- 8 Mart 2016
- 338
- 211
- 27
Kızlar ben yine test yaptım gece dayanamayıp hep bu şekilde çıkıyor .bat 1 gün geçti .
İkinci çizgi görünüyor bence direk kanda baktır kafanda soru işareti kalmasın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben yine test yaptım gece dayanamayıp hep bu şekilde çıkıyor .bat 1 gün geçti .
Canım ben zaten tek laboquick marka kullanıyorum . Çizgi siyah beyaz yapınca çıkıyor ve yine bekleyince ciktiLaboquick marka bir test alıp onunla yapsana birde çok hassasmış
Üzülme kuzum olacak hayırlı vakitte zamanı geldigindeLimon11 canım benim bu ayda olmadı bat tarihim 19 mart
Canım ben zaten tek laboquick marka kullanıyorum . Çizgi siyah beyaz yapınca çıkıyor ve yine bekleyince cikti
Aynen canım bende senin gibi korkuyorum bende beklicem ama benim ki geç döllenme olamaz 1ve 3 olduysa oldu .Anladım canım bende o markayla yaptım internette bakıyorum yanlış pozitif sonucu alan çok kişi olmuş. Kan testi için 1 hafta beklemeyi düşünüyorum geçen ki gibi olmasın diye kimyasalsa bilmeden düşsün korkuyorum kana gitmeye. Aslında kendimden çok eşim için üzülüyorum çünkü o tebrikleri duyunca çok havalara giriyor sonra onu toparlamak çok zor oluyor
Hoşgeldin canım aramiza .inşallah hiç bekleme gerek kalmaz .Kızlar merhaba ben de sizlerle birlikte beklemek istiyorum. Bir buçuk yıllık evliyim 11 aydır istiyoruz ama hiç hamilelik yaşamadım. Eşimin morfolojisi %2 çıkmıştı ilk test yaptırdığımızda bazı doktorlar sorun olarak gördü bazısı sayı ve hızı çok iyi olduğundan bir sorun yaratmayacağını söylediler. Bende de bir sorun yok şuan için ama bekliyoruz. Artık hsg çekileceğim sanırım. İnşallah hepimiz müjdeye kavuşuruz en kısa zamanda.
saol cnm hayirlisi ne diyeyimÜzülme kuzum olacak hayırlı vakitte zamanı geldiginde
Bekleyelim bakalım canım Allah sonumuzu hayır etsimAynen canım bende senin gibi korkuyorum bende beklicem ama benim ki geç döllenme olamaz 1ve 3 olduysa oldu .
Kızlar merhaba ben de sizlerle birlikte beklemek istiyorum. Bir buçuk yıllık evliyim 11 aydır istiyoruz ama hiç hamilelik yaşamadım. Eşimin morfolojisi %2 çıkmıştı ilk test yaptırdığımızda bazı doktorlar sorun olarak gördü bazısı sayı ve hızı çok iyi olduğundan bir sorun yaratmayacağını söylediler. Bende de bir sorun yok şuan için ama bekliyoruz. Artık hsg çekileceğim sanırım. İnşallah hepimiz müjdeye kavuşuruz en kısa zamanda.
Hoşbulduk canım inşallahHoşgeldin canım aramiza .inşallah hiç bekleme gerek kalmaz .
Hoşbulduk canımHoşgeldin canımm
Canim naptin varmi bi gelismeAynen canım bende senin gibi korkuyorum bende beklicem ama benim ki geç döllenme olamaz 1ve 3 olduysa oldu .
Canım temizlik yaptım evde bir kaç kova su taşıdım .sonra kasik ağrısı başladı .şimdi lavabodan geliyorum kan gelmiş belim kasigim çok ağrıyorCanim naptin varmi bi gelisme
Canım temizlik yaptım evde bir kaç kova su taşıdım .sonra kasik ağrısı başladı .şimdi lavabodan geliyorum kan gelmiş belim kasigim çok ağrıyor
Kesildi canım uyuya kalmışım o ağrıyla . İns. Gelmez devamıYoğunluğu nasıl canım üzme kendini hemen İnşallah devamı gelmez
Bizim şuan için öyle görünüyor. Rahim filmi çekilmedim henüz bir tek o kaldı bakılacak. Bir sene dolmadan bakmak istememişti doktorumKizlar sebepsiz yere gebe kalamayan varmi
Kesildi canım uyuya kalmışım o ağrıyla . İns. Gelmez devamı