13-14 canım bekliyorum bendeBenimde kimyasalda adetim 3 gün geçince çift çizgi çıkmıştı ovulasyon testindesenin bat ne zamandı canım
13-14 canım bekliyorum bende
Sağol canım benim, inşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız hep, tabi çok sevinirimRabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin canım benim . Çok sevindim .ekliyor muyuz gebe listesine seni
Amin canım inşallah . Her ay bir kişi gebe listesine ekleniyor :) rabbim bu ay herkes i eklemeyi nasip etsinSağol canım benim, inşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız hep, tabi çok sevinirim
Amin inşallah rabbim aratmasınAmin canım inşallah . Her ay bir kişi gebe listesine ekleniyor :) rabbim bu ay herkes i eklemeyi nasip etsin
Canım sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini allah nazardan korusunBenim henüz çok yeni canım, adetim 4 gün gecikti, beta artışı devam ediyor, inşallah her şey güzel olur.
Canıım doktor rahimden geliyor dedi 12.gün sürdü bitti kahveler ama hastanmışta olabilirsin yani dedi bilmiyorum napacağımııYerleşme kanamasında da kahverengi akıntı gelir canım. Eğer ki adet olmazsan test yap
Allah Şifalar versin canım ilk defa duyduğum için bir yorumda yapamıyorum. İçine sinmezse yine bir doktora görün. Yada diğer ay yine öyle gelirse muhakkak görün önemli olabilir.Canıım doktor rahimden geliyor dedi 12.gün sürdü bitti kahveler ama hastanmışta olabilirsin yani dedi bilmiyorum napacağımıı
Amin canım, inşallah hep hayırlı hsberler alırız. Adet öncesinde çok fazla belirtim yoktu ama ağuz kuruluğu, metalimsi tad ile gaz ve şişkinlik hissi vardı. Çok çok hafif de kasık ağrısı olmuştu.Canım sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini allah nazardan korusunbelirtilerin nelerdi peki
Amin canım, inşallah hep hayırlı hsberler alırız. Adet öncesinde çok fazla belirtim yoktu ama ağuz kuruluğu, metalimsi tad ile gaz ve şişkinlik hissi vardı. Çok çok hafif de kasık ağrısı olmuştu.
İnşallah hayırlı haberle gelirdin canım, sivilce bende de çukmıştı bir tane dev gibi, onu düşünme, 2-3 gün kala idrar testi istersen yap ama istersen de adet gecikince yapmak daha doğru diyenler de var.Şuan bendede var bu durumlar ama sivilcede çıktıadet olacağım gibi hafif bir ağrımda var ama çok hafif ve ara ara bilemedim yine karıştım
İnşallah hayırlı haberle gelirdin canım, sivilce bende de çukmıştı bir tane dev gibi, onu düşünme, 2-3 gün kala idrar testi istersen yap ama istersen de adet gecikince yapmak daha doğru diyenler de var.
Amin canım benim Benimde göğüsler sert , şiş ve çok ağrıyor akıntımda baya var gaz şikayetimde var ama test yaptığımda dan diye negatifi gördüm adete son 5Amin canım, inşallah hep hayırlı hsberler alırız. Adet öncesinde çok fazla belirtim yoktu ama ağuz kuruluğu, metalimsi tad ile gaz ve şişkinlik hissi vardı. Çok çok hafif de kasık ağrısı olmuştu.
5 gün bence erken canım, bi bekleyelim bakalım, Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla, ben 3 gün kala silik görmüştüm, bekleyince biraz koyulaşmıştı.Amin canım benim Benimde göğüsler sert , şiş ve çok ağrıyor akıntımda baya var gaz şikayetimde var ama test yaptığımda dan diye negatifi gördüm adete son 5
Ben testi 7 gün kala yapmıştım: ) fazla ümitlenmemek için yaptım adete hazırlıyorum kendimi birden adet gelince depresyona giriyorum5 gün bence erken canım, bi bekleyelim bakalım, Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla, ben 3 gün kala silik görmüştüm, bekleyince biraz koyulaşmıştı.
Ben testi 7 gün kala yapmıştım: ) fazla ümitlenmemek için yaptım adete hazırlıyorum kendimi birden adet gelince depresyona giriyorum
Öyle gözüküyor : ) İnş zamanı gelince güzel haberler veririzAnam hepimiz aynı gün mü hasta olmayı bekleyeceğiz
Öyle gözüküyor : ) İnş zamanı gelince güzel haberler veririz
Canım hamile misin bi kaç yorumuna denk geldim5 gün bence erken canım, bi bekleyelim bakalım, Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla, ben 3 gün kala silik görmüştüm, bekleyince biraz koyulaşmıştı.
Selam canım, galiba evet pozitif çıktı testte, doktor 10 gün sonra gel dedi, henüz keseyi göremedik. İnşallah sağlıklı devam eder, sen nasılsın, umarım her şey yolundadır.Canım hamile misin bi kaç yorumuna denk geldim