüyorum çünkü o tebrikleri duyunca çok havalara giriyor sonra onu toparlamak çok zor oluyor

Kızlar merhaba ben de sizlerle birlikte beklemek istiyorum. Bir buçuk yıllık evliyim 11 aydır istiyoruz ama hiç hamilelik yaşamadım. Eşimin morfolojisi %2 çıkmıştı ilk test yaptırdığımızda bazı doktorlar sorun olarak gördü bazısı sayı ve hızı çok iyi olduğundan bir sorun yaratmayacağını söylediler. Bende de bir sorun yok şuan için ama bekliyoruz. Artık hsg çekileceğim sanırım. İnşallah hepimiz müjdeye kavuşuruz en kısa zamanda.

Aynen canım bende senin gibi korkuyorum bende beklicem ama benim ki geç döllenme olamaz 1ve 3 olduysa oldu .

Hoşgeldin canım aramiza .inşallah hiç bekleme gerek kalmaz .

Hoşgeldin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…