Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canıım doktor rahimden geliyor dedi 12.gün sürdü bitti kahveler ama hastanmışta olabilirsin yani dedi bilmiyorum napacağımıı
Allah Şifalar versin canım ilk defa duyduğum için bir yorumda yapamıyorum. İçine sinmezse yine bir doktora görün. Yada diğer ay yine öyle gelirse muhakkak görün önemli olabilir.

Canım sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini allah nazardan korusun belirtilerin nelerdi peki
Amin canım, inşallah hep hayırlı hsberler alırız. Adet öncesinde çok fazla belirtim yoktu ama ağuz kuruluğu, metalimsi tad ile gaz ve şişkinlik hissi vardı. Çok çok hafif de kasık ağrısı olmuştu.

Şuan bendede var bu durumlar ama sivilcede çıktı adet olacağım gibi hafif bir ağrımda var ama çok hafif ve ara ara bilemedim yine karıştım

Şuan bendede var bu durumlar ama sivilcede çıktı adet olacağım gibi hafif bir ağrımda var ama çok hafif ve ara ara bilemedim yine karıştım
İnşallah hayırlı haberle gelirdin canım, sivilce bende de çukmıştı bir tane dev gibi, onu düşünme, 2-3 gün kala idrar testi istersen yap ama istersen de adet gecikince yapmak daha doğru diyenler de var.

İnşallah hayırlı haberle gelirdin canım, sivilce bende de çukmıştı bir tane dev gibi, onu düşünme, 2-3 gün kala idrar testi istersen yap ama istersen de adet gecikince yapmak daha doğru diyenler de var.

Amin inşallahh canım :) Pazartesi yapayım biraz erken olacak ama merak ettim sarı akıntımda yoğunlaştı daha önce böyle olmuyordu herhalde teşekkür ederim

Amin canım benim Benimde göğüsler sert , şiş ve çok ağrıyor akıntımda baya var gaz şikayetimde var ama test yaptığımda dan diye negatifi gördüm adete son 5

Amin canım benim Benimde göğüsler sert , şiş ve çok ağrıyor akıntımda baya var gaz şikayetimde var ama test yaptığımda dan diye negatifi gördüm adete son 5
5 gün bence erken canım, bi bekleyelim bakalım, Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla, ben 3 gün kala silik görmüştüm, bekleyince biraz koyulaşmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…